Ενισχυτης yamaha AX-596

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Αυτος ο δικαναλος.....yamaha AX-596

http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/hf/ax596.html

Tον πηρα πριν μερικες μερες απο ενα φιλο (νομιζω ειναι μελος και εδω) αλλα το ηχητικο αποτελεσμα δεν ηταν τοσο καλο (τουλαχιστον οχι οσο με τον παλιο και τωρα καμμενο pionner) ..δεν ταιριαξε με τα ηχεια ..δε ξερω..αυτος ειναι ο ηχος του..δε ξερω.....Δεν εχω ιδεα με τι εχει παιξει κλπ κλπ.
Εμφανισιακα ειναι αψογος με τα χαρτια του κλπ (αγορασμενος 3/06) οσο αφορα τα υπολοιπα δεν καταλαβα καποιο προβλημα αλλα δεν ειμαι και ειδικος

Οσο τον πηρα....150 Ε +τα μεταφορικα η ερχεστε ΚΟΡΙΝΘΟ και τον παιρνετε

Αν δειτε καποια παλιοτερη αγγελια καπου ..σχετικη..ε αυτος ειναι :PP

Δεκτη και καμμια ανταλλαγη με αλλον ενισχυτη...οχι με επιπλεον χρηματα

το υπολοιπο συστημα μου ειναι της ''συμφορας''...δυο ηχεια που μου ειχε φτιαξει ενας γνωστος...βεβαια στα δικα μου μη ειδικα αυτια ακουγονται πολυ καλα και πολυ πολυ καλυτερα απο κατι wharfedale ,energy klp που μου ειχαν προτεινει παλιοτερα καποια παιδια απο εδω και δοκιμασα και εγω....
Η ακροαση ειχε γινει με εναν παλιο pionner 2 *100 που ειχα...και εδω τελειωνει η περιγραφη,....
θα σε γελασω αν σου πω οτι ξερω χαρακτηριστικα και watt αλλα αφου παιξανε (ενταξει δεν απογειωθηκαν κιολας ) με ενα σονυ Tave 100 απο 5.1 συστημα να υποθεσω οτι ειναι αρκετα ευκολα ?

Βασικα δεν εχω και απαιτησεις απλως θελω μια αλλαγη -οχι ομως να συμπληρωσω ποσο- και αν δεν παει καλα και το καινουργιο ταιριασμα δεν θα πεθανουμε κιολας...

Me ton sony πεξανε αρκετα γλυκα και δεν θα με χαλαγε και ανταλλαγη με σονυ καθολου και ας κανει συγκρητικα λιγοτερο απο τον yamaha

Eπειδη σιγουρα θα ξεμεινει τον ανταλλασω και με ενα ζευγαρι ηχεια αν περισσεουν σε κανενα :PP