Επιλογή 55-65 για ταινίες.

staxtis

New member
9 April 2013
38
Γεια χαρά σε όλους.
Επειδή την τλεευταία φορα με βοηθήσατε πολλοί και πολύ θα ήθελα και πάλι τα φώτα σας μιας και δεν ξέρω που με συμφέρει να πάω μιας και το budget δεν είναι άπειρο:D.

Budget MAX 1.400 ΜΑΧ και πάλι δέν θέλω να το φτάσω εκτός και αν αξίζει πραγματικά.

Απόσταση πάνω απο 3 μέτρα...Λιγότερο απο 4...Είναι αρκετοί οι παράγοντες γιατί τώρα στήνω το σπίτι.

Η κύρια χρήση μου...??
Kodi
Netflix
pop Corn
National Geographic
Λίγο NBA
Καθόλου μπάλα
Ντοκιμαντέρ πάσης φύσης και πολλές ταινίες-ντοκιμαντέρ με snowboard-ski κλπ.
Παιχνίδια μηδέν απαιτήσεις μιας και το 1 game που παίζω πολυ είναι αρκετά απαιτητικό σε Ping-fps-reaction Κλπ και παίζω μόνο απο pc project που έστησα πρόσφατα και ακόμα δεν τελείωσα.. με gaming monitor ενισχυτές-ακουστικά για positioning audio κλπ
Ισως και λέω ΙΣΩΣ πάρω ps4 για να βάλω κανένα rallye με τιμονιέρες κλπ αρα δεν με απασχολεί και πολύ τα ms.
Θα έχω και το pc συνεδεμένο πάνω στην tv για να μπορώ να κάνω και browsing κλπ..

Στις απαιτήσεις μου για την tv τα θέλω λίγο όλα και ξέρω οτι δέν θα τα βρώ.ΠΧ...|
Android-4K-65inch μιλάμε για πάνω απο 1850euro επομένως δεν το συζητάω κάν.Η τσέπη μου αρνείται να βγάλει 1850 για τηλεόραση με την υπάρχουσα καταστασή της:D:D:D

Θέλω λίγο να μου πείτε την γνώμη σας εαν θα "πρέπει" να επιλέξω οπωσδήποτε πχ android η αν κάνω πως δεν το βλέπω....
3D γενικά δεν με πολυ απασχολεί γιατι δεν θα κάτσω να δώ 3D αλλα προφανώς και αν βγεί καμια ταινία "τεχνολογικά μπροστά" οπως το Avatar πχ ....Ε θα το έβλεπα και στην tv αλλα γενικά είναι στοιχείο που δέν με απασχολεί.
Οι τηλεοράσεις που βλέπω είναι οι εξής....
[h=2]LG 65UF680V στα 1300[/h][h=2]Sony KD-55X8507C στα 1200[/h][h=2]LG 55UF6807 στα 1150

και μια άλλη που μαρέσει επίσης αλαλ ανεβαίνει και ελπίζω μήπως πέσει κλπ....είναι η.. LG 55EG910V

Η αγορά μπορεί να περιμένει μέχρι και 2 μήνες θα πώ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ 3μήνες.
Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι...Ποια απο αυτές τις υπάρχν τηλεοράσεις είναι η καλύτερη επιλογή κατα την γνώμη σας με βάση τα στοιχεία και τις αναγκάσες που σας είπα...Και ταυτόχρονα να μου πείτε που να βάλω πχ νερό στο κρασί μου ωστε να καταλάβω οτι πχ....
Θα πάω οπωσδήποτε σε 65....σίγουρα χωρίς android σίγουρα 4k.....Αλλα μπορεί να πρέπει να πάω σε 55 χωρίς android....Επομένως είτε κάνω την αγορά σε 2 βδομάδες είτε σε 2 μήνες να ξέρω που πρέπει να παίξω.Ποιο απο όλα τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης θα πρέπει να βάλω τα πιο ψηλά standard και που πιο χαμηλά ώστε να τα φέρω και να τα βολέψω σε αυτό το budget.

Κάτι τελευταίο είναι και το θέμα ήχος..Λογικά δεν θα κρατηθώ πολύ και θα δώσω 500-700 για ηχεία αλλα πιο μετά και αυτό αν δώ οτι δεν με καλύπτει...Αλλα δεν θέλω να θυσιάσω ποιότητα εικόνα για τον ήχο.Προτιμώ να τον κάνω καλύτερο πιο μετά.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας λοιπόν.
Οτι λεπτομέρια δεν έδωσα και χρειάζεται παρακαλώ απλά ρωτήστε.
Είμαι πολύ ανοιχτός στις προτάσεις σας ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκεί να παίξουμε σε αυτο το budget.

PS:Δώστε βάση και στο να με βοηθήσετε και για το αν έχει νόημα να πάω σε android η όχι.

[/h][h=2]
[/h][h=1]
[/h]

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάνω comment γιατί edit δεν με αφήνει λόγο τα 15min delay...

PS2:Φίλος που πήρε πρόσφατα τηλεόρασεις (3) για το σπίτι μου είπε και τις 2 Sony "θέλω να τις σπάσω"..Δεν αναγνωρίζει πολλές φορές hdmi καλώδιο(καλό καλώδιο)..πρέπει να το βάλω βγάλω 1-2 φορές και μάλιστα με το ps4(sony) ενω με την LG δεν έχει κανένα πρόβλημα.Επίσης το menu της sony λέει οτι είναι με διαφορά πολύ χειρότερο απο την lg.(Δεν γνωρίζω ποιες πήρε αλλα ξέρω οτι η LG αγοράστηκε πριν 3-4 μήνες στα 1300 περίπου(55) και οι αλλεσ 42 και 32 700-800.

Μαγκες ενας ενας γιατι δεν προλαβαινω να κάνω Quote τα Post σας και στέλνετε και αλλα.

Είπες οτι έχεις περιθώριο 2 μήνες

το 4κ ειναι εκτος συζητησης εννοειται οτι δεν υπαρχει άλλη επιλογή.

το ανδροιδ επίσης εχουν όλες οι τηλεοράσεις της κατηγορίας που συζητας οπότε και αυτό ειναι εκτός συζήτησης.

αυτο που πρέπει να ξεκαθαρίσεις είναι οι ίντσες γιατί ενώ μας λές για 65 μας δίνεις λινκ από 55άρες.

στα ίδια χρήματα παντα παίρνεις λιγότερες ιντσες με καλύτερη ποιοτητα ή περισσότερες ίντσες με λιγότερη ποιότητα.εσύ τι θα προτιμήσεις;

Και επιπλέον 1/11 ξεκινάει το χειμερινό 10ήμερο εκπτώσεων :HTEHETH63:
Καλύτερα να διαβάσεις λίγο τις άλλες ζητήσεις και να παρακολουθείς το νήμα με τις προσφορές:2thumb22sup:

Αναζήτησε και πληροφορίες και τεστ για μοντέλα που σε ενδιαφέρουν.
Πχ η sony 65xd7505 δεν ξέρω τι panel φοράει, αν είναι va, θα είναι η vfm επιλογή στις 65..

Last edited:
1ον.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας..

2ον,Για εένα foti.Δεν είμαι αναγκασμένος ουτε σε Android να πάω ουτε σε 4κ μιας και αν πω δεν πάω σε Android μπορώ να πάω σε 65 4k....Αλλιςσ αν θέλω android και 4κ δεν μπορώ να επιλέξω 65 μιας και θα πρέπει το Budget να πάει στα 1800++
Το θέμα είναι τι πρέπει να θυσιάσω...4κ?android?διαστάσεις?

3ο.Για τον Duck...Τι panel Ια ήταν καλύτερα να διαλέξω??μπορω να επιλέξω και "το καλό" Panel με αυτές τι "οποιες" απο τις απο πάνω απιτήσεις σε αυτά τα χρήματα?

Εδώ στην Γερμανία είδα τις προάλλες σε μαγαζί την OLED LG 55EC930V στα 1400 ευρώ. Εκτιμώ πως και στην Ελλάδα σύντομα θα πέσουν οι OLED σε αυτή την κατηγορία τιμής. Στην θέση σου θα περίμενα και θα πήγαινα μόνο σε OLED εφόσον σε ενδιαφέρουν οι ταινίες και η καλή εικόνα. Τώρα για kodi, android εφαρμογές κλπ. παίρνεις ένα εξωτερικό IP box με 40 ευρώ και κάνεις την δουλειά σου, δεν χρειάζεται να τα υποστηρίζει όλα αυτά η TV.

Συμφωνω με το παραπάνω για το adroid.

Επίσης βρισκομαι περίπου στην ίδια θεση με σένα γιατι εχω αρχισει να ψάχνομαι να αλαξω τη 42 πλασμα και η σύγκριση με τις πιο φθηνες lcd είναι απογοήτευτικη.βασικά τεινω προς τη Samsung 60ks 7000 αλλά μετά τα Χριστούγεννα που η τιμη θα πλησιασει το δικο σου budget.φαινεται ένας αρκετά καλός συνδυασμός ποιοτητας και μεγεθους .

Οπως και για παραδειγμα μαζι με τα αλαλ που είπα και στο αλλο μου Post....Αν πάω σε oled πχ είναι αδύνατο να πάω σε android.Σωστά?

to adroid είναι περιεχόμενο ενώ οι oled είναι τεχνολογία οθόνης τηλεόρασης δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Αν συνδέσεις ένα adroid tv box σε μια tv όσο παλιά ή καινούρια και να είναι θα έχεις adroid. Αν τώρα θέλεις ντε και καλά να είναι oled τα πρώτα μοντέλα που κυκλοφόρησαν όντως δεν είναι 4κ όπως τα πιο πρόσφατα οπότε εκεί κάνεις επιλογή. Ο γνώμονας θα πρέπει να είναι ή ποιότητα εικόνας γι αυτό και συζητάμε για 1400 ε +.

Ειμαι θεσσαλονικη αυτες τις μερες και στα public εχουν ανεπισημη προσφορά οι πωλητες σε επιλεγμενα μοντελα samsung -200 .πχ η 60ks 7000 1600 από 1800 χαμηλοτερη τιμη στο skroutz.

το οτι δεν έχει καμία σχέση το android με το oled προφανώς και το γνωρίζω.:D...
Αρα καταλείγουμε στο ότι να είναι η τηλεόραση build in android δεν έχει και πολύ σημασία αρα πηγαίνω σε μη android tv ωστε να εχω καλύτερη ποιότητα εικόνας.
Οσο για το 4κ σε oled δεν νομίζω να έχω επιλογές μιας και......
oled full hd= 1.612euro 55inch
oled UHD=2.219 55inch
oled 4k=6.999 65inch

Απο ότι βλέπω δεν έχω επιλογή για 4κ η full hd εκτός αν βγαίνουν-βγήκαν αλλες tv σε αρκετά χαμηλότερη τιμή και δέν υπάρχουν στο "τσιγκούνη"

Oled lg eg 920 55 1999 στο media marķt.

Aπο το skroutz εχουν αποσυρθει τα eshop.gr, media markt, κωτσοβολος, πλαισιο νομίζω και public.
Δεν τους συμφέρει το να φαίνονται οι τιμές τους σε απευθείας σύγκριση.

Aπο το skroutz εχουν αποσυρθει τα eshop.gr, media markt, κωτσοβολος, πλαισιο νομίζω και public.
Δεν τους συμφέρει το να φαίνονται οι τιμές τους σε απευθείας σύγκριση.
Κωτσόβολος παίζει κανονικά

fotis1976...
Και τα 2000 είναι απαγορευτηκά για το budget που έδωσα.
Ειπαμε 1300-1400 ΜΑΧ ΜΑΧ ΜΑΧ.

Ρίξε μια ματιά και στις Sony 2016. 4K, UHDR και Android. Το ακαταλαβίστικο βέβαια είναι οτι η 55άρα έχει 1.400 https://www.skroutz.gr/s/8870004/Sony-KD-55XD8505.html και η 65άρα έχει 2.300 ίδιο μοντέλο. Κατ' εμέ 900 ευρώ διαφορά για 10 ίντσες είναι πολλά και αν έχεις να δώσεις 2.300 πηγαίνεις σε OLED.

F&U FLS55700N την ξερει κανεις? για τηλεοπτικο πιο πολυ στα 399 αξιζει?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Επιλογή 55-65 για ταινίες.

Για ταινίες 1080p,tv series 720p και ποδόσφαιρικούς αγώνες η Samsung UE70KU6000 αξίζει,τι λέτε?

για ταινιες HD οι 70 ιντσες θα ειναι απολαυση!
αν ομως βλεπεις τηλεοπτικο θα ειναι λιγο μετρια

Οχι τηλεοπτικό δεν βλέπω καθόλου.Ματρόσκες 1080p για ταινίες και 720p για σειρές και αθλητικά από Nova βλέπω.