Επιλογή αποκωδικοποιητή

J.P.

New member
10 July 2009
41
Καλησπέρα παιδιά!

Μετακόμισα στο δικο μου σπίτι και θέλω να πάρω ένα αποκωδικοποιητή για να τον συνδέσω στο έτοιμο δίκτυο που έχει το σπίτι μου.

Θέλω να μου προτείνεται κάποιον καλό που να παίζει hd και που να μην είναι πολύ ακριβός. Τι άλλα χαρακτηριστικά είναι σημαντικά να κοιτάξω;

Πόσα χρήματα διαθέτεις φίλε μου?
Θέλεις με ένα tuner ή με δύο?
Θέλεις με Linux ή δεν έχεις γνώσεις Linux και θέλεις κάτι "πιο απλό"?
Ψάχνεις κάτι άλλο που θέλεις να έχει ο δέκτης?
Υπάρχουν πολλά μοντέλα στην αγορά, αλλά να δούμε πρώτα τι σου ταιριάζει.

Φιλικά... -bye-

Κάτι απλό ψάχνω γενικά. Χωρίς linux και με ένα tuner (αν εννοείς από πόσα μάτια με ενδιαφέρει να βλέπει). Για nova το θέλω κυρίως. Να μπορεί να παίζει και hd.

ναι αλλα αφού έχεις δίκτυο όπως λες στο νέο σου σπίτι,δεν θα ήθελες να το εκμεταλλευτείς με το να συνδέσεις και άλλον/άλλους δέκτες πάνω σε αυτόν που θα έχει την κάρτα της ακατανόμαστης?

EDISION Argus VIP

Απλός στη χρήση, με 2 ucas και δυο common interface και θύρα δικτύου και HD δέκτης και με τιμή που ελάχιστα ξεπερνά τα 200 ....

EDISION Argus VIP

Απλός στη χρήση, με 2 ucas και δυο common interface και θύρα δικτύου και HD δέκτης και με τιμή που ελάχιστα ξεπερνά τα 200 ....

Τι κάνει αυτός ο δέκτης με την θύρα δικτύου; streaming / card sharing (ποια protocols) / άλλο;

Τι κάνει αυτός ο δέκτης με την θύρα δικτύου; streaming / card sharing (ποια protocols) / άλλο;
Οι πληροφορίες μου λένε και τα δύο αλλά νεότερα μόλις τον δοκιμάσω... -bye-