ΕΠΕΙΓΟΝ: ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ YAMAHA C-4

zxcv

AVClub Enthusiast
6 August 2008
931
Παρακαλώ όποιον ξέρει αν ο παραπάνω αξίζει τον κόπο ας μου απαντήσει άμεσα! Είναι δεκαετίας '80. Θα μπορεί να οδηγήσει σωστά έναν σύγχρονο τελικό όπως ο ROTEL RB-1090 πχ;
http://gr.diplodocs.com/jim/YAMAHA/C-4-_E

Last edited:
Tι νοημα εχει να ασχοληθεις με ενα προ σχεδον 30 ετων? Αν θελεις να παρεις προενισχυτη με λιγα χρηματα προτιμησε κατι σημερινο και προσιτο,π.χ Project pre-box.

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Είδα καλές κριτικές και καλούτσικη τιμή και είπα να αψηφήσω την 30ετία αφού πυκνωτές δεν θάχει (!) για να έχουν αλλοιωθεί... Ή μήπως έχει;

Αλήθεια, οι επαγγελματικοί προενισχυτές έχουν τα αντίστοιχα μειονεκτήματα (θορύβου κλπ) με τους επαγγελματικούς ενισχυτές για οικιακή χρήση; Έχω μια πρόταση για κάποιον Apart PM7400 II (κωδ.157560 θείου Thomann) στα 239 ευρώ.

Φυσικα και εχει πυκνωτες αλλα δεν ειναι μονο αυτο,θα υπαρχει φθορα σε ποτενσιομετρα διακοπτες κλπ. Για σοβαρη μουσικη ακροαση μην ασχοληθεις με επαγγελματικα μηχανηματα,ταπεινη προσωπικη αποψη.

Για σοβαρη μουσικη ακροαση μην ασχοληθεις με επαγγελματικα μηχανηματα,ταπεινη προσωπικη αποψη.

Ευχαριστώ Τάσο!
Τον συγκεκριμένο επαγγελματικό, μου τον πρότειναν ως πακέτο με τον Lab Gruppen FP 2200 (2X350W/8Ω, κωδ.170578, 1.698 ευρώ) με την διαβεβαίωση πως θα παίζει απείρως καλύτερα από τoν Nad C-272.
Γι'αυτό και είπα μήπως γλύτωνα χρήματα...

με την διαβεβαίωση πως θα παίζει απείρως καλύτερα από τoν Nad C-272.

Ποιο εξυπνος συγκρινει ενα τελικο των 600 ευρω με ενα τελικο ων 1700 ευρω?
Δηλαδη μαζι με τον προ που σου προτειναν φτανεις στα 2 χιλιαρικα,ξερεις τι μπορεις να παρεις με αυτα τα χρηματα?

Και εμένα η λογική μου λέει πως δεν συγκρίνονται (λόγω διαφοράς τιμής), από την άλλη όμως θα μπορούσε ο LAB Gruppen να είναι ακριβός λόγω δύναμης και αντοχής σε σκληρή χρήση και να υστερεί σε ποιότητα ακόμη και από ένα πολύ φτηνότερο οικιακό όπως ο Nad...