ενοχλητικά παράθυρα... (διαφημιστικά)

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Κατέβασα κάποια προγράμματα στο μακ (data recovery programs) και από τότε κάθε φορα που πάω να ανοίξω το οτιδήποτε στο ιντερνετ (ακόμα και ένα νήμα εδώ στο φόρουμ) ανοίγει κάποιο άσχετο παράθυρο...
Τα πέταξα όλα όσα κατέβασα, το βιολί με τα παράθυρα συνεχίζει...

Τι μπορώ να κάνω ?

Εγώ το είχα πάθει αυτό στο PC. Πιθανόν με αυτά που κατέβασες εγκαταστάθηκε μία άλλη εφαρμογή που δεν φαίνεται στο menu. Μόνο από τον πίνακα ελέγχου - διαχείριση προγραμμάτων μπόρεσα και την βρήκα. Πιθανόν και το Mac θα έχει κάτι τέτοιο. Την εφαρμογή την εντόπισα με βάση την ημερομηνία. Είχε εγκατασταθεί την ίδια ημέρα που είχα κατεβάσει ένα πρόγραμμα.

Νομίζω πως έλυσα το πρόβλημα.
Εάν προκύψει σε κάποιον,

Prevent webpages from displaying pop-up windows or loading time-consuming content that may be unnecessary. However, blocking pop-ups and unnecessary content might also block content or features, such as animation, that use the same technology.

Choose Safari > Preferences, then click Security.
In the “Web content” and “Internet plug-ins” sections, select “Block pop-up windows,” then deselect Enable JavaScript, Allow plug-ins, or both.

Ειναι παράξενο.Στου Τακη και του Γιάννη , δεν συμβαίνουν αυτα τα δαιμονικά πράγματα :p
Πρέπει να δεις τι εχει μπει στο Mac σου και να το βγάλεις.

6 χρονια με μακ δεν είχα ποτε τέτοιο πρόβλημα.
Δεν ξέρω τι έχει μπει, και που έχει καθίσει...

ανοιξε το activity monitor και δες τι τρεχει στο background.
Επισης κανε ενα search στο google για τα προγραμματα που εβαλες, να δεις πως τα κανεις πληρη απεγκατασταση.

Ποια ειναι αυτα τα προγραμματα ?

Φανταζομαι εχεις κανει block pop up windows απο τα preferences του safari.... (tab security)

Δεν θυμαμαι καθολου βρε Γιαννη, κατεβασα 3-4 ... Ενα ηταν αυτο

Κατι αηδιες στην προσπαθεια μου να ανακτησω καποιες φωτος που εξαφανηστηκαν κατα την μεταφορα τους στο mbp

Ναι εχω κανει block.

Στο activity monitor, πως θα καταλαβω ποια ειναι τα "υποπτα"? Καμια 50αρια proccesses τρεχουν ...

Last edited: