"Εντόπισαν" χρηστη που κατεβασε ταινιες!

Απο όλες τους ISP έχουν γίνει τέτοιες ιστορίες , αλλά δεν ... , είναι πολύ βαβούρα για τις εταιρίες να κινηθούν ενάντια στον χρήστη εντός ελλάδος ...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!

Να παει φυλακη !!!!

Ολοι αυτοι που ζουν απο την κινηματογραφικη βιομηχανια κλεφτες θα γινουν ???

ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ....ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ !!!

Είναι πολύ κοινό το συμβάν , γενικά στέλνουν τέτοια οι εταιρείες αλλά σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει αυτόματα σύστημα που τους απαντά...:flipout:

καταγγελω επισημα στην Paramount οτι κατεχω μια ταινια του 1933 σε DviX......τον King Kong.

εχει παραγραφει το αδικημα η ειμαι ακομα φυγας?

καταγγελω επισημα στην Paramount οτι κατεχω μια ταινια του 1933 σε DviX......τον King Kong.

Στην ΠΥΡΑ.. στην ΠΥΡΑ....:violent-smiley-011::violent-smiley-011::violent-smiley-011::violent-smiley-011:

Έτσι είναι, όταν δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από το σπίτι, όταν το παιδί μαθαίνει την αγάπη και τη φροντίδα από φιλιππινέζες, όταν μεγαλώνει με αλκοόλ και ναρκωτικά, τέτοιος αλήτης καταντάει!

Απάντηση: Re: "Εντόπισαν" χρηστη που κατεβασε ταινιες!

Το 'ξερα ότι ο DviX είναι παλιός codec, αλλά τόσο πια.....

Όσο για το αν έχει παραγραφεί, ο κώδικας είναι καθαρός. Οι ταινίες του King Kong δεν είναι δεκτικές χρησικτησίας. Οπότε, ξεκίνα τα τηλέφωνα στον Κούγια.......:flipout: :flipout: :hanged:

Re: Απάντηση: Re: "Εντόπισαν" χρηστη που κατεβασε ταινιες!

Το 'ξερα ότι ο DviX είναι παλιός codec, αλλά τόσο πια.....

Όσο για το αν έχει παραγραφεί, ο κώδικας είναι καθαρός. Οι ταινίες του King Kong δεν είναι δεκτικές χρησικτησίας. Οπότε, ξεκίνα τα τηλέφωνα στον Κύγια.......:flipout: :flipout: :hanged:

O Κυγιας αγαπητε ακουγεται οτι ασχολειται μονο με εμπορους ναρκωτικων,οπλων κλπ......

τα πραγματικα θυματα αυτης της κοινωνιας οι οποιοι ομως εχουν κατα συμπτωση αρκετα λεφτα για φιλαθλητικες :flipout: :flipout: :flipout: επιχορηγησεις ..........

Μια ειναι η λυση για τους αθεραπευτους downloaders...

Κατεβαζουμε μονο υλικο παλαιοτερο των 75 ετων, το οποιο πλεον δεν προστατευεται απο copyright!

Re: Απάντηση: Re: "Εντόπισαν" χρηστη που κατεβασε ταινιες!

O Κυγιας αγαπητε ακουγεται οτι ασχολειται μονο με εμπορους ναρκωτικων,οπλων κλπ......

τα πραγματικα θυματα αυτης της κοινωνιας οι οποιοι ομως εχουν κατα συμπτωση αρκετα λεφτα για φιλαθλητικες :flipout: :flipout: :flipout: επιχορηγησεις ..........

Ναθαναήλ έγραψες αγόρι μου :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Δαγκωτό στον πρόεδρο λοιπόν, αλήθεια τώρα σε ποιά ομάδα είναι τον είχα αφήσει στον ΠΑΣ Γιάννενα :flipout:

Κατεβαζουμε μονο υλικο παλαιοτερο των 75 ετων, το οποιο πλεον δεν προστατευεται απο copyright!

Εγώ φτιάχνω τη δισκοθήκη μου από τώρα. Πειράζει;
Κατεβάζω ταινίες του 2007 για να τις δώ το 2082...