Επεξεργασία DVD στα Vista

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,530
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα, φίλτατοι κομπιουτεράδες!

Φίλος που έχει λάπτοπ με Vista, με ρώτησε τι προγράμματα να χρησιμοποιήσει για ripping, συμπίεση, επιλογές αφαίρεσης extras, κλπ.

Κοινώς, θέλει κάτι που να κάνει τη δουλειά των Fab/Shrink/Decrypter.
Δυστυχώς, εγώ είμαι σε XP και δε σκαμπάζω.
Για βοηθήστε λιγουλάκι.

Θα προτιμηθεί οτιδήποτε είναι freeware.

Βρε ο άνθρωπος δεν είναι για ταρζανιές, δε σκαμπάζει και πολλά.

Χώρια που έχω ακούσει κάτι όμορφα για μη πλήρη υποστήριξη του hardware του λάπτοπ, αν βάλεις άλλο λειτουργικό...

Δεν χρειάζεται να αλλάξει λειτουργικό. Μια χαρά είναι τα Vista. Όσο αφορά στην ερώτησή σου, θα πρέπει να βάλει το Dvd FabDecrypter.
(www.dvdfab.com)
Αν πληρώσει για την πλήρη έκδοση, τα κάνει όλα. Ριπάρει στον σκληρό, κρατάει μόνο την ταινία, την συμπιέζει κλπ. Με την freeware έκδοση μπορεί να ριπάρει όλο το dvd ή μόνο την κύρια ταινία. Και έπειτα μπορεί να την συμπιέσει με το Nero Recode (το οποίο δεν είναι freeware)

Χώρια που έχω ακούσει κάτι όμορφα για μη πλήρη υποστήριξη του hardware του λάπτοπ, αν βάλεις άλλο λειτουργικό...

Αυτό ισχύει αλλά οι περισσότερες εταιρίες κάποια στιγμή κυκλοφορούν rollback δισκάκι γιατί το κύμα των αγοραστών που θέλουν Xp αντί για Vista είναι μεγάλο.

Σαν αρχή λοιπόν θα πρότεινα μία προσπάθεια για rollback αν θέλει το pc για τέτοια πράγματα.

Από εκεί και πέρα εγώ χρησιμοποιώ κυρίως το DvdShrink.