επειγον γνωμες για τηλεοραση

Εγώ έχω την 42pq6000 εδώ και 10 μέρες και μέχρι τώρα βλέπω ΜΟΝΟ τηλεόραση. Το STAR παίζει κάθε μέρα συνεχόμενα από 18:30-23:00 (House, ειδήσεις, ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ξένη ταινία) και δεν έχω παρατηρήσει καν IR πόσο μάλλον burn in.

Έχει κανένας την PHILIPS PFL8404H να μας πεί εντυπώσεις παιδιά;

Re: Απάντηση: επειγον γνωμες για τηλεοραση

Έχει κανένας την PHILIPS PFL8404H να μας πεί εντυπώσεις παιδιά;

έχεις ρωτήσει και στο νήμα της philips για τη συγκεκριμένη τηλεόραση... δεν υπάρχει λόγος 1)να ρωτάς και στο συγκεκριμένο, το οποίο είναι νήμα αγοράς νέας τηλεόρασης και 2) ν κάνεις double posts... Αν γνωρίζει κάποιος θα σου απαντήσει στο αντίστοιχο νήμα..

Εγώ έχω την 42pq6000 εδώ και 10 μέρες και μέχρι τώρα βλέπω ΜΟΝΟ τηλεόραση. Το STAR παίζει κάθε μέρα συνεχόμενα από 18:30-23:00 (House, ειδήσεις, ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ξένη ταινία) και δεν έχω παρατηρήσει καν IR πόσο μάλλον burn in.

το διώχνει η Πετρούλα το IR!!! :a0210:

Min enthousiazesai, einai san na les pws einai adynato na gratzouniseis ena ksilino patoma.

Min enthousiazesai, einai san na les pws einai adynato na gratzouniseis ena ksilino patoma.

Δεν ενθουσιάζομαι ούτε τρέφω αυταπάτες. Αυτό που εννοώ είναι ότι με τα νέα panel πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να κάνεις burn in ενώ το IR εμφανίζεται σε πολύ μικρότερο βαθμό από ότι στο παρελθόν.
Στη δικιά μου tv δεν έχω παρατηρήσει καθόλου IR και φυσικά δεν είμαι τόσο χαζός να πιστεύω ότι δεν υπάρχει. Απλά θα είναι τόσο ανεπαίσθητο που δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ από τα 2-3 μέτρα που βλέπω τηλεόραση.

Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής:
"Όταν αράζω στον καναπέ για να δω το αγαπημένο μου έργο, υπάρχει κάτι στην εικόνα που βλέπω και δεν μου αρέσει?"
Αν η απάντηση είναι "όχι" τότε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό που αγόρασα χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα πει κάποιος άλλος με πιο ευαίσθητα μάτια από τα δικά μου ή κάποιος που θα κάτσει μισό μέτρο από την οθόνη προσπαθώντας να βρει περίεργα φαινόμενα.

Κοιτα αλλο το IR αλλο το burn in το IR ειναι προσωρινο ενω το burn in για μια ζωη!