Εντυπώσεις από την Έκθεση

kostis

AVClub Enthusiast
26 January 2007
913
Κόρινθος
Κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.
Θετικά:

1. Οι χώροι αυτού του ξενοδοχείου καλύτεροι από τα προηγούμενα τόσο σε μέγεθος όσο και σε ποιότητα.
2. Ευκολότερη πρόσβαση (μετρό κλπ).
3. Οι αντιπρόσωποι ήρθαν καλύτερα οργανωμένοι με αποτέλεσμα τα στησίματα τους να προκύψουν πιο αποδοτικά.
4. Οι 5 Έλληνες κατασκευαστές
Αρνητικά:
1. Η ώρα κλησίματος......(μα 9 η ώρα, έλεος). Τουλάχιστον έπρεπε να είναι 10 για να μην πώ 10.30 .
2. Το κράτος του "Ορφέα". Παιδιά έχετε από τα καλύτερα μηχανήματα, αλλά έτσι όπως πάτε σε 5-6 χρόνια θα θέλετε όροφο ολόκληρο για να μην πώ έκθεση. Πάντως εγώ σε κάποια φάση σας βαρέθηκα...Sorry. Νομίζω ότι πρέπει να μπει ένα πάνω όριο στον αριθμό των δωματίων για κάθε αντιπρόσωπο.

Σε γενικές γραμμές καλά ήταν, αλλά, προσωπικά, μεγάλη απογοήτευση από τις τρανζιστορικές εφαρμογές!!! πολύ "παγωνιά" σε έπιανε ρε παιδί μου!!
Ευτυχώς που πολλές εταιρίες ήταν με λαμπάτα μηχανήματα!!! Μια που μου έκανε εντύπωση ήταν η Ayon!! Καταπληκτικός ενισχυτής και σε πολύ καλή τιμή!!
Αυτά..άντε και του χρόνου.

στα θετικα ξεχασες την πολυ φιλικη διαθεση των μελων του avclub...και την φιλοξενια τους στο περιπτερο.. :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την Έκθεση

το δωματιο με τα wavac μου αρεσε

+1
αλλα οι τιμες που ελεγε ο ανθρωπος ηταν,....αυτα τα κοκκινα ηχεια με τις κορνες πως τα ελεγαν?

1)Tα χειροτερα δωματια ever!
2) Απο ηχο, ασε καλυτερα να μην μιλησω. Μονο το δωματιο με τα wavac μου αρεσε και λιγο το Music Lover!

Tην επομενη φορα να ζητησει οποιος το διοργανωσει ενα υπερχωρο , να τον διαμορφωσει καταλληλα και αφου τον ετοιμασει ηχητικα να μας το πει.:flipout::flipout: Δεν πιστευω να του παρει πανω απο 6 χρονια η προετοιμασια......:firstprize:

Αντι να ειμαστε κι ευγνωμονες που εγινε σε τετοιο χωρο εστω και με τις υπαρχουσες συνθηκες ψειριζουμε τη μαιμου....:ernaehrung004:

Εσυ εκανες σοβαρο σχολιο τωρα?Τι να πω για μερικους......Περυσι ας πουμε ηταν αρκετα καλυτερα.

Το ποιος ειναι σοβαρος εχει να κανει και με τον ποιον προσκυναει μερικες φορες....

Οποτε αστο και παμε στην ουσια....Τι θα μπορουσε να γινει σε αυτον τον χωρο για να αγγιξει την τελειοτητα ?

Γιατι και ομορφες μουσικες ακουστηκαν και αρκετα ζεστος ηταν ο χωρος.....

Χωρος με προδιαγραφες για ολους τους εκθετες κομματι δυσκολο να γινει για τετοια αγορα.

Πάντως το όνομα Sound & VISION δεν το δικαιολόγησε η έκθεση. 90% ήχος και 10% εικόνα ήταν, ελάχιστοι προβολείς και αξιόλογες τηλεοράσεις. Και επιπλέον, πλην του marantz που έπαιζε στο περίπτερο του AVCLUB όλα τα άλλα μηχανάκια,προβολείς και τηλεοράσεις, ήταν παντελώς αρρύθμιστα! Στο δε στέκι της Pioneer ο υπεύθυνος μόνο που δεν κοκορευόταν ότι η εικόνα που βλέπαμε από την KURO είναι χωρίς καμία ρύθμιση...
Στην LOWE πουλάγανε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...βρήκαμε τον Κωτσόβολο μπροστά μας!

Το "δικό μας" περίπτερο ήταν άψογο. Ο Τάκης και ο Τάσος πρόθυμα ικανοποίησαν κάποια αιτήματά μου να παίξουμε λίγο με την ίριδα του Marantz καθώς και κλιπάκια με σκηνές που θα αναδείκνυαν την κίνηση. Θα ήθελα μόνο να έβλεπα την εικόνα του Marantz σε περισσότερες ίντσες για να δούμε πώς φαίνεται τότε το θέμα της φωτεινότητάς του. Φρονώ ότι με την ίριδα στην θέση 1, που ήταν η πιο ελκυστική, σε πολλές ίντσες θα είχαμε εικόνα πολύ μέτρια. Για την θέση 3 δεν το συζητώ, ακόμα και στις λίγες ίντσες ήταν πολύ κάτω του αναμενομένου. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μόνο για το γεγονός ότι η πόρτα του δωματίου ήταν μισάνοιχτη κατά την θέαση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μαύρο.

Τέλος, θα ήθελα ο 3800 να ήταν συνδεδεμένος με HDMI αντί αναλογικά, για να έπαιρνα μια γεύση από την αποκωδιοποίηση που θα είναι το στάνταρ σε 1 χρόνο από τώρα. Φυσικά αυτό είναι αδύνατο με HTPC, αλλά λέμε ποιό θα ήταν το ιδεατό.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα, και στις 2 εκθέσεις το περίπτερο του avclub ήταν πολύ επιτυχημένο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Το ποιος ειναι σοβαρος εχει να κανει και με τον ποιον προσκυναει μερικες φορες....

Οποτε αστο και παμε στην ουσια....Τι θα μπορουσε να γινει σε αυτον τον χωρο για να αγγιξει την τελειοτητα ?

Γιατι και ομορφες μουσικες ακουστηκαν και αρκετα ζεστος ηταν ο χωρος.....

Χωρος με προδιαγραφες για ολους τους εκθετες κομματι δυσκολο να γινει για τετοια αγορα.

Δεν μιλαμε για τελειοτητα, μιλαμε για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ηχο στα περισσοτερα των δωματιων. Δεν ξερω με τι ακους σπιτι σου παντως ο ηχος στην εκθεση ΔΕΝ ηταν hi-end.

Την πρωτη σου προταση δεν την επιασα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την Έκθεση

Δεν μιλαμε για τελειοτητα, μιλαμε για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ηχο στα περισσοτερα των δωματιων. Δεν ξερω με τι ακους σπιτι σου παντως ο ηχος στην εκθεση ΔΕΝ ηταν hi-end.

Την πρωτη σου προταση δεν την επιασα.

Σε χωρο που εχει κατασκευαστει για προσωρινη διαμονη αν περιμενεις να ακουσεις συστηματα να αποδιδουν οπως εσυ θα ηθελες θα περιμενεις πολυ ακομα.
Γιατι δεν νομιζω να πιστευεις οτι τα μηχανηματα που παρουσιαστηκαν δεν ηταν αρκετα για να φχαριστηθει καθε HiEnd αυτι.
Κανονικα θα επρεπε να στηθει dedicated χωρος ,αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα.....

Και παλι ευχαριστημενοι θα πρεπει να ειμαστε.Αλλωστε παρουσιαση εκαναν τα παιδια και μπραβο τους.Αν καποιος θελει περαιτερω ψαξιμο ας το κανει στο χωρο του εκαστοτε dealer.

Oσο για την απορια σου ξερεις πολυ καλα τι εννοω.

Φιλε Στεργιο εγω απλα αναφερθηκα στις εντυπωσεις μου και αντιμετωπιστηκα με ειρωνεια αντι να ακουσω τις εντυπωσεις του φιλου.

δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά.

Απλά κάθε χρόνο μετά την έκθεση έχουμε διαφωνίες για το αν η έκθεση ήταν αυτή που έπρεπε, αν ήταν καλός ο ήχος, αν δεν ήταν κλπ κλπ.

Δε λέω ότι είναι κακό να εκφράζουμε τις απόψεις μας, αλλά δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χαλιόμαστε όταν δεν τις συμμερίζονται οι υπόλοιποι.

Και όλα αυτά τα γράφω ως απλό μέλος, να μη παρεξηγηθώ.

Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε να στήσει και να τιουνάρει ένα σύστημα οποιασδήποτε αξίας μέσα σε έναν καινούργιο χώρο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, πόσο μάλλον όταν ο χώρος αυτός έχει αρκετούς περιορισμούς.

Εδώ στα σπίτια μας παιδευόμαστε χρόνια και χρόνια, μέσα σε λίγες μέρες τι περιμένουμε από τους εκθέτες?

Ή πιστεύουμε ότι επειδή είναι ακριβά μηχανάκια (τα περισσότερα) θα παίξουν σίγουρα ακόμα και στα μικρά δωματιάκια με 15 άτομα στο καθένα?

Μην είστε τόσο αυστηροί, η έκθεση αυτή και κάθε σχετική έκθεση δεν θα πρέπει να έχει σκοπό αυστηρής κριτικής αλλά ενημέρωσης, γιορτής, χαράς.

Αν κάποιος θέλει να κάνει κάποια αγορά είναι ό ,τι καλύτερο. Όχι όμως για να κάνει ακροάσεις, αλλά για να δει τι υπάρχει στην αγορά, να μιλήσει με τους αντιπροσώπους, να κανονίσει ραντεβού και να ανταλλάξει απόψεις με άλλους χομπίστες.

γκρήτινγκς

Μην είστε τόσο αυστηροί, η έκθεση αυτή και κάθε σχετική έκθεση δεν θα πρέπει να έχει σκοπό αυστηρής κριτικής αλλά ενημέρωσης, γιορτής, χαράς.

Αν κάποιος θέλει να κάνει κάποια αγορά είναι ό ,τι καλύτερο. Όχι όμως για να κάνει ακροάσεις, αλλά για να δει τι υπάρχει στην αγορά, να μιλήσει με τους αντιπροσώπους, να κανονίσει ραντεβού και να ανταλλάξει απόψεις με άλλους χομπίστες.

γκρήτινγκς

+1

That's the spirit

φίλε Kosh γράφαμε μαζί.

Λέμε το ίδιο πράμα.

Θα εκτιμούσα όμως πολύ αν δεν ξαναέβλεπα εδώ μέσα υπονοούμενα για "προσκυνήματα" και τα ρέστα.

Αυτά δεν βοηθούν καθόλου.

Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και μπορούμε να κρατήσουμε τη συζήτηση σε καλό επίπεδο.

Κατά τη γνώμη μου από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.
Θετικά:

1. Οι χώροι αυτού του ξενοδοχείου καλύτεροι από τα προηγούμενα τόσο σε μέγεθος όσο και σε ποιότητα.
2. Ευκολότερη πρόσβαση (μετρό κλπ).
3. Οι αντιπρόσωποι ήρθαν καλύτερα οργανωμένοι με αποτέλεσμα τα στησίματα τους να προκύψουν πιο αποδοτικά.
4. Οι 5 Έλληνες κατασκευαστές
Αρνητικά:
1. Η ώρα κλησίματος......(μα 9 η ώρα, έλεος). Τουλάχιστον έπρεπε να είναι 10 για να μην πώ 10.30 .
2. Το κράτος του "Ορφέα". Παιδιά έχετε από τα καλύτερα μηχανήματα, αλλά έτσι όπως πάτε σε 5-6 χρόνια θα θέλετε όροφο ολόκληρο για να μην πώ έκθεση. Πάντως εγώ σε κάποια φάση σας βαρέθηκα...Sorry. Νομίζω ότι πρέπει να μπει ένα πάνω όριο στον αριθμό των δωματίων για κάθε αντιπρόσωπο.

συγνωμη που πληρωνουμε παραπανω σε δωματια για να σας προσφερουμε την μεγαλυτερη ποικιλια μηχανηματων. So whats the problem;