Επιλογή 32άρας LCD και απορίες...

nasos29

New member
11 September 2007
37
Καλημέρα σας,
αποφάσισα να αγοράσω μια 32αρα LCD για το σαλόνι μιας και η απόσταση είναι περίπου στα 2,5 μέτρα. Εν συνεχεία, η τηλεόραση αυτή προορίζεται για την κρεβατοκάμαρα (απόσταση και πάλι στα 2,5 μέτρα).
Επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τις LCD θα ήθελα να μου λύνατε κάποιες απορίες:
- Οι 32¨είναι καλή επιλογή για τις αποστάσεις αυτές ή θα έπρεπε να κοιτάω κάτι άλλο?
- Βρίσκομαι μεταξύ των εξής μοντέλων:
SAMSUNG LE32R86B και SHARP AQUOS 32AD5E
- Ποια θεωρείται καλύτερη κυρίως για τηλεθέαση τηλεοπτικού σήματος και λιγότερο ταινιών DVD?
- Μπορούν και οι δύο να κρεμαστούν στον τοίχο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις κρεμιούνται στον τοίχο!!Η R86 είναι πολύ καλή τηλεόραση!!!Πόσα λεφτά δίνεις?

όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις κρεμιούνται στον τοίχο!!Η R86 είναι πολύ καλή τηλεόραση!!!Πόσα λεφτά δίνεις?

Ξεκίνησα απο 26άρα και maximum 600€ αλλά μιας και πάω στισ 32¨για κάτι καλό δεν θα είχα πρόβλημα να ανεβώ 200-250€ παραπάνω.
Η αναλογία απόσταση / ίντσες για τις 32" είναι ιδανική ή να κοιτάζω και πάλι τις 26άρες?

Μεσα εισαι στον προυπολογισμο σου μιας και τη βρισκεις απο 850 περιπου ( για r86) και αργοτερα θα εισαι ταμαμ με μια 40ρα .

Δεν είναι γνωστό μοντέλο στην ελλάδα,αλλά δεν νομίζω να ναι τόσο καλή όσο οι άλλες δύο

Μάλιστα! Αν η απόσταση είναι 2,3m έχουμε πρόβλημα?
Μπορεί να μπεί και στα 3m αλλά θα είναι σε τραπεζάκι,ενω προσωπικά την προτιμώ στον τοίχο...

Τελικά κατέληξα στην LE32R86 της Samsung την οποία και παρέλαβα την Παρασκευή και οι πρώτες εντυπώσεις απο την απόδοση της τόσο σε ψηφιακό όσο και σε αναλογικό σήμα είναι πάρα πολύ καλές. Όσο για το design...δεν χορταίνω να την χαζεύω!

Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι για τις ευχές σας. Η αλήθεια είναι οτι οι Samsung είναι κόσμημα για το σαλόνι. Σε οτι αφορά το αναλογικό σήμα,απ'οτι κατάλαβα, πρέπει να πάιζει σημαντικό ρόλο το πόσο καλό σήμα δίνει η εκάστοτε κεραία. Ευτυχώς, έχω πολύ καλό και δυνατό σήμα και η απόδοση της μέχρι στιγμής με έχει ενθουσιάσει. Ακόμα σε περιβάλλον DVD και Playstation δεν έχω προλάβει να την δώ αλλά πιστεύω πως και εκεί θα είναι όλα πολύ καλά.

Re: Απάντηση: Επιλογή 32άρας LCD και απορίες...

Αν αποφασίσεις να ψαχτείς για πιθανές ρυθμίσεις, ίσως το παρακάτω link να φανεί χρήσιμο:

Samsung R86 Owners Thread

Φίλε Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ. Θα το 'ξεκοκκαλίσω' με την πρώτη ευκαιρία!