Ενοικιάσεις BD

Τρελλη ποικιλία :antlers:
Oi απανταχού fanboys του φορμάτ επιτέλους δικαιώθηκαν :flipout:

Καλά τα λες. Και θα δικαιωθούν ακόμη περισσότερο μόλις αρχίσει ο κανιβαλισμός του format, όπως έγινε και με το dvd άλλωστε (τετριμμένα μενού, κομμένα κάδρα, απλό AC3 5.1 αντί για Dolby-χύστα μέσα-TrueHD και εν γένει κακές μεταφορές).

ΖΗΤΩ Η ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ!!! :SFGSFGSF:

σημερα μετα τον καφε περασα απο το club γνωστης αλησιδας και ειχε μια τσοντα σε blu ray μαζι με τα υπολοιπα blu ray ηταν το sunny loves mat με μια γκομενα με βυζαρες.
16/9 και απο οτι θυμαμαι pcm 5.1 και 1080p

Μ' αυτά και μ' αυτά αποφάσισα να το ρίξω στα .mkv με τα ελληνικά μου .srt μεχρι να ξυπνήσουν οι εταιρείες (που δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα).

Re: Απάντηση: Ενοικιάσεις BD

μηπως μπορεί να μου πει κάποιος πόσο πάνε οι ενoικιάσεις των BD ;

εγώ σε video club γνωστής αλυσίδας δίνω 2,00€ την ημέρα.

Μ' αυτά και μ' αυτά αποφάσισα να το ρίξω στα .mkv με τα ελληνικά μου .srt μεχρι να ξυπνήσουν οι εταιρείες (που δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα).

Ηδη το εχεις καθυστερησει! Η ποικιλια ειναι τεραστια και υπαρχουν και καποιες μεταφορες που δυσκολα καταλαβαινεις διαφορα με την original(bd) εκδοση.

men in black δεν ηρθε για ενοικιαση

in the line of fire bd διαθεσιμο για ενοικιαση

hairspray br διαθεσιμο για ενοικιαση

water horse br
διαθεσιμο για ενοικιαση

να ρωτησω εχει βρει κανεις τα

juno

i robot

rush hour 3 ????

εγω τα βρηκα μονο σε ενα- δυο αλλα ειναι μακρια...

παντως τα βρηκα και τα 3 για αγορα στα mediamarkt... αλλα 27,90 δεν δινω... να πανε να...

το i robot και το rush hour 3 τα εχει σίγουρα το video club μου νομιζω και το juno...

Η πλέον ενημερωμένη αλυσίδα, "Ματρόσκα Video Stores", με κάτι παραπάνω από 20-60 ψωροτίτλους. Πώς και γιατί να επιλέξεις τις άλλες μετά;