EPG Nova

savvas

New member
1 July 2006
57
Rho
Γεια σας,
Μετα την αλλαγη ωρας το epg της νόβα παει με την παλια ωρα!
Κοιταξα μηπως χρειαζεται να αλλαξω κατι στο δεκτη, αλλα δεν βρηκα κατι που να θελει αλλαγη!
Αλλωστε σε αλλα πακετα το epg τους ειναι στη σωστη ωρα.
Και το epg.dat του δεκτη ειναι παντα ενημερωμενο.

Συμβαινει μονο σε μενα ή και σε σας?

image?
εχεις crossepg?
γιατι σε εμενα(dreambox500hd)με crossepg και απλα ενα refresh download epg,
παει κανονικα.

Last edited by a moderator:
PLi 3, ειναι το image.
Εχει CrossEPG.
Νομιζω οτι το αρχειο με τα δεδομενα ειναι το epg.dat, το οποιο ειδα οτι ενημερωθηκε πριν μια ωρα περιπου.
Αφου λες οτι σε σενα δειχνει σωστα τις ωρες, καπου σε μενα ειναι το προβλημα! :hmmmm2:

το Pli νομιζω οτι εχει δικο του ενσωματωμενο epg και οχι το crossepg.(σαν plugin πρεπει να το εχει).
δεν θυμαμαι πως ακριβως λειτουργει το epg του pli.
περιμενε να σου απαντησει καποιος που εχει το ιδιο Image.

PLi 3, ειναι το image.
Εχει CrossEPG.
Νομιζω οτι το αρχειο με τα δεδομενα ειναι το epg.dat, το οποιο ειδα οτι ενημερωθηκε πριν μια ωρα περιπου.
Αφου λες οτι σε σενα δειχνει σωστα τις ωρες, καπου σε μενα ειναι το προβλημα! :hmmmm2:

δεν χρειάζεται crosseg στο pli πηγαίνεις στο novacinema4 και κατεβαίνει αυτόματα

Γεια σας,
Μετα την αλλαγη ωρας το epg της νόβα παει με την παλια ωρα!
Κοιταξα μηπως χρειαζεται να αλλαξω κατι στο δεκτη, αλλα δεν βρηκα κατι που να θελει αλλαγη!
Αλλωστε σε αλλα πακετα το epg τους ειναι στη σωστη ωρα.
Και το epg.dat του δεκτη ειναι παντα ενημερωμενο.

Συμβαινει μονο σε μενα ή και σε σας?

Σβήσε το epg.dat ώστε να διαβάσει πάλι τα events. Είναι γνωστό bug του enigma2.
Από telnet δώσε:
init 4
rm /media/hdd/epg.dat
init 3

Γεια και παλι, αργησα να απαντησω γιατι μου ετυχαν κατι στραβοδουλειες! (Αλλαζα λαμαρινες στη ταρατσα μιας αποθηκουλας μου, εως αργα βραδυ).

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π, ειμαι λιγο αρχαριος μ αυτο το δεκτη. Νομιζα οτι το epg που εχει ειναι το γνωστο CrossEPG. Το PLi 3 το εχει ενσωματομενο στο image, το image της xtrend-6.0Beta που ειχα μεχρι προσφατα το εχει σαν plug in.

@malakudi, το εκανα απειρες φορες τις προηγουμενες μερες χωρις επιτυχια για αυτο ποσταρισα!
Εσβηνα το epg.dat για να κατεβασει νεο, κατεβαζε, αλλα τιποτα!
Με τις εντολες που μου εγραψες ομως, εφτιαξε αμεσως!
Η βλακεια μου ηταν οτι δεν εκανα πρωτα stop-start το enigma με τα Init...
Την αλλαξα λιγο μονο τη συνταξη γιατι το epg το εχω μεταφερει στο usb αντι hdd.

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.

Παιδια εκανα νεα σαρωση καναλιων κ πλεον μου εμφανιζει μονο το τρεχον προγραμμα κ το επομενο, σε καθε καναλι. Δλδ δεν μου εμφανιζει το προγραμμα ημερας και εβδομαδας καθολου. τι φταιει?

Αν έχεις τον 831, θέλει τον χρόνο του. Άφησέ τον λίγο σε κανάλι που εκπέμπεται το EPG.