spyrmak Supreme Member 19 February 2007 4,748 Aθηνα 22 October 2007 #1 πως αφαιρομε τα δεδομενα απο το δισκο του πσ3 οταν νοικιαζουμε ενα παιχνιδι και μετα το επιστρεφουμε? θελω να πω γεμιζει τσαμπα ο δισκος.
πως αφαιρομε τα δεδομενα απο το δισκο του πσ3 οταν νοικιαζουμε ενα παιχνιδι και μετα το επιστρεφουμε? θελω να πω γεμιζει τσαμπα ο δισκος.
JohnBougiou Supreme Member 17 January 2007 3,385 Athens 22 October 2007 #2 Αν θες να σβησεις από τον δίσκο τα διάφορα saves των παιχνιδιών πηγαίνεις στο Game -> Saved Data Utility & Game Data Utility όπου κάνεις delete ότι δεν σου είναι χρήσιμο πια...
Αν θες να σβησεις από τον δίσκο τα διάφορα saves των παιχνιδιών πηγαίνεις στο Game -> Saved Data Utility & Game Data Utility όπου κάνεις delete ότι δεν σου είναι χρήσιμο πια...
spyrmak Supreme Member 19 February 2007 4,748 Aθηνα 23 October 2007 #3 ευχαριστω πολυυυ. ειδες τι μαθαινει κανεις?????
Νίκος Σχ. Supreme Member 12 July 2006 4,221 Θεσσαλονίκη 23 October 2007 #4 Κάτι μου λέει ότι σκαλίζεις τα απαγορευμένα , αλλά βαριέσαι να σκαλίσεις τα ελεύθερα μενού ...
ARGIC Senior Member 18 June 2006 327 THESSALONIKI GREECE 23 October 2007 #5 Re: Απάντηση: Ενοικιαση παιχνιδιων πσ3- πως κανω uninstall μετα μη γεμιζει ο δισκος RTFM http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/game/index_savedata.html Last edited: 23 October 2007
Re: Απάντηση: Ενοικιαση παιχνιδιων πσ3- πως κανω uninstall μετα μη γεμιζει ο δισκος RTFM http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/game/index_savedata.html
spyrmak Supreme Member 19 February 2007 4,748 Aθηνα 23 October 2007 #6 Re: Απάντηση: Ενοικιαση παιχνιδιων πσ3- πως κανω uninstall μετα μη γεμιζει ο δισκος Νίκος Σχ. said: Κάτι μου λέει ότι σκαλίζεις τα απαγορευμένα , αλλά βαριέσαι να σκαλίσεις τα ελεύθερα μενού ... Click to expand... σε σερβις μενου δεν μπαινω αν εννοεις αυτο.
Re: Απάντηση: Ενοικιαση παιχνιδιων πσ3- πως κανω uninstall μετα μη γεμιζει ο δισκος Νίκος Σχ. said: Κάτι μου λέει ότι σκαλίζεις τα απαγορευμένα , αλλά βαριέσαι να σκαλίσεις τα ελεύθερα μενού ... Click to expand... σε σερβις μενου δεν μπαινω αν εννοεις αυτο.