ενισχυτής στα 70 watt, για Spendor S3/5

nikosxeng

Banned
16 September 2007
795
ενισχυτής στα 70 watt, που να οδηγήσει
τα Spendor S3/5 απλά/R/se..

τα οποία είναι 84 dB / μέχρι 70 watt..

και έχουν αντίσταση 8 μέχρι 5/6/6 Ohm..

κάπου στα 500 με 600 ευρώ..

βρήκα έναν Atoll IN 50 στα 600 ευρώ..
αν και πολύ παλιότερος..

υπάρχει ο Audiolab 8000 SE στα 510 ευρώ..

και ο Creek Evo στα 670 ευρώ..

Φίλε μου έχω τα ηχεία σου και παίζουν με τον audiolab 8000s της παλαιότερης κλασσικής σειράς. Ο συνδυασμός τους είναι απίστευτα μουσικός και το ταίριασμα μοναδικό. Αν δεν μπορέσεις ή δεν θέλεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο θα συνέστηνα έναν σύγχρονο ενισχυτή με ροή και γλυκά πρίμα όπως, για παράδειγμα, της musical fidelity.

πολύ ωραία..
δηλ. Audiolab 8000SE στα 500+ ευρώ λες..
για MF πάμε χοντρικά στα 1000..

και ότι έλεγα, κανείς δεν θα απαντήσει σε αυτό το θέμα..

Παιδιά, αν δεν έχετε ακούσει τα Spendorάκια, μην προτείνετε αβέρτα ενισχυτές.
Είναι ηχεία αρκετά επιλεκτικά στα συνοδά τους.

Τα είχα ακούσει στου McZab με προ NAD S100 και τελικό μπέρυ EP1500. Πολύ όμορφο αποτέλεσμα, φυσικά η οδήγηση περίσσευε (πράγμα καλοδεχούμενο).

έχω ακούσει τα spendor s5e με τον thule ia100, σε σπίτι φίλου και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό και μουσικό, πηγή το advance 203.

Αντε Νικο σε βλεπω για μπερυ συντομα.
Μολις τον βαρεθεις ξερεις τον στελνεις σε εμενα :firstprize:

.. μέχρι τα περίπου 700 παίζει και ο xindak 6800, απίστευτη σχεδίαση και κατασκευή, με μεγάλο μέρος των 70 βατ να αποδίδονται σε τάξη Α.

... εάν ήταν των εταιρειών που αναφέρθηκαν παραπάνω θα στοίχιζε τα τριπλάσια .... Υπάρχει τεστ του Σταματάκου στο http://www.avmentor.gr/reviews/xindak_muse_20_2_xa_6800_r_0.htm

... ενώ νομίζω ότι ο Κωνσταντίνος (αντιπρόσωπος) διαθέτει τα μηχανήματα για τους ενδιαφερομένους ώστε να τα τεστάρουν με τα λοιπά μηχανάκια τους στην οικία τους .... δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις, μάλλον θα εκπλαγείς ...

Last edited:
Παιδιά, αν δεν έχετε ακούσει τα Spendorάκια, μην προτείνετε αβέρτα ενισχυτές.
Είναι ηχεία αρκετά επιλεκτικά στα συνοδά τους.

QUOTE]

Eχει τυχη να τα ακουσω με το σετακι της advance,cd-player αλλα με τον μικρο ολοκληρωμενο με πολυ μουσικο αποτελεσμα...Αλλα νομιζω πως ο μεγαλητερος ολοκληρωμενος της που προτινω θα επαιζε καλητερα...

:violent-smiley-030: :BDGBDGB53: παιδιά, δείρτε με, φτύστε με, ότι και να κάνετε..
ΔΕΝ μου αρέσουν οι ογκώδεις ενισχυτές..

ούτε και της musical fidelity, που λατρεύω το design.. λυπάμαι.. :antlers:

κάτι σε λεπτό, απέριττο λοιπόν.. :blush:

Last edited:
Άποψή μου είναι ότι τα s3/5 είναι απαιτητικά στο ταίριασμά τους οπότε ότι και να προτείνουμε δεν μπορεί να αποτελεί εγγύηση, όσο καλό και να´ναι. Πάντως δοκίμασε τον audiolab, δεν χάνεις τίποτα.