επιφάνεια εργασίας-hdmi

VASI

New member
22 March 2008
87
καλημερα, στην 7970hd έχω βάλει dvi-hdmi προς την τηλεόραση, hdmi προς ενισχυτή, και μου μένουν δυο DisplayPort 1.2, δίπλα έχω και το μόνιτορ !! που αυτό θέλω να χρησιμοποιώ για το ιντερνετ και στα game
Το CyberLink PowerDVD 10 δεν δουλεύει !! μονάχα όταν τσεκάρω συσκευή αναπαραγωγής την τηλεόραση, τουλάχιστον το K-Lite Codec Pack με το MPC δουλεύει!!.εχω επεξεργαστή το 2600k οπότε έβαλα την onboard σαν τρίτη επιφάνεια επιλεγόμενη, βγάλε-βάλε-βγαλε-βαλε το καλώδιο hdmi για να επιτύχεις την επιφάνεια εργασίας δεν είναι και πολύ σωστό !! τι να κάνω ??

Δηλαδή θες...
Μια σύνδεση στην τηλεόραση με HW για τις ταινίες
Μια στην οθόνη για τα παιχνίδια
και μια στον ενισχυτή για τον ήχο.

Νόμιζα οτί οι εφτάρες το είχαν λύσει το θέμα του ήχου σε δυο πηγές ταυτόχρονα.
Tο πρόβλημα σου είναι οτι η AMD στέλνει τον ήχο στην μονάδα
που εχεις σαν primary display (και μάλλον μόνο σε αυτήν).
Είναι λίγο μπέρδεμα αυτά.

Τέσπα, το πιο απλό είναι Hdmi --> ενισχυτής --> ΤV
και DP ή DVI στην οθόνη του υπολογιστή.

Δεύτερο πάλι DP στην οθόνη του υπολογιστή
dvi-->hdmi ή hdmi-->hdmi στην τηλεόραση,
intel hdmi-->hdmi στον ενισχυτή μόνο για τον ήχο.

Last edited:
Χθες που δοκίμαζα intel hdmi-->hdmi στον ενισχυτή μόνο για τον ήχο, έκανε επανεκκινήσεις στο ρελε του ενισχυτή , σήμερα δεν δουλεύει καθόλου !! πρέπει να βρω ανταπτορα DisplayPort 1.2 σε hdmi ,αλλά υποστηρίζει τρεις εξόδους ? δεν συγκρινεται η gpu της 7970hd με την intel, μέρα με την νύχτα στο 3d

Χθες που δοκίμαζα intel hdmi-->hdmi στον ενισχυτή μόνο για τον ήχο, έκανε επανεκκινήσεις στο ρελε του ενισχυτή , σήμερα δεν δουλεύει καθόλου !! πρέπει να βρω ανταπτορα DisplayPort 1.2 σε hdmi ,αλλά υποστηρίζει τρεις εξόδους ? δεν συγκρινεται η gpu της 7970hd με την intel, μέρα με την νύχτα στο 3d

μόνο για τον ήχο το hdmi της intel στον ενισχυτή

Για την εικόνα, με κάνει κάτι τρελά η πλακέτα του onkyo μάλλον τα έχει φτύσει εδώ και έναν χρόνο , και δεν το χρησιμοποιούσα !!

Τελικά όνειρο ήταν ότι θα την έβγαζα αποκλειστικά με τον πεντακαναλο ήχο του ενισχυτή, αποδείχτηκε χαλασμένος, η θα πεταχτεί η θα μπει στην αποθήκη ,να επισκευαστεί το θεωρό ασύμφορο.