Επιλογή 32'' TFT

fistikovoutiro

Established Member
29 March 2008
143
Ευελπιστώντας πως δεν σας κουράζω και προσπαθώντας να βγάλω μια άκρη στον κυκεώνα της τεχνολογίας θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας.

Δεν έχω την γνώση σας επι του θέματος και τα μόνα που έχω στο μυαλό μου είναι πως το μέγεθος θέλω να είναι αυτό και FullHD

Εχω καταλήξει με μια ματιά στις

Samsung A656
Philips Cineos 9603
Sony Bravia 32W4000

Η Philips είναι και λίγο ακριβότερη......αλήθεια δικαιολογεί την διαφορά το Ambilight???
Είναι κάτι που αξίζει να δώσεις χρήματα....δε λέω μου αρέσει η λογική του αλλά μην γινόμαστε και ιθαγενείς με ότι λάμπει....

Ποια είναι η γνώμη σας

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.......

Philips Cineos 9603

Η Philips είναι και λίγο ακριβότερη......αλήθεια δικαιολογεί την διαφορά το Ambilight???
Είναι κάτι που αξίζει να δώσεις χρήματα....δε λέω μου αρέσει η λογική του αλλά μην γινόμαστε και ιθαγενείς με ότι λάμπει....

Ποια είναι η γνώμη σας

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.......

Για την Philips διάβασε εδώ... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=29913

...για το αν αξίζει η διαφορά δεν ξέρω να σου πω....:nounder:....πάει πολύς καιρός που έχω να δω 32άρα με προσοχή...ας απαντήσει κανείς άλλος...:operator:

οσο καλη ειναι η philips απλα δεν αξιζει η χρηματικη διαφορα.παρε ή την 32LG7000 ή την 32W4000