επειδή και τα καλά πρέπει να ακούγονται που και που:
είχα αγοράσει για τις 3 Σεπτ για το πρωινό δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιά με την ΑΝΕΚ
πριν λίγο με πήρανε από ΑΝΕΚ και μου ανακοίνωσαν οτι το δρομολόγιο ακυρώθηκε, οπότε οι επιλογές που είχα ήταν
δεν χάρηκα φυσικά αλλά προκειμένου να ψάχνω με ΜΙΝΟΑΝ ή Blue Star τι εναλλακτικές είχα, επέλεξα το 2ο και προς έκλπηξη μου, μου είπαν ότι
θα προτειμούσα να μην άλλαζε το δρομολόγιο, αλλά με αυτή την χειρονομία κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος μπορώ να είμαι με την συγκεκριμένη εταιρία.
Ένα μπράβο της από εμένα.
είχα αγοράσει για τις 3 Σεπτ για το πρωινό δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιά με την ΑΝΕΚ
- δύο απλά εισητήρια (κατάστρωμα δηλαδή)
- ένα εισητήριο αυτοκινήτου
πριν λίγο με πήρανε από ΑΝΕΚ και μου ανακοίνωσαν οτι το δρομολόγιο ακυρώθηκε, οπότε οι επιλογές που είχα ήταν
- ακυρωση των εισητηρίων και επιστροφή των χρημάτων μου
- αλλαγή των εισητηρίων για το βραδυνο δρομολόγιο
δεν χάρηκα φυσικά αλλά προκειμένου να ψάχνω με ΜΙΝΟΑΝ ή Blue Star τι εναλλακτικές είχα, επέλεξα το 2ο και προς έκλπηξη μου, μου είπαν ότι
- δεν χρειάζεται να πάω κάπου να αλλάξω τα εισητηρία που έχω με νέα, αλλά με αυτά που ήδη έχω θα μπω στο βραδυνό δρομολόγιο
- τα εισητήρια μου αναβαθμίστηκαν σε 1ης θέσης και μου έκλεισαν και 2κλινη καμπίνα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση
θα προτειμούσα να μην άλλαζε το δρομολόγιο, αλλά με αυτή την χειρονομία κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος μπορώ να είμαι με την συγκεκριμένη εταιρία.
Ένα μπράβο της από εμένα.