Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στην Πάτρα

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Έχει δοκιμάσει κανείς να πιάσει στην Πάτρα τα ψηφιακά από Αίνο; Παλιότερα έπιανα αναλογικά από Αίνο (πριν καμιά 20ρια χρόνια) αλλά είχα μεγάλη κατευθυντική κεραία.

Last edited by a moderator:
Re: Ψηφιακά από Αίνο στην Πάτρα

Έχει δοκιμάσει κανείς να πιάσει στην Πάτρα τα ψηφιακά από Αίνο; Παλιότερα έπιανα αναλογικά από Αίνο (πριν καμιά 20ρια χρόνια) αλλά είχα μεγάλη κατευθυντική κεραία.

στην Πατρα με κεραια προς Αινο εχεις ληψη των ψηφιακων ΝΕΡΙΤ - DIGEA - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ, τα περιφερειακα με καποια δυσκολια χωρις να καταλαβαινω για πιο λογο

Θα διαφωνισω με τον strikal.Με κεραια γυρισμενη προς Αινο υπαρχει ληψη ολων των συχνοτητων απο Αινο(21,22,33,36,59,60) με 100% ποιοτητα.Τσεκαρισμενο σε πολλες περιοχες της Πατρας.Strikal μαλλον εχεις θεμα με την εγκατασταση σου.

Απάντηση: Ψηφιακά από Αίνο στην Πάτρα

Τι κεραία χρησιμοποιείτε για λήψη από Αίνο; Με την κεραία στραμμένη Αίνο, θα πιάνω και Αρόη που είναι πιο κοντά και άρα πιο δυνατά τα σήματα; Ή χρειάζονται δύο κεραίες και μείκτης;

Εγω εχω πλεγμα και το εχω γυρισει προς Αινο.Βγαζω χωρις κοπο και την Αροη με 100% ποιοτητα.Μενω στην Οβρια,αλλες περιοχες ομως εχουν εμποδια προς Αροη και χρειαζονται 2 κεραιες και μικτη οπως αναφερεις.
Μια δοκιμη αρκει,αν εχεις δικη σου κεραια βεβαια.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση ?
Γιατί να πιάσω ψηφιακά από τον Αίνο αφού υπάρχει πιο κοντά η Αρόη??
Για περισσότερα περιφερειακά κανάλια ??

Last edited:

Ναι, άλλα 8 περιφερειακά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω εχω πλεγμα και το εχω γυρισει προς Αινο.Βγαζω χωρις κοπο και την Αροη με 100% ποιοτητα.Μενω στην Οβρια,αλλες περιοχες ομως εχουν εμποδια προς Αροη και χρειαζονται 2 κεραιες και μικτη οπως αναφερεις.
Μια δοκιμη αρκει,αν εχεις δικη σου κεραια βεβαια.

Έχω δική μου κεραία, κατευθυντική μικρού μεγέθους, όχι πλέγμα. Είμαι περιοχή Αγυιάς, αν γυρίσω προς Αίνο η Αρόη θα είναι εκτός γραμμής στόχευσης περίπου 80 μοίρες. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Έπιασα όλα τα περιφερειακά από Αίνο (κανάλια 59 και 60) και δεν έχασα το σήμα από Αρόη, με μία κεραία στραμμένη προς Αίνο, και σχετικά μικρή.

Τυχεροί εσείς που μπορείτε να λαμβάνετε τόσα περιφερειακά! Όχι ότι έχουν, τα περισσότερα τουλάχιστον, αξιόλογο πρόγραμμα αλλά έτσι για το γαμώτο...

Re: Απάντηση: Ψηφιακά από Αίνο στην Πάτρα

Τυχεροί εσείς που μπορείτε να λαμβάνετε τόσα περιφερειακά! Όχι ότι έχουν, τα περισσότερα τουλάχιστον, αξιόλογο πρόγραμμα αλλά έτσι για το γαμώτο...
Ποιος την χαρη μας,εγιναν 24 τα σαβουροκαναλα.Το KOSMO δεν το βλεπω να ξεκιναει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έπιασα όλα τα περιφερειακά από Αίνο (κανάλια 59 και 60) και δεν έχασα το σήμα από Αρόη, με μία κεραία στραμμένη προς Αίνο, και σχετικά μικρή.
Λογικο,ο Αινος ειναι πολυ ισχυρος και η Αροη πολυ κοντα.

Re: Απάντηση: Επίγεια ψηφιακή εκπομπή στην Πάτρα

«Η τηλεόραση εκπαιδεύει! Κάθε φορά που η τηλεόραση ανοίγει, πάω σε ένα άλλο δωμάτιο και διαβάζω." (Groucho Μαrx. Αμερικανός κωμικός)

Πολύ άκυρη η αλλαγή τίτλου στο νήμα. Μια χαρά ήταν ο κανονικός τίτλος. Μιλάμε για λήψη από Αίνο στην Πάτρα.