Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,084
Εκεί ψηλά.....
Ειχαμε προσφατα με τον συντονιστη των αγγελιων Ακη Ανδρονιδη μια διαφωνια οσον αφορα τι επιτρεπεται και τι οχι στην αναρτηση μιας αγγελιας.

Κατι μερες πριν ειχαμε κατι κουλες αγγελιες που ακομα και αν οι συντακτες τους επελεξαν να τις δημοσιευσουν στην εν λογω κατηγορια, η διαχειρηση πολυ σωστα αποφασισε να τις μεταφερει στην κολυμπηθρα της Επι Παντος μιας και δεν ειχαν καμμια συνδεση με τα χομπυ μας .....

Τρεις ημερες πριν αποφασισα να σηκωσω κι εγω μια αγγελια για να ελεγξω κατα καποιον τροπο τα αντανακλαστικα των μελων....

Ζητουσα λοιπον ενα καζανακι (που ειναι και μουσικο οργανο για καποιους ) της δεκαετιας του 50 το φημισμενο Νιαγαρας.

Καποια μελη το πηραν στον χαβαλε οπως και πολυ καλα εκαναν ασχετα αν σοβαρολογουσα η οχι....καποια αλλα μελη παρασυρομενοι απο την σοβαροφανεια μου απαντησαν (πολυ ευγενικα και τους ευχαριστω για αυτο,ζητωντας και παραλληλα συγνωμη που τους χρησιμοποιησα εν αγνοια τους ) και μου εδωσαν συμβουλες και πληροφοριες.
Την επομενη μερα ο διαχειριστης Ακης Ανδρονιδης εκλεισε το νημα χωρις πριν να συννενοηθουμε.
Του ζητησα σε ιδιωτικη επικοινωνια που ειχαμε το λογο δηλωνοντας εξ'αρχης οτι δεν ειμαι καθολου αντιθετος στο κλεισιμο της αγγελιας μου αυτης αλλα ζητωντας του παραλληλα εξηγησεις γιατι δεν κλειδωνει η μεταφερει την αγγγελια του συμφορουμιτη Γιαννη Νανοπουλου που αφορα αυτοκινητα...

Και επειδη με το φτωχο μου το μυαλο δεν διακρινω ΚΑΜΜΙΑ διαφορα αναμεσα σε ενα καζανακι και σε ενα αυτοκινητο στις αγγελιες σε ενα φορουμ σαν το δικο μας αλλα εκεινος διακρινει .......εγω θα ηθελα να ακουσω και τις γνωμες των μελων οσον αφορα το ειδος των αγγελιων που επιτρεπονται, που πρεπει να επιτρεπονται και τυχον ελαστικη συμπεριφορα σε καποιες απο αυτες.

Ανεβαζω το θεμα αυτο οχι για κανα αλλο λογο (μην βιαστει κανεις να το κανει πεδιο αντιπαραθεσης σας παρακαλω ) αλλα επειδη ακομα δεν εχει γινει η συνελευση των μελων και επειδη ειναι ενα θεμα για το οποιο επισης πιθανον να ψηφισει η επερχομενη συνελευση η η διαχειρηση θα ηθελα να συζητηθει....

Το θέμα του αυτοκινήτου το έβαλα γιατί πραγματικά το ψάχνω και είναι δύσκολο να το βρώ.Επειδή ήμουν σχεδόν σιγουρος λόγω της ιδιαιτερότητας του αυτοκινήτου ότι η κουβέντα θα ξεφύγει, ίσως ήταν δικό μου λάθος που δεν το πέρασα κατευθείαν στην εκτός.Απλά ένα θέμα όσο και ειδικό και εαν είναι, ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να προχωρήσει.

Εμένα δε με πειράζει αν υπάρχουν και αγγελίες εκτός AV (ποτέ δε ξέρεις τι θα σου χρειαστεί). Καλό θα ήταν όμως να διαχωρίζονται.

Μια κατηγορία για Audio (με υποκατηγορίες Ηχειά, ενισχυτές κλπ)
Μια κατηγορία για Video (με υποκατηγορίες TV, Players, Photo κλπ)
Μια κατηγορία γενικού περιεχομένου (όλα τα άλλα).

ΥΓ Τελικά το καζανάκι δεν το θέλεις? Να το πετάξω?

Μα... μόνος σου είπες ότι δεν ήταν πραγματική αγγελία, αλλά μία απόπειρα "ελέγχου των αντανακλαστικών των μελών"! Ποιο το πρόβλημα; Ότι ο διαχειριστής δεν είναι ρομπότ αλλά κρίνει και μάλιστα σωστά;

Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Το θέμα του αυτοκινήτου το έβαλα γιατί πραγματικά το ψάχνω και είναι δύσκολο να το βρώ.Επειδή ήμουν σχεδόν σιγουρος λόγω της ιδιαιτερότητας του αυτοκινήτου ότι η κουβέντα θα ξεφύγει, ίσως ήταν δικό μου λάθος που δεν το πέρασα κατευθείαν στην εκτός.Απλά ένα θέμα όσο και ειδικό και εαν είναι, ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να προχωρήσει.

Γιαννη δεν εχει σημασια το ποσο πραγματικα θες το αυτοκινητο που σου ευχομαι να το βρεις.
Σημασια εχει τι εικονα δινει το φορουμ στις κατηγοριες του.
Και αυτο που ειπα και στον Ακη -φοβαμαι αν εμεις τα μελη δεν το υπερασπιστουμε- ειναι οτι σε λιγο θα εχουμε και αγγελιες για μασαζ.

Μα... μόνος σου είπες ότι δεν ήταν πραγματική αγγελία, αλλά μία απόπειρα "ελέγχου των αντανακλαστικών των μελών"! Ποιο το πρόβλημα; Ότι ο διαχειριστής δεν είναι ρομπότ αλλά κρίνει και μάλιστα σωστά;

Δηλαδη Λευτερη το θεμα ειναι αν πραγματικα θελω το καζανακι???

Τωρα μιλαμε σοβαρα???

γιατι αν το θελω πραγματικα τοτε η αγγελια θα μεινει ???

ΥΓ

κι εγω οταν ειδα τις αγγελιες προσφατα που τελικα μεταφερθησαν νομιζω οτι απλα ειναι αστειο....οπως αστειο μου φανηκε και η αγγελια του Γιαννη....
οπως αστειο θα σας φανει αν αυριο ψαχνω για λευκα ειδη για το Γαμο μου.

Last edited:

Και κατι αλλο.

Ο διαχειριστης δεν επικοινωνησε μαζι μου πριν το κλειδωμα οποτε δεν ειχε μαθει και την αποψη μου περι σοβαρης η οχι ενεργειας......

Πριν μια εβδομάδα είχαμε 2 ¨αγγελίες¨ μια ζήτηση χρημάτων και μια ως αγανάκτηση προς τις τιμές που πούλιουνται τα iphone.

H πρώτη διαγράφτηκε και η δεύτερη μεταφέρθηκε.

Πριν 3 μέρες είχαμε μια αγγελία για συλλεκτικά καζανάκια του 50 που ο Kosh έβαλε προς χάριν αστεϊσμού και όχι φυσικά πραγματικού ενδιαφέροντος.

Για το λόγω ότι οι αγγελίες είναι ένα σημαντικό κομμάτι του avclub και ως προς σεβασμό προς τις άλλες αγγελίες των υπολοίπων μελών και ως προς του αναγνώστες αυτών, κλείδωσα την συγκεκριμένη.

Φυσικά στην συζήτηση που είχα με τον Kosh περί εξήγησης κλειδώματος της αγγελίας για το συλλεκτικό καζανάκι τον ενημέρωσα ότι αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον και μου εξέφρασε ότι ανήκει στην ιδία κατηγορία μου του Γιάννη με τα αυτοκίνητα.

Η απάντηση που έδωσα και δίνω και εδώ είναι ότι στην περίπτωση του Γιάννη υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αμάξι σε αντίθεση του Kosh με το καζανάκι.

Μερικές φορές μέσα σε μια αγγελία υπάρχει μια συζήτηση περί του αντικειμένου πώλησης η ζήτησης.
Αν αυτή δεν προσβάλει κανέναν, και δεν καταλήγει σε καβγά η χαβαλέ την αφήνω.

Ομολογώ ότι έχει δίκιο ο Kosh άτι η συζήτηση του Γιάννη πείρε μεγάλη έκταση γιαυτο και του ζήτησα και σε π.μ και επί της αναρτημένης αγγελίας ζήτησης να την μεταφέρω πριν ανοιχτεί αυτό το θέμα, την οποία και δεχθηκε.

Βεβαία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν καταστώ στην ιδία ομάδα μια αγγελία με σοβαρό ενδιαφέρον για ένα αυτοκίνητο με μια παγίδα αγγελία για ένα συλλεκτικό καζανάκι.

Εφόσον λειτουργούν ακόμα καλά τα αντανακλάστηκα μου εντός της ημέρας μέρος της αγγελίας ζήτησης του Γιάννη θα μεταφερθεί στην εκτός και θα διαγραφεί η αγγελία του Kosh ως και σεβασμό ως προς τα μέλη που έδωσαν σοβαρές απαντήσεις.

Last edited:
εγώ δεν είδα κανένα αστείο στην αγγελία του Γιάννη.
έψαχνε αυτοκίνητο και μάλιστα όχι συνηθισμένο.
Και είναι γεγονός από παλιά ότι όταν κάποιος ψάχνει αυτοκίνητο γίνεται μεγάλο θέμα.
Θυμάμαι εγώ όταν έψαχνα φτάσαμε κάπου 65 σελίδες.

Θεωρώ συνεπώς φυσιολογική την τοποθέτηση στις αγγελίες,
σχεδόν φυσιολογική την εκτροπή και τελικά
σωστή τη μεταφορά.

Όλα γίνανε καλά.

Απάντηση: Re: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Εμένα δε με πειράζει αν υπάρχουν και αγγελίες εκτός AV (ποτέ δε ξέρεις τι θα σου χρειαστεί). Καλό θα ήταν όμως να διαχωρίζονται.

Συμφωνώ απόλυτα.
Αν θέλαμε ένα αμιγώς AV forum η "εκτός" (και τα μισά σχεδόν post εδώ μέσα) θα έπρεπε να έχει φύγει έδώ και μήνες...
Αλλά - ευτυχώς - παραμένει.

Και κατι αλλο.

Ο διαχειριστης δεν επικοινωνησε μαζι μου πριν το κλειδωμα οποτε δεν ειχε μαθει και την αποψη μου περι σοβαρης η οχι ενεργειας......

Πάντως αν προσπαθείς να περάσεις η να συζητήσεις τρόπους διαχείρισης μέσα από παγίδες και τεστ είτε προς εμένα είτε στα υπόλοιπα μέλη έχει διαλέξει πολύ λάθος τρόπο.

Αυτά από εμένα.

Πριν μια εβδομάδα είχαμε 2 ¨αγγελίες¨ μια ζήτηση χρημάτων και μια ως αγανάκτηση προς τις τιμές που πούλιουνται τα iphone.

H πρώτη διαγράφτηκε και η δεύτερη μεταφέρθηκε.

Πριν 3 μέρες είχαμε μια αγγελία για συλλεκτικά καζανάκια του 50 που ο Kosh έβαλε προς χάριν αστεϊσμού και όχι φυσικά πραγματικού ενδιαφέροντος.

Για το λόγω ότι οι αγγελίες είναι ένα σημαντικό κομμάτι του avclub και ως προς σεβασμό προς τις άλλες αγγελίες των υπολοίπων μελών και ως προς του αναγνώστες αυτών, κλείδωσα την συγκεκριμένη.

Φυσικά στην συζήτηση που είχα με τον Kosh περί εξήγησης κλειδώματος της αγγελίας για το συλλεκτικό καζανάκι τον ενημέρωσα ότι αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον και μου εξέφρασε ότι ανήκει στην ιδία κατηγορία μου του Γιάννη με τα αυτοκίνητα.

Η απάντηση που έδωσα και δίνω και εδώ είναι ότι στην περίπτωση του Γιάννη υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αμάξι σε αντίθεση του Kosh με το καζανάκι.

Μερικές φορές μέσα σε μια αγγελία υπάρχει μια συζήτηση περί του αντικειμένου πώλησης η ζήτησης.
Αν αυτή δεν προσβάλει κανέναν, και δεν καταλήγει σε καβγά η χαβαλέ την αφήνω.

Ομολογώ ότι έχει δίκιο ο Kosh άτι η συζήτηση του Γιάννη πείρε μεγάλη έκταση γιαυτο και του ζήτησα και σε π.μ και επί της αναρτημένης αγγελίας ζήτησης να την μεταφέρω πριν ανοιχτεί αυτό το θέμα, την οποία και δεχθηκε.

Βεβαία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν καταστώ στην ιδία ομάδα μια αγγελία με σοβαρό ενδιαφέρον για ένα αυτοκίνητο με μια παγίδα αγγελία για ένα συλλεκτικό καζανάκι.

Εφόσον λειτουργούν ακόμα καλά τα αντανακλάστηκα μου εντός της ημέρας μέρος της αγγελίας ζήτησης του Γιάννη θα μεταφερθεί στην εκτός και θα διαγραφεί η αγγελία του Kosh ως και σεβασμό ως προς τα μέλη που έδωσαν σοβαρές απαντήσεις.

Καταρχην δεν ηταν μονο θεμα αστεισμου η αγγελια....

Ηθελα να δω αν θα ενοχληθει κανεις οπως ενοχλουν εμενα και θελω να πιστευω και αλλους παρομοιες αγγελιες που δεν εχουν καμμια σχεση με το αντικειμενο μας.
Αν αντιμετωπιζεις με σοβαροτητα την δικη μου αγγελια οπως και τις αλλες που προανεφερες το ιδιο πρεπει να κανεις και με την αγγελια του ΓΙαννη.
Δεν νοειται σοβαρη εικονα οταν επιτρεπουμε δημοσιευσεις αναλογα με το τι θεωρουμε προσωπικα σαν σωστο η οχι.
Η εικονα που πρεπει να δινει το φορουμ ειναι συγκεκριμενη νομιζω.....

Για οτι μη συγκεκριμενο υπαρχει η Επι παντος.....

Τα περι πραγματικου ενδιαφεροντος τα αντιπαρερχομαι Ακη γιατι ουτα καν ηξερες αν σοβαρολογω πριν το κλειδωσεις....οπως και το τι ειναι στην ιδια κατηγορια.....

Εσυ πρωτος πρεπει να ξερεις οτι καζανακια , κουταλομαχαιροπηρουνα, μπουζι και αυτοκινητα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια κατηγορια....

η τα αφηνουμε ολα η οχι...και αυτο ειναι ενα θεμα που επισης πρεπει να συζητησετε στην επομενη συνελευση σας.

Πάντως αν προσπαθείς να περάσεις η να συζητήσεις τρόπους διαχείρισης μέσα από παγίδες και τεστ είτε προς εμένα είτε στα υπόλοιπα μέλη έχει διαλέξει πολύ λάθος τρόπο.

Αυτά από εμένα.

Ακη δεν εχω κανεναν τετοιο σκοπο......ενοχληθηκα απο κατι οπως κι εσυ ενοχληθηκες απο τις 2 αλλες αγγελιες....

απλα δεν εχουμε τα ιδια κριτηρια (και το λεω αυτο γιατι αν δεν εθετα εγω θεμα η αγγελια του Γιαννη θα ξεπερνουσε καθε αλλο νημα αναρτημενο στις αγγελιες σαν συζητηση πια....).....και θελω εδω μεσα να δω και αλλες αποψεις περι αυτου.

Νομίζω κι εγώ πως ένας διαχωρισμός σε "AV Αγγελίες" και "Λοιπές Αγγελίες" θα ήταν πιο ταιριαστός... Δεν είμαι υπέρ του αποκλεισμού όμως αγγελιών εκτός AV, απλώς να έχουν το δικό τους χώρο, όπως και η επί παντός...

Ακη δεν εχω κανεναν τετοιο σκοπο......ενοχληθηκα απο κατι οπως κι εσυ ενοχληθηκες απο τις 2 αλλες αγγελιες....

απλα δεν εχουμε τα ιδια κριτηρια (και το λεω αυτο γιατι αν δεν εθετα εγω θεμα η αγγελια του Γιαννη θα ξεπερνουσε καθε αλλο νημα αναρτημενο στις αγγελιες σαν συζητηση πια....).....και θελω εδω μεσα να δω και αλλες αποψεις περι αυτου.

Εγώ ενοχλήθηκα διότι κάποια μέλη απάντησαν σοβαρά ….

“…… πριν απο μηνες που ρωτησα τον τοπικο υδραυλικο (κεντρο Αθηνας) για τα Νιαγαρας, μου ειπε οτι ξαναβγαινουν σε παραγωγη, με το γνωστο μαντεμενιο σωμα. Αρα πιθανοτατα να μπορεις να βρεις ολοκλαινουργιο, μιας και εσωτερικα το μαντεμι (μετα απο 50 χρονια) σκουριαζει.

Ψαξε σε συνοικιακα ειδη υδραυλικων!

Φιλικα,

…….”

Νομίζω κι εγώ πως ένας διαχωρισμός σε "AV Αγγελίες" και "Λοιπές Αγγελίες" θα ήταν πιο ταιριαστός... Δεν είμαι υπέρ του αποκλεισμού όμως αγγελιών εκτός AV, απλώς να έχουν το δικό τους χώρο, όπως και η επί παντός...

Yπαρχει ηδη στην προσφορα .... δεν το κανουμε στην ζητηση λογο κατα πολυ μικροτερου ογκου.

Το τι θεωρείται "σοβαρό" ή "μη σοβαρό" δεν πρέπει να μπαίνει σε διαδικασία υποκειμενικότητας του κάθε συντονιστή.

Το τι θεωρείται "σοβαρό" ή "μη σοβαρό" δεν πρέπει να μπαίνει σε διαδικασία υποκειμενικότητας του κάθε συντονιστή.

Aν ΔΕΝ σαν κάνει ο εκατοστέ συντονιστής απευθυνθείτε στον Γ.Δ.

Ξεκάθαρα πράγματα.

Γιατί το πήρες προσωπικά? Μια γνώμη είπα, που περισσότερο "προφυλάσσει" τον συντονιστή αν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες.