Επειδη μπερδευτηκα...

Γιαννενα !!!!!!!!!!!

Γιαννινα τα λενε οι παλιοι ....

Ιωαννινα τα λεει η εκφωνητρια στης ειδησεις και εγω στο ταχυδρομειο οταν στελνω δεματα ..... χεχεχε

Αρα καλα το λενε στο χωριο μου.
Καλα το λεει κι ο Κιτσακης "ΠΑΣ ΠΑΣ Γιαννινα αγιαξ της Ηπειρου ..."
(Ε ρε που τον ξεθαψαμε τον υμνο...)

Κανονικα ειναι Γιαννινα
Ομως λιγοι στα μερη μας τα λενε ετσι.
Οι ποιο πολλοι τα λενε Γιαννενα.
Εχει να κανει με τις ντοπολαλιες...(ερθα αντι ηρθα ,γλεπω αντι βλεπω κλπ..)

Re: Απάντηση: Επειδη μπερδευτηκα...

Οπως και να τα λένε, μπορεί κάποιος να μας πει πως πάνε εκεί;
Αραγε περνάμε από το .....Χαϊδάρι ή το ξεχνάμε και αλλάζουμε δρόμο;

Αν δεν κανεις πλακα....εσυ απο Θεσσαλονικη πας απο Καταρα εμεις απο Αθηνα αναλογα που μενουμε.
Και απο Αττικη παει και απο Σχιστο και απο Χαϊδαρι-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επειδη μπερδευτηκα...

Αν δεν κανεις πλακα....εσυ απο Θεσσαλονικη πας απο Καταρα εμεις απο Αθηνα αναλογα που μενουμε.
Και απο Αττικη παει και απο Σχιστο και απο Χαϊδαρι-bye-

Μιχάλη χρειάζεσαι μια ...ολοκληρωτική ανάγνωση παλαιότερων θεμάτων του φόρουμ. Ο Πέτρος σου έδειξε το δρόμο!:grinning-smiley-043

ΥΓ. Φυσικά δεν πάω από Κατάρα. Την έκοψα αυτή τη συνήθεια πριν κάμποσα χρόνια. Από Κατάρα θα ήμουν στα Γιάννενα όταν ήδη έχω φτάσει στην Πρέβεζα-bye-

Οκ τωρα επιασα το ποδοσφαιρικο υπονοουμενο:flipout:

Για λεγε ...για λεγε... απο που πας γιατι απο πανω ειμαι ολιγο ασχετος και εντος ολιγου θα χρειαστει να κανω αυτη την διαδρομη-bye-

Απάντηση: Re: Επειδη μπερδευτηκα...

Οκ τωρα επιασα το ποδοσφαιρικο υπονοουμενο:flipout:

Για λεγε ...για λεγε... απο που πας γιατι απο πανω ειμαι ολιγο ασχετος και εντος ολιγου θα χρειαστει να κανω αυτη την διαδρομη-bye-
Από Εγνατία φυσικά.
Βέροια-Σήραγγες-Γρεβενά (πότε επιτέλους θα τελειώσει; )-Μηλιά(πότε; )-Μέτσοβο (πότε; ) και ...τσουπ στα Γιάννινα (όχι ΠΑΣάς, αλλά περαστικός).

__Εμένα μ' αρέσει και η άλλη έκφραση:

"Αϊ μου φαίνεται έχεις μια αντράλα στο κεφάλι εσύ..." αντράλα=θολούρα, ζαλάδα, "χαζομάρα"...

__Κατά τα άλλα, ότι μας είπε ο φίλος Μπέλος είναι σωστό... Αλλωστε ονομάζεται "δήμος Ιωαννιτών"...