Εντυπώσεις από Magic Trackpad

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από Magic Trackpad

Καλορίζικο Τάκη. Θα πάρω και εγώ ένα από βδομάδα να το δοκιμάσω στη δουλειά.
Εν ανάγκη θα είναι παράλληλα με το mouse, ανάλογα πως θα βολέψει.

Thanks George..

χμμμ ειχα σκοπο να κοιταξω καποιο wacom pen& touch που εχει ταυτοχρονα λειτουργια Multitouch αλλα εχεις και πενακι για Photoshop και τετοια καλουδια που ασχολουμαι.
Με δελεάζει η υλοποιηση της apple αλλα το πενακι νομιζω οτι κανει την διαφορά για εμένα.

..και το γεγονος οτι δεν ειναι apple! :p

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από Magic Trackpad

Ουτε που θυμαμαι πως λεγονται. Ειναι και καλα high-endαδικα ηχειακια υπολογιστη, τα ειχα παρει προπερσυ στην εκθεση High End..

JBL πρέπει να είναι...

Καλορίζικα τα καινούργια σου παιχνιδάκια!!! -bye-

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από Magic Trackpad

Επειδη δεν το εχεις χρησιμοποιησει πιθανον να σου διαφευγει το γεγονος οτι με το magic trackpad ο καρπος παραμενει σταθερος πανω στο τραπεζι και απλα το χαιδευεις με τα δακτυλα για να κανεις δουλεια= minimum καταπονηση.
Διαβασε πχ τι λεει ενα review για αυτο:

comfort is perhaps its most important advantage in relation to the mouse. It felt better and more natural after a day of intense use. This is caused by two factors: One, you can put it in any position you want next to the keyboard; two, the surface is at a small angle in relation to the table.

Αυτά (σταθερός καρπός + κλίση (pad / δακτύλων)) νομίζω ότι ορίζουν το ακριβώς ανάποδο: Το αντιεργονομικό...

Με το ποντίκι, το πρόβλημα το έχουν τα δάκτυλα (βλ. Γιάννης) τα οποία πλέον, με το trackpad, καταπονούνται περισσότερο λόγω μη κίνησης του καρπού αλλά και διαφορετικής κλίσης τους σε σχέση με αυτόν (κάτι που δεν ισχύει ή ισχύει πολύ λιγότερο, με τα (καλά) ποντίκια).

Last edited:
Πωπω ρε παιδακι μου, δεν ηξερα οτι εχεις σπουδασει και ορθοπεδικος! :D
Δοκιμασε το πρωτα και μεταφερε μας την επαγγελματικη σου αποψη στην συνεχεια! :p

Ριξτε μια ματια κι εδω: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/docs/ComfortDemo.html (μη φοβάστε το link επειδη ειναι ms :p)

Εχει τα 2 πιο εργονομικά προιόντα που εχω δοκιμάσει (για το keyb δεν το συζητώ - δεν το αλλάζω ούτε με τον JVC X-9 - το Mouse αν και μαγεία εργονομίας δυστυχως έχει θεματάκια στην υλοποίηση του ασύρματου)

Πωπω ρε παιδακι μου, δεν ηξερα οτι εχεις σπουδασει και ορθοπεδικος! :D
Δοκιμασε το πρωτα και μεταφερε μας την επαγγελματικη σου αποψη στην συνεχεια! :p
Λυπάμαι που σε ενοχλούν τόσο οι, στοιχειώδεις, γνώσεις μου when it comes to Apple.

Κατα τα αλλα, δοκίμασε και εσυ πρώτα να πηδήξεις από το 10όροφο και μετά έλα να μας πεις αν μπορείς να πετάξει ή όχι (ελπίζω να μην εχει βγάλει ο Στιβάκος εφαρμογή iFly)

:p

Eμενα το προβλημα, οπως ειπα, ειναι στο δαχτυλο κι οχι στο καρπο.
Ειναι απο τα επαναλαμβανομενα κλικ... γι αυτο και το αντικατεστησα με πενακι.

Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από Magic Trackpad

Ναι αυτα ειναι, απλα η πραγματικη τους ονομασια ειναι HUMP:
Ε, τωρα αμα ξαναρχίσουμε τα ΟΤ εμείς θα φταίμε; :p

(sorry ρε Μιχάλη, αντε κανε ένα τελευταιο del :p)