EP-1500 vs Τ-AMP TA 2400 MK-X

zxcv

AVClub Enthusiast
6 August 2008
931
Διάβασα κάπου διθυραμβικά σχόλια για τον ΤΑ 2400 και επειδή έχει και πιο πολλά Watt από τον μπέρυ (650/8Ω) θα ήθελα τις γνώμες σας...

Διάβασα κάπου διθυραμβικά σχόλια για τον ΤΑ 2400 και επειδή έχει και πιο πολλά Watt από τον μπέρυ (650/8Ω) θα ήθελα τις γνώμες σας...

Ok! Κατάλαβα!

Θέλετε να είμαι ο πρώτος δοκιμαστής!

Το σκέφτομαι...!

Ειχα μπερυ και ξερω τον ηχο του.Τα δικα μου τα ηχεια δεν τα οδηγουσε.Οταν ομως τον γεφυρωσα με τον μπερυ ενος φιλου ειχε την απαιτουμενη ισχυ και τ απηγαινε μια χαρουλα, αλλα ειχα χασει σε μεσαιες λογο της γεφυρωσης.
Την αλλη μαλλον εβδομαδα παραλαμβανω τον 2400 οποτε οποιος πιστος μου φερνει τον δικο το τον μπερυ μια που εγω πλεον δεν εχω και ακουει και τον 2400.

ΑΑΑΑ καποια στιγμη περασε απο τα χερια μου και ο
http://www.thomann.de/gr/the_tamp_d2800.htm

οποιος ενω ειναι 800w 8Ω δεν ηταν το ιδιο καλος οπως ο μπερυ γεφυρωμενος.Ξερος, αλλα με καλη αναλυση,τσιριζε λιγο μεσαιες και ψηλα και με φοβερα εκνευριστικο θορυβο απο τα 4 πολυ μικρα ανεμιστηρακια του.
15 μερες τον κρατησα μετα παλι πισω
απο εβδομαδα οποιος πιστος ερχεται γαι τον 2400.

που διαβασες σχολια??θελω να ξερω τι γραφουν για αυτο που παιρνω

που διαβασες σχολια??θελω να ξερω τι γραφουν για αυτο που παιρνω

Τέσσερις ημέρες και ...ανάγνωση 6.568 posts μετά, ειλικρινά δεν θυμάμαι!

Θα προσπαθήσω με αναζήτηση να το βρώ. Μπορεί και εδώ, μπορεί και στο avsite, δε θυμάμαι...

Τώρα αν ήταν κάπου αλλού στο διαδίκτυο...

ελα ρε βαγγελη αφου στα εχω πη.

ψαξε στο ebay για crown ce 2000.

μιλαμε για τρελα μπασσα.

στα υπολοιπα δε λεει αλλα το μπασο του δεν το χορταινης.

Απάντηση: Re: EP-1500 vs Τ-AMP TA 2400 MK-X

ελα ρε βαγγελη αφου στα εχω πη.

ψαξε στο ebay για crown ce 2000.

μιλαμε για τρελα μπασσα.

στα υπολοιπα δε λεει αλλα το μπασο του δεν το χορταινης.

δεν τον βρισκω ρε συ με τιποτα στο Γερμανικο .....

απο Αγγλια δεν θελω γιατι δεν ξερω να διαβασω αγγλικα ... ουτε Αμερικη με τελωνια κτλ,

αμα πετυχης κανενα απο αγγλια ριξε π.μ. να σε βοηθησω.

αρκη τα μεταφορικα να ειναι λογικα γιατι ειναι βαρυς.

απο αμερικη αστο καλυτερα.

Όντως Βαγγέλη ο CE-2000 έχει τρελλό μπάσο καθώς τον έχω πλέον και τον ακούω.
Αλλά από μεσαίες και πρίμα είναι εντελώς θεότρελλος...
Για μπασοκαμπίνα, σαμπάκια και τα συναφή, μάλαμα ο ασχημάντρας.
Και ατελείωτος...

Λοιπον περι Tamp.
Τον παρελαβα.Ηχητικα μουντος.Αλλα με καλυτερη οδηγηση στα 4 12" που εχουν τα ηχεια μου.Σημερ απηγε ηδη σε τεχνικο για να παρακαμψω πολλα απο τα κυκλωμτα που δεν μου χρειαζονται, ν ααλλαχτουνε τα ανεμιστηρακια του με αθορυβα, να μπει μονο ποντεσιομετρο ALPS διακοπτικο 24 θεσεων,τεφλον καλωδιωση,νεος διακοπτης ΟN OFF και θα σας πω αυριο.
Υπολογιζουμε με αυτο το μικρο πειραγματακι να καθαρισει αρκετα ο ηχος του, να κεντραριστει η στερεοφωνικοτητα επειδη και τα 2 καναλια θα παιζουν ακριβως το ιδιο(βλεπε διακοπτικο ποντεσιομετρο).
Τωρα απο οδηγηση τα πηγαινε ουτως αλλιως μια χαρουλα.
ΑΑΑ τον μετρησαμε και βγαζει πραγματι οσα watt λεει.
Σε σχεση με behringer θα ελεγα οτι χωρις την μετατροπη ηταν πανω κατω το ιδιο μετα......αυριο με 8ωρη ακροαση θα δω και θα γραψω

Λοιπον περι Tamp.
Τον παρελαβα.Ηχητικα μουντος.Αλλα με καλυτερη οδηγηση στα 4 12" που εχουν τα ηχεια μου.Σημερ απηγε ηδη σε τεχνικο για να παρακαμψω πολλα απο τα κυκλωμτα που δεν μου χρειαζονται, ν ααλλαχτουνε τα ανεμιστηρακια του με αθορυβα, να μπει μονο ποντεσιομετρο ALPS διακοπτικο 24 θεσεων,τεφλον καλωδιωση,νεος διακοπτης ΟN OFF και θα σας πω αυριο.
Υπολογιζουμε με αυτο το μικρο πειραγματακι να καθαρισει αρκετα ο ηχος του, να κεντραριστει η στερεοφωνικοτητα επειδη και τα 2 καναλια θα παιζουν ακριβως το ιδιο(βλεπε διακοπτικο ποντεσιομετρο).
Τωρα απο οδηγηση τα πηγαινε ουτως αλλιως μια χαρουλα.
ΑΑΑ τον μετρησαμε και βγαζει πραγματι οσα watt λεει.
Σε σχεση με behringer θα ελεγα οτι χωρις την μετατροπη ηταν πανω κατω το ιδιο μετα......αυριο με 8ωρη ακροαση θα δω και θα γραψω

Λοιπον αφου εκανα τα παραπανω.και μετα απο 24 παιξιμο αρχικο εχω να πω.
Σε ακροαση μουσικη απο PC η CD ειναι λιγο ξερος σε δυνατες εντασεις και οταν λεω δυνατες εντασεις απο 110db και πανω.
Μεχρι εκει εχει καλο χαμηλο καλυτερο απο τον Τamp D2800 που ηταν 2Χ850watt Class D.
Πολυ πιο ζεστος , λιγο λιγοτερο αναλυτικος.Στα αυτια μου επειδη ο ηχος ειναι κατι υποκειμενικο μου αρεσει.Σε ταινιες ειναι απιστευτος.Τα σπαει ολα κατεβαινει χαμηλα,δονει ενα χωρο 30τμ εστω και σαν δικναλη αναπαραγωγη ταινιων.
Σε σχεση με τον Parasound HCA 3500, που ειχα για αρκετο καιρο, πιο αδειος στις μεσαιες του, μεγαλυτερη εκταση στα μπασα του, ιδια οδηγηση παρολο που ο ενας ειναι 350W και ο αλλος 650w.Ισως επειδη ο Prasound κοστιζε 10.000eur και ειχε 100.000mf ενω ο αλλος 20.000mf.
αλλα για 289eur + 150eur η μετατροπη .ειναι ΑΣΤΕΡΙ

Λοιπον αφου εκανα τα παραπανω.και μετα απο 24 παιξιμο αρχικο εχω να πω.
Σε ακροαση μουσικη απο PC η CD ειναι λιγο ξερος σε δυνατες εντασεις και οταν λεω δυνατες εντασεις απο 110db και πανω.
Μεχρι εκει εχει καλο χαμηλο καλυτερο απο τον Τamp D2800 που ηταν 2Χ850watt Class D.
Πολυ πιο ζεστος , λιγο λιγοτερο αναλυτικος.Στα αυτια μου επειδη ο ηχος ειναι κατι υποκειμενικο μου αρεσει.Σε ταινιες ειναι απιστευτος.Τα σπαει ολα κατεβαινει χαμηλα,δονει ενα χωρο 30τμ εστω και σαν δικαναλη αναπαραγωγη ταινιων.
Σε σχεση με τον Parasound HCA 3500, που ειχα για αρκετο καιρο, πιο αδειος στις μεσαιες του, μεγαλυτερη εκταση στα μπασα του, ιδια οδηγηση παρολο που ο ενας ειναι 350W και ο αλλος 650w.Ισως επειδη ο Prasound κοστιζε 10.000eur και ειχε 100.000mf ενω ο αλλος 20.000mf.
αλλα για 289eur + 150eur η μετατροπη .ειναι ΑΣΤΕΡΙ

Σορρυ παιδια απο 98-100db και πανω.Το παρακανα

δηλαδη σαν να καταλαβα οτι απο χαμηλο ειναι αστερι ;;

τι ταξη ειναι ΑΒ ;

σε σχεση με τον παρασαουντ και τον μπερινγκερ η ατακα στο μπασο πως ειναι ;

Ρε συ πάλι θα τα λέμε!???
Άμα τέλει χαμηλό χαμηλό αλλά και γρήγορο/τσαχπίνικο/ατακερόν... πάρε έναν τρανό κράουν...
Οι άνθρωποι κατέχουνε (ως φαίνεται...) την τέχνη...
Τα υπόλοιπα (ως προς το χαμηλόν...) είναι οδοντόπαστες....
Άμα τέλει ωλ γουέδερ τελικούλη... μακριά από κράουν (εκτός απο τους reference, αλλά σταμάτησε η παραγωγή τους) :grinning-smiley-043