ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ....

rap-attack

New member
12 February 2011
68
ΕΧΩ ΤΗΝ Philips 40PFL9704H LED Pro KAI ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ MEDIA PLAYER ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ 1080P ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.....

ΕΧΩ ΤΗΝ Philips 40PFL9704H LED Pro KAI ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ MEDIA PLAYER ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ 1080P ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.....

To PicoHD ως αρχική επιλογή και το WDTV Live , πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν για να μπεις στον κόσμο των Media players.
Πιστεύω όμως ότι θα ήταν καλό να διαβάσεις τα αντίστοιχα threads και όχι μόνο αυτά. Περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες και οδηγούν γρήγορα στις κατάλληλες αποφάσεις.

Είναι τόσα πολλά, που έχει χαθεί η μπάλα! Δώσε λίγη βοήθεια, μέχρι πόσα λεφτά, αν θα συνδεθεί απευθείας με tv ή θα ακούς από home cinema κλπ.

Είναι τόσα πολλά, που έχει χαθεί η μπάλα! Δώσε λίγη βοήθεια, μέχρι πόσα λεφτά, αν θα συνδεθεί απευθείας με tv ή θα ακούς από home cinema κλπ.
ME THN MIA ΣΤΗΝ ΤV ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΚΡΙΒΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....

To PicoHD ως αρχική επιλογή και το WDTV Live , πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν για να μπεις στον κόσμο των Media players.
Πιστεύω όμως ότι θα ήταν καλό να διαβάσεις τα αντίστοιχα threads και όχι μόνο αυτά. Περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες και οδηγούν γρήγορα στις κατάλληλες αποφάσεις.
ΘΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ....

νομίζω ότι το wd tv live αυτή τη στιγμή είναι το best value, πολή καλή υποστήριξη (αν και με το wd tv hd μου την έσπασε η wd, δεν μπορείς να σταματάς έτσι την υποστήριξη) και μπορείς να το συνδέσεις αργότερα και σε homecinema και να πάρεις 5.1. Γιατί απορώ πως μπορείς να θέλεις υψηλή πιστότητα ήχου αν ακούς μόνο από την τηλεόραση! Για το pico να δώσεις 60 ευρώ για να έχεις μόνο ήχο στέρεο, το θεωρώ κρίμα. Θα το έπαιρνα για δεύτερο κ μόνο για απλή σύνδεση με τη τηλεόραση. πχ υπνοδωμάτιο.

Last edited: