Επιλογή 50ρας τηλεόρασης !! Μια βοήθεια...

John_hasio

Established Member
8 April 2012
296
Γεια χαρά παιδιά! Αν δείτε και από εδώ ..., το έπιπλο στο σαλόνι είναι άδειο και ψάχνει αντικαταστάτη!!
Πείτε καμιά καλή πρόταση! (Απλά να το έχει και ο Κωτσόβολος το μοντέλο μιας και εκεί έγινε η επιστροφή!)
50ρα θέλω ή έστω χαριστικά και μια 47 αν είναι σε προσφορά και αξίζει! Βασικά θέλω να έχει wifi, pvr και αν γίνετε και flash υποστήριξη στο ίντερνετ!
Τι λέτε για κάποια samsung?? Διάβασα πολύ καλά σχόλια για την Samsung PS51F5500 ? Μετά είναι και η Samsung UE50F6400 !!
Για πείτε καμιά γνώμη!!
Ευχαριστώ πολύ!!!:2thumb22sup:

Last edited:
Γεια χαρά παιδιά! Αν δείτε και από εδώ ..., το έπιπλο στο σαλόνι είναι άδειο και ψάχνει αντικαταστάτη!!
Πείτε καμιά καλή πρόταση! (Απλά να το έχει και ο Κωτσόβολος το μοντέλο μιας και εκεί έγινε η επιστροφή!)
50ρα θέλω ή έστω χαριστικά και μια 47 αν είναι σε προσφορά και αξίζει! Βασικά θέλω να έχει wifi, pvr και αν γίνετε και flash υποστήριξη στο ίντερνετ!
Τι λέτε για κάποια samsung?? Διάβασα πολύ καλά σχόλια για την Samsung PS51F5500 ? Μετά είναι και η Samsung UE50F6400 !!
Για πείτε καμιά γνώμη!!
Ευχαριστώ πολύ!!!:2thumb22sup:

Πω ρε φίλε μου εκοψες τα πόδια !!!! Τι κάνουμε τώρα ;; Ειμουν έτοιμος για την 740!!!!
Πάλι προς Panasonic με βλέπω να κοιτάζω !!!!

Εντάξει ... μετά και από αυτό που είδα εδώ!... δεν με βλέπω να παίρνω τίποτα!
Πάω να πάρω τα λεφτά μου και να πάω ένα ταξίδι καλύτερα!! Δηλαδή έλεος!
Η κάθε τηλεόραση έχει και τα δικά της κουλά...!!!*
*... ή μήπως είμαι περίεργος??? :p :p :p

Τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει , όλες έχουν κουσούρια. Ακόμη και για τοπ υποτίθεται τηλεοράσεις των 2000+ ευρώ θα διαβάσεις παράπονα.

Δική μου συμβουλή είναι να δώσεις κάτι ακόμη και να πας σε ανώτερο μοντέλο , δηλαδή F6500 , LA660 , ΕΤ60 κτλ. αν και πάλι το clouding η το Dirty screen είναι θέμα τύχης στις τηλεοράσεις Edge LED.

Απάντηση: Re: Επιλογή 50ρας τηλεόρασης !! Μια βοήθεια...

Τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει , όλες έχουν κουσούρια. Ακόμη και για τοπ υποτίθεται τηλεοράσεις των 2000+ ευρώ θα διαβάσεις παράπονα.

Δική μου συμβουλή είναι να δώσεις κάτι ακόμη και να πας σε ανώτερο μοντέλο , δηλαδή F6500 , LA660 , ΕΤ60 κτλ. αν και πάλι το clouding η το Dirty screen είναι θέμα τύχης στις τηλεοράσεις Edge LED.

Έτσι ακριβώς είναι φίλε, όπως τα λες! Κανείς δεν είναι τέλειος όπως και καμιά τηλεόραση επίσης ...!!
Θα κοιτάξω κάποιο από τα μοντέλα που λες και θ' αποφασίσω! Είναι δεδομένο πως με την υπάρχων τεχνολογία τηλεοράσεων, είναι θέμα τύχης τι θα σου τύχει!
Σ´ευχαριστώ πολύ!! Το καλό τουλάχιστον με τον Κωτσόβολο είναι πως μέσα σε 10 μέρες σου δίνει επιλογή να την επιστρέψεις χωρίς λόγο και χωρίς περιορισμούς! Δεν μπορεί, κάποια θα βγει καλή!! Έχουμε δρόμο ακόμα... θα δοκιμάζω μέχρι να βρω την καλύτερη :p