EPG της nova

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,838
Αθήνα...
Καλησπερα σας,εχω τον πατατασατ 1110 της νοβα,και μου εχει φανει πολυ παραξενο το ποσο αργει το EPG,και να κατεβασει πληροφοριες για το προγραμμα που βλεπω,αλλα και οταν παω να δω τι εχουν τα αλλα,πχ ειμαι στην ΝΕΤ 103 θεση,και θελω να δω τι εχει στο Discovery,θα αργησει πολυ να βγαλει πληροφοριες του καναλιου,και οταν επιστρεψω στο αρχηκο καναλι θα εχουν χαθει οι πληροφοριες,τελος εχει ενα σημα που δηλωνει τον στερεοφωνικο ηχο,αυτο γιατι δεν το εχω δει ποτε εκτως απο 2-3 φορες στο novacinema;Εχει κανενας το ιδιο προβλημα;

Καλησπερα σας,εχω τον πατατασατ 1110 της νοβα,και μου εχει φανει πολυ παραξενο το ποσο αργει το EPG,και να κατεβασει πληροφοριες για το προγραμμα που βλεπω,αλλα και οταν παω να δω τι εχουν τα αλλα,πχ ειμαι στην ΝΕΤ 103 θεση,και θελω να δω τι εχει στο Discovery,θα αργησει πολυ να βγαλει πληροφοριες του καναλιου,και οταν επιστρεψω στο αρχηκο καναλι θα εχουν χαθει οι πληροφοριες,τελος εχει ενα σημα που δηλωνει τον στερεοφωνικο ηχο,αυτο γιατι δεν το εχω δει ποτε εκτως απο 2-3 φορες στο novacinema;Εχει κανενας το ιδιο προβλημα;

κανε ενα check μηπως υπαρχει αναβαθμιση του δεκτη

τελευταια αναβαθμιση που εκανε ο πανασατ αν θυμαμαι καλα ηταν περσι το καλοκαιρι.... οχι δεν υπαρχει κατι ,στο μενου περιμενεις 60 δευτερολεπτα και σου λεει δεν υπαρχει αναβαθμιση.

τελευταια αναβαθμιση που εκανε ο πανασατ αν θυμαμαι καλα ηταν περσι το καλοκαιρι.... οχι δεν υπαρχει κατι ,στο μενου περιμενεις 60 δευτερολεπτα και σου λεει δεν υπαρχει αναβαθμιση.

στον panasat 910 που δουλευα μεχρι πρν καμια εβδομαδα-περιπου-το epg εμφανοζοταν κανονικα.
για ριξτε ενα τηλεφωνο και ρωτηστε...

ρωτησα,τους ειπα κιολας γιατι το esp 1 k 2 δεν εχουν epg και μου λενε οτι κανονικα επρεπε να το εμφανιζε,μην πρεριμενετε και τιποτα απο την τεχνικη υποστηριξη της νοβα...Ξερουν σιγουρα τα προβληματα του πατατασατ.Ελενξα και εαν φταιει η ληψη και εχω σημα 98%(οχι με το πιατο της ακατανομαστης ενοειται.)

[Quote = Δερμιτζάκης? 1165625] ρωτησα, τους ειπα κιολας γιατι το esp 1 k 2 δεν εχουν ηλεκτρονικοί οδηγοί και μου λενε οτι κανονικα επρεπε να το εμφανιζε, μην πρεριμενετε και τιποτα απο την τεχνικη υποστηριξη της νοβα ... Ξερουν σιγουρα τα προβληματα του πατατασατ . Ελενξα και εαν φταιει η ληψη και εχω σημα 98% (οχι με το πιατο της ακατανομαστης ενοειται.) [/ quote]

esp 1&2 δεν εχω ουτε κι`εγω με κανεναν δεκτη.
στα υπολοιπα ειμαι οκ.
δεν ξερω...