Επιλογή Android phone ?

Antoniss

Established Member
18 January 2008
223
καλησπέρα ,

προέκυψε αρκετά ξαφνικά και θα πρέπει να αγοράσω άλλο κινητό ,

αποφάσησα να πάω σε android , (έχω n97)

και χωρίς να γνωρίζω πολλές λεπτομέριες , είμαι ανάμεσα στο Sony Ericsson X10 (το κανονικό όχι το Mini) και στο Samsung Galaxy S (I9000) .

Σαν χαρακρτηριστικά είδα πως είναι παρόμοια πάνω κάτω .

Αρχικά πιστεύετε πως το X10 θεωρείται πλέον παλιό και δεν αξίζει ?

γενικά υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ώστε να προτιμίσω το ένα από το άλλο ?

υπάρχει κάποιο γνωστό "προβλημα" σε κάποιο από τα 2 ώστε να το αποφύγω ?

Δηλαδή με λίγα λόγια ποιο μου προτείνετε ?

ειναι πιο φρεσκο, εχει μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη, εχει μεγαλυτερη οθονη, γινεται wifi hotspot, και αλλα πολλα

επισης μεγαλυτερη ram, διπλο φλας led στην καμερα, το σονυ έχει ραδιο? και κυριως πιο γρηγορο στο σερφαρισμα

μάλιστα ,

ναι για την οθόνη το ξέρω είναι ελάχιστη μεγαλύτερη στο desire ,
απλά έβλεπα επεξεργαστή ίδιο , κάμερα 8mpixels και τα 2 , και λίγο περισσότερη εσωτερική μνήμη 1.5gb & 1gb αντίστοιχα ,

τωρα τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω κιόλας ,

το X10 ¨οχι δεν έχει μαλλον radio , κάτι λένε ότι "ξεκλειδώνει" με κάποιον τρόπο , δλδ ότι hardware έχει radio αλλά δεν λειτουργεί με την 1.6 που είχε και πάει μέχρι την 2.1 αλλά δεν το έχω ψάξει το θέμα , το desire βγαίνει με την 2.2 froyo από default έτσι ?

πάντως επειδή είναι και το οικονομικό στην μέση , από το X10 δεν υπάρχει κανένα τρομερό παράπονο/πρόβλημα σωστά ?

ναι με την 2.2 , δεν εχω προσωπικη εμπειρια αυτα που ειδα απο αλλο φορουμ ως αρνητικα ειναι :

Εξαιρετικά χαμηλή ένταση ακουστικού, ενδεχόμενη διόρθωση μέσω αναβάθμισης λογισμικού
Σχετικά χαμηλή ένταση κουδουνίσματος/ ειδοποίησης
Κατώτερη των προσδοκιών φωτογραφική μηχανή
Σχετικά μέτρια αυτονομία με αρκετά έντονη χρήση

Εγω πηρα το vodafone joy 845 με 110 ευρω και βρηκα την χαρα μου.Τελειο παιχνιδι (εισαγωγικο android phone) για τα λεφτα του.:firstprize:

το Sony Ericsson X10 απο τα 2, εγω για android θα σου προτεινα το http://www.htc.com/gr/product/desirehd/overview.html

Να σε ρωτήσω κάτι; Αυτό αν το πάρει κανείς μπορεί να παίξει και σε δίκτυο στην Ευρώπη και στην Αμερική; Με άλλη sim card εννοώ. Θέλω να το προτείνω σε μια φίλη που είναι στην Αμερική αλλά θα έρχεται και Ευρώπη και θα βάζει κάρτα Voda πχ
Posted via Mobile Device

Εγώ θα πρότεινα το Google Nexus One. Θα έχεις τα περισσότερα και απροβλημάτιστα updates από όλες τις υπόλοιπες συσκευές, χωρίς τις χαζές εφαρμογές που βάζουν οι κατασκευάστριες εταιρίες...