- 31 July 2009
- 8,516
λοιπον, ηρθε σημερα....
εχω πολλα να πω αλλα θα μεινω σε αυτο που σαν ενδιαφερει αμεσα
Προκειται για το παλιοτερο μοντελο, αλλα εχει το ιδιο UI με το νεοτερο....
τελιακ με βολευει πολυ....
το κουμπι ειναι αρκετα εμγαλο για να δουελευει με γαντια
το πατας και κρατωντας το πατημενο αλλαζεο μονη της τα 3 βασικα modes κυκλικα....
το χαμηλο ειναι πολυ χαμηλο....αν μετα απο λιγο ξαναπατησεις το κουπι ναξαρχιζεις απο το πρωτο...οποτε δεν εχει μνημη...αλλοι γουσταρουν, αλλοι οχι
τωρα αν εισαι σε ενα βασικο mode και πατησεις 2 φορες γρηγορα το κουμπι πας στο ειδικο mode.....
πραγμα ακλο γιατι ακοαμ κια εμενα μου αρεσουν τα disco με βολευει γαιτι ειναι πολυ καλα δομημενο....
τωρα να σε ειδκο mode πατησεις μια φορα το κουμπι σβηνει...αν το πατησεις 2 φορες γρηγορα ξαναεπιτρεφει στο βασικο.....
τα υπολοιπα αυριο...θελω κατι να ξαναμετρησω....
εχω πολλα να πω αλλα θα μεινω σε αυτο που σαν ενδιαφερει αμεσα
Προκειται για το παλιοτερο μοντελο, αλλα εχει το ιδιο UI με το νεοτερο....
τελιακ με βολευει πολυ....
το κουμπι ειναι αρκετα εμγαλο για να δουελευει με γαντια
το πατας και κρατωντας το πατημενο αλλαζεο μονη της τα 3 βασικα modes κυκλικα....
το χαμηλο ειναι πολυ χαμηλο....αν μετα απο λιγο ξαναπατησεις το κουπι ναξαρχιζεις απο το πρωτο...οποτε δεν εχει μνημη...αλλοι γουσταρουν, αλλοι οχι
τωρα αν εισαι σε ενα βασικο mode και πατησεις 2 φορες γρηγορα το κουμπι πας στο ειδικο mode.....
πραγμα ακλο γιατι ακοαμ κια εμενα μου αρεσουν τα disco με βολευει γαιτι ειναι πολυ καλα δομημενο....
τωρα να σε ειδκο mode πατησεις μια φορα το κουμπι σβηνει...αν το πατησεις 2 φορες γρηγορα ξαναεπιτρεφει στο βασικο.....
τα υπολοιπα αυριο...θελω κατι να ξαναμετρησω....