Ενοχλητικά LED κουτιών HTPC

εγώ στο δικό μου λέω να βάλω καμια τσίχλα έτσι όπως θα βλέπω καμια ταινία και θα με ενοχλεί το led. Πιστεύω η big bubble είναι ότι πρέπει !!!

Καλά έχετε κόψει τελείως... είναι δυνατόν να σας ενοχλεί το ledάκι;:huh2:

Σε σκοτεινό δωμάτιο την ώρα της προβολής, αν δεν σε ενοχλέι το λεντάκι κάτι δεν πάει καλά...
icon12.gif

Ποιό λεντάκι δηλαδή; 10 διαφορετικά έχω, επιτάφιος κανονικός...
icon9.gif

Επίσης υπάρχει και η λύση λιμάρισμα! Τα ledakia σχηματίζουν μπροστά ενα "φακό" με αποτέλεσμα εάν είσαι στο sweet spot σου να είναι ιδιαίτερα φωτεινα.

Με μια λιμούλα για τα νύχια, το λιμάρουμε προσεκτικά ώστε να γίνει flat μπροστά (Μην το φοβάστε,έχει πολύ "ψαχνό") . Ετσι το φως διαχέεται παντού ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ενοχλητικό και να φαίνεται από όλες τις γωνίες εξίσου καλά.

Σε σκοτεινό δωμάτιο την ώρα της προβολής, αν δεν σε ενοχλέι το λεντάκι κάτι δεν πάει καλά...
icon12.gif

Ποιό λεντάκι δηλαδή; 10 διαφορετικά έχω, επιτάφιος κανονικός...
icon9.gif

Εγώ που έχω ένα γιατί δεν παραπονιέμαι βρέ;:grinning-smiley-043

Εμένα με ενοχλούν περισσότερο τα κεριά που ανάβει η γυναίκα μου!:Banane0:

Εγώ που έχω ένα γιατί δεν παραπονιέμαι βρέ;:grinning-smiley-043

Εμένα με ενοχλούν περισσότερο τα κεριά που ανάβει η γυναίκα μου!:Banane0:

Όλα τα λεντάκια δεν είναι τα ίδια... Υπάρχουν κάποια που φωτίζουν ελάχιστα και κάποια που σου τρυπάνε το μάτι...

Όλα τα λεντάκια δεν είναι τα ίδια... Υπάρχουν κάποια που φωτίζουν ελάχιστα και κάποια που σου τρυπάνε το μάτι...

Δεν διαφωνώ. Καλή λύση θα ήταν πάντως το έπιπλο που τοποθετείς τις συσκευές να μπορεί να κλείνει κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής.

Απάντηση: Re: Ενοχλητικά LED κουτιών HTPC

Επίσης υπάρχει και η λύση λιμάρισμα! Τα ledakia σχηματίζουν μπροστά ενα "φακό" με αποτέλεσμα εάν είσαι στο sweet spot σου να είναι ιδιαίτερα φωτεινα.

Με μια λιμούλα για τα νύχια, το λιμάρουμε προσεκτικά ώστε να γίνει flat μπροστά (Μην το φοβάστε,έχει πολύ "ψαχνό") . Ετσι το φως διαχέεται παντού ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ενοχλητικό και να φαίνεται από όλες τις γωνίες εξίσου καλά.

Οριστε. Μεσα στις "εξυπναδουλες" μας δοθηκε και μια αλλη ιδεα.

Θενκς Σακη !!!

Για εμένα το ζητούμενο είναι μία απλή λύση που δεν απαιτεί το ξεκοίλιασμα του κουτιού.

Και σε αυτή την κατεύθυνση, η ταινία ή μαρκαδόρος είναι οι καλύτερες λύσεις καθώς είναι αποτελεσματικές, πανεύκολες στην εφαρμογή και ευκόλως αναστρέψιμες.

Re: Απάντηση: Re: Ενοχλητικά LED κουτιών HTPC

Οριστε. Μεσα στις "εξυπναδουλες" μας δοθηκε και μια αλλη ιδεα.

Θενκς Σακη !!!

τπτς! δοκιμασμένη λύση!

Τα Λένε ζελεδάκια και με αυτά διακοσμούν τους καθρεφτες με αστερακια και καρδούλες,φυλλαρακια και κοτσάνια...αν έχεται κόρες θα τα γνωρίζεται..αν πάλι όχι ίσως τα βρείτε σε βιβλιοπωλεία....δεν αφήνουν κόλλες και σήμάδια.

Attachments

• DSC01453.jpg
    DSC01453.jpg
    102.7 KB · Views: 33
  • DSC01452.jpg
    DSC01452.jpg
    100.6 KB · Views: 36
Ωραίος!!

btw,
Τί λένε αυτά τα creative? Τα είχα ακούσει λίγο και μου φάνηκαν αρκετά καλα!

Μια χαρά είναι τα creative (για τα λεφτά τους είναι πολύ καλα)το μόνο αρνητικό είναι το έντονο φώς απο το Led....:)Αυτά είναι τα GigaWorks T20 και αν θές λιγο μπάσω ακόμα πάρε τα GigaWorks T40

Last edited: