Επιλογη 40'' tv

basilis_sti

New member
9 October 2009
1
Γεια σας απο Κεφαλονια!
Ειμαι αναμεσα σε 2 T.V. 40''

Samsung UE40B7000
και
Sony Bravia KDL-40Z5500

Η αποσταση θεασης ειναι στα 2.6-2.8m που πιστευω οτι μια 46'' ειναι too much.
Βασικα μου αρεσει η Samsung περισσοτερο (τα παιζει σχεδον ολα, εχει? φοβερη εικονα, και ειναι πολυ design-ατη) αλλα μου δημιουργει ενα μεγαλυτερο συναισθημα "σιγουριας" η Sony με τις λιγοτερες λειτουργιες, και την πιο δοκιμασμενη τεχνολογια... Τελικα οσο περισσοτερο ενημερωνεσαι για κατι τοσο περισσοτερο μπερδευεσαι...
dizzy2.gif

Ο νεος ειναι ωραιος ή ο παλιος ειναι αλλιως? παρακαλω οι ειδικοι να δωσουν τα φωτα τους!:grandpa:

και οι δυο εξαιρετικες ειναι,αλλα εφοσον δεν θεωρεις must τις επιπλεον δυνατοτητες της samsung και τη σχεδιαση,σαν αποδοση θα διαλεγα την sony όμως που έχει απιστευτη κινηση και χρωματική ακρίβεια

και οι δυο εξαιρετικες ειναι,αλλα εφοσον δεν θεωρεις must τις επιπλεον δυνατοτητες της samsung και τη σχεδιαση,σαν αποδοση θα διαλεγα την sony όμως που έχει απιστευτη κινηση και χρωματική ακρίβεια

+1

-bye-

Πεταμενα λεφτα για 40" και οι δυο , παρε τις αντιστοιχες 46αρες η εναλλακτικα 46W5500 η 46Β6000...

+1

40αρα στα 2,8 μετρα = ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
Εκτος και αν απλα θελεις να εχεις μια τηλεοραση να βλεπεις και οχι να απολαμβανεις αυτο που βλεπεις...
Κοιτα και την LG 47lh9000 ...
Μαζι με αυτες που προτεινε ο Yperion παραπανω , εχεις αρκετες επιλογες...
Αν δεν τιθεται θεμα χρηματων , θα εβαζα κι εγω την Ζ5500 σε ενα μικρο προβαδισμα...

Last edited:
Συμφωνώ με τα παιδιά. Σε τέτοια απόσταση η 40" αρκεί μόνο για SD πρόγραμμα. Για full HD σίγουρα 46".

Στα 2,5 μέτρα η 40" μου φαίνεται μικρή μετά απο μόλις 1,5 μήνα... :D

Κι αφού επιμένης στη Sony, (όπως κι εγώ είμαι fun) μένοντας στα ίδια χρήματα περίπου υπάρχει και η εξαιρετική Sony Bravia KDL-46W5500 46'' στα 100Hz.