Γίνετε πιο συγκεκριμένοι ρε παιδιά, μην τα λέτε τόσο κωδικοποιημένα!
Τι image εχεις?
Επιλεγεις την εγγραφη, πατας menu - cutlist editor, βγαζεις τα κομματια που δεν θελεις και μετα perform cuts -σωνεις το αρχειο.
Το DM δεν είναι VCR που πατάγαμε το pause και σταμάταγε ο χρόνος και η εγγραφή στην κασέτα! Κατά την εγγραφή σε ψηφιακό μέσο, όπως το DM, το αρχείο αρχίζει και δημιουργείται με το που πατάς rec και σταματά με το που πατάς stop, και ευθύς αμέσως "κλείνει" το αρχείο. Ξαναπατάς το rec και πάλι από την αρχή, αλλά σε νέο αυτή τη φορά, αρχείο κ.ο.κ.! Τα παιδιά θέλουν να σου πούνε πως έχεις δύο λύσεις:
1. Να βάλεις plugin για video edditing και να κάνεις το "κόψε-ράψε" του αρχείου (και των διαφημίσεων) μέσα από το ίδιο το DM
2. Να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα σε PC που να κάνει την ίδια δουλειά!
Προσωπικά πιστεύω πως το 2ο είναι πιο πρακτικό και εύκολο, αν και η πρώτη λύση θα διευκόλυνε κάποιον που θέλει να τα έχει όλα στο DM. Αν οι ανάγκες για την αφαίρεση των διαφημήσεων αφορούν ταινίες που θες να κρατήσεις στην videoθήκη σου, τότε η επεξεργασία από το PC είναι η σωστή λύση.
Εγω με gemini 4.4 (7025) δεν εχω κανενα προβλημα.
Οσο για τη μεταφορα σε ΗΥ, εγω το κανω μεσω δικτυου.
Αναφερομουνα στα ποστ 11-14.με ποιο προγραμμα και ποια διαδικασία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.