ΕΠΙΛΟΓΗ ΑV ΕΝΙΣΧΥΤΗ

perseas

New member
20 April 2008
26
:BXVZCBXZ6::grinning-smiley-043ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ SITE ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700 ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟΝ 2106 DENON ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΓΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΩ.ΤΑ ΣΥΜΠΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΛΙΚ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΛΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΝΥΣΧΙΤΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΑΘΜΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΜΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΣΤ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ. MISSION VOLAREV63 B&W602S3 KAI 2 MIKΡΑ SONY.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΕΒΑΥ.

:BXVZCBXZ6::grinning-smiley-043ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ SITE ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 700 ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟΝ 2106 DENON ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΓΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΩ.ΤΑ ΣΥΜΠΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΛΙΚ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΛΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΝΥΣΧΙΤΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΑΘΜΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΜΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΣΤ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ. MISSION VOLAREV63 B&W602S3 KAI 2 MIKΡΑ SONY.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΕΒΑΥ.
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΒΡΗΚΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ 1700 ΚΑΙ ΤΟΝ 2700 ΤΗΣ YAMAHA 720 ΚΑΙ 950 ΜΕ 980 ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΩΔΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΚΥΟ ΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Δεν μας είπες ούτε πόσα τετραγωνικά θέλεις να καλύψεις ακουστικά, ούτε σε ποιές εντάσεις περίπου συνηθίζεις να ακούς,όπως επίσης και τις προτιμήσεις σου,αναλογικά σε σχέση με μουσική και κινηματογράφο.
Πάντως με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις γιά av/ενισχυτή, μπορείς να πάρεις σοβαρά μεταξύ των άλλων τον Denon AVR-2308, με 7 κανάλια οδήγησης, μικρόφωνο με σύτημα Audysset, πολύ καλή δύναμη και με ραδιοφωνικό δέκτη.Επίσης τον Οnkyo TX-SR605E, επίσης με 7 κανάλια των 140 W,και υποστήριξη HDMI 1,3 -1080.P επεξεργασία εικόνας-και επίσης υποστήριξη των νέων format ήχου Dolby Digital True HD-DTS/HD.
Οσο γιά την αγορά απο εξωτερικό, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτε προσωπικά αλά και επίσημα ως AVCLUB, ούτε γιά το που, ούτε γιά το πώς.

Δεν μας είπες ούτε πόσα τετραγωνικά θέλεις να καλύψεις ακουστικά, ούτε σε ποιές εντάσεις περίπου συνηθίζεις να ακούς,όπως επίσης και τις προτιμήσεις σου,αναλογικά σε σχέση με μουσική και κινηματογράφο.
Πάντως με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις γιά av/ενισχυτή, μπορείς να πάρεις σοβαρά μεταξύ των άλλων τον Denon AVR-2308, με 7 κανάλια οδήγησης, μικρόφωνο με σύτημα Audysset, πολύ καλή δύναμη και με ραδιοφωνικό δέκτη.Επίσης τον Οnkyo TX-SR605E, επίσης με 7 κανάλια των 140 W,και υποστήριξη HDMI 1,3 -1080.P επεξεργασία εικόνας-και επίσης υποστήριξη των νέων format ήχου Dolby Digital True HD-DTS/HD.
Οσο γιά την αγορά απο εξωτερικό, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτε προσωπικά αλά και επίσημα ως AVCLUB, ούτε γιά το που, ούτε γιά το πώς.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΤΩΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ.Η ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ DENON ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ DENO ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ YAMAHA ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΣΤΕΡΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ DENON.ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΘΑ ΛΕΓΑ ΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΩ ΤΟΝ ΕΝΥΣΧΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.

Μια καλή επιλογή θα πρέπει να είναι ο Yamaha RXV863, δεν πρέπει να ξεπερνάει το χιλιάρικο.

Detailed Specifications:
# Channels: 7

# RMS Output Power: (20Hz - 20kHz) 105W x 7

# RMS Output Power: (1kHz)

# Total Power: (20Hz - 20kHz) 735W

# Dolby TrueHD

# Dolby Digital EX/ Dolby Pro Logic IIx: (Plus)

# DTS-HD Master Audio

# DTS-ES Discrete 6.1

# DTS 96/24 / DTS Neo:6

# Pure Direct

# HD Radio Tuner

# iPod Compatible: (With Optional YDS-10)

# Bluetooth Compatible: (With Optional YBA-10)

# Compressed Music Enhancer

# Neural Surround

# XM HD Surround

# SRS (Circle Surround II)

# Sirius Satellite Radio Ready

# XM Satellite Radio Ready

# HDMI (In/Out): (3 / 1) Ver. 1.3

# i.Link: (IEEE 1394)

# Component Video (In/Out): (3 / 1)

# A/V Inputs (S-Video): 5 (All S-Video)

# Digital Inputs/Outputs: [O: Optical, C: Coaxial] (O: 4, C: 2 / O: 1)

# Front A/V with Digital Input: (S-Video / Optical)

# Front Mini Input for Portables

# Front USB Input For Flash Memory Drives

# LAN Terminal RJ-45 Network Connection

# D/A Conversion: 192 kHz / 24 bit

# Surround Programs: 17

# Night Listening Enhancer

# DCDi Processing

# Time Base Corrector

# HDMI Up Conversion: (Scale to 480p / 720p / 1080i / 1080p)

# Component Video Up Conversion

# S-Video Up Conversion

# Dialogue Lift

# YPAO (w/Optimizer Microphone)

# On-Screen Display

# Assignable Power Amp

# Zone Speaker Terminals

# Zone 2 Output: (Audio Only)

# Zone Power Switching: Main/ Zone2 (Front Panel)

# +12V Trigger Output

# IR Ports

# Speaker A, B or A + B

# Selectable Subwoofer Crossover

# Multi-Channel Decoder Inputs 8-Channel

# Pre-Out All Channels

# Learning Remote Capability Preset

# Macro Command Capability

# Product Dimensions (W x H x D) 17-1/8 x 6-3/4 x 16-1/2

# Product Weight (lbs.) 26.2

# Shipping Dimensions (W X H X D) 20-3/4 x 10-3/4 x 21

# Shipping Weight (LBS) 34

Απάντηση: Re: ΕΠΙΛΟΓΗ ΑV ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Μια καλή επιλογή θα πρέπει να είναι ο Yamaha RXV863, δεν πρέπει να ξεπερνάει το χιλιάρικο.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1000ΡΙΚΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ 2700 YAMAHA ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.

ΟΤ Μη γραφεις με κεφαλαια, ειναι σαν να φωναζεις /ΟΤ

ΟΤ Μη γραφεις με κεφαλαια, ειναι σαν να φωναζεις /ΟΤ
εχεις δικιο απλα μου φαινοταν πιο καλα τα κεφαλαια

onkyo 805 απο εξω, ανεπίσημα...

www.idealo.de

χρησιμοποιησε τη μηχανη αναζητησησης, βαλε onkyo και θα σε παει στις εκδόσεις, κλικαρησε σε αυτό που θες και θα σου βγαλει τα μαγαζια με τη χαμηλότερη τιμή.
οταν βρεις το μοντελο και το μαγαζί, ρωτα για την εξυπηρετηση

Θα λεει τιποτα αυτος??? Απο το comparison table της Yamaha παντως, εδω , δεν φαινεται να του λειπει κατι ιδιαιτερο. (εκτος βεβαια απο τα Watt)

Θα λεει τιποτα αυτος??? Απο το comparison table της Yamaha παντως, εδω , δεν φαινεται να του λειπει κατι ιδιαιτερο. (εκτος βεβαια απο τα Watt)
και γω το ιδιο βλεπω σε σχεση με τα watt.
συγκρινοντας τον παντα βεβαια με το τι λεει η εταιρια ο οnkyo 805 ειναι αρκετα πιο δυναμικος και στα ιδια λεφτα με παραγγελια απ εξω την στιγμη που εδω βρηκα τον 705 στα 1160.αλλη διαφορα ειναι πως ο yamaha εχει πιο πολλα προγραματα.αν εχει καποιος τον 805 ας πει την γνωμη του.και μια διευκρινηση τι ειναι αυτη η πιστοποιηση που λενε THX και αν κανει οντως καποια διαφορα.τελος τι γινεται αν παρεις απ εξω με την εγγυηση εισαι καλυμενος.

onkyo 805 απο εξω, ανεπίσημα...

www.idealo.de

χρησιμοποιησε τη μηχανη αναζητησησης, βαλε onkyo και θα σε παει στις εκδόσεις, κλικαρησε σε αυτό που θες και θα σου βγαλει τα μαγαζια με τη χαμηλότερη τιμή.
οταν βρεις το μοντελο και το μαγαζί, ρωτα για την εξυπηρετηση
με βοηθησε πολυ η διευθυνση. αλλα για πες μου αν ξερεις τι διφορα εχει ο 805 απο τον 875 εκτος απο τα 20 watt παραπανω που δινει ο 875.και αν ξερεις επισης πως γινεται η διαδικασια παραγγελιας γιατι ετσι που βλεπω στην σελιδα δεν βγαζω ακρη.και μια ακομη ερωτηση τι ειναι αυτη η πιστοποιηση THX και αν κανει τοσο μεγαλη διαφορα

με βοηθησε πολυ η διευθυνση. αλλα για πες μου αν ξερεις τι διφορα εχει ο 805 απο τον 875 εκτος απο τα 20 watt παραπανω που δινει ο 875.και αν ξερεις επισης πως γινεται η διαδικασια παραγγελιας γιατι ετσι που βλεπω στην σελιδα δεν βγαζω ακρη.και μια ακομη ερωτηση τι ειναι αυτη η πιστοποιηση THX και αν κανει τοσο μεγαλη διαφορα

Καλή Ανάσταση φίλε μου και καλές γιορτές :ernaehrung004:

Ο 875 όπως και ο 905 διαφέρουν στο chip επεξεργασίας εικόνας που φοράνε, το οποίο πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά!!!! Κατά τα άλλα, εκτός των περισσότερων WATTS που προσφέρει ο 875, νομίζω ότι το THX δεν θα το χρησιμοποιήσεις και πολύ, για να μην σου πω σχεδόν καθόλου. Ομως επειδή λόγω των καινούριων formats αναγκαστικά θα περάσεις και την εικόνα μέσα από τον ενισχυτή σου, τότε ίσως καλύτερα να σκεφτόσουνα και τον 875 σαν μια καλύτερη επιλογή (future proof :antlers:). -bye-

Καλή Ανάσταση φίλε μου και καλές γιορτές :ernaehrung004:

Ο 875 όπως και ο 905 διαφέρουν στο chip επεξεργασίας εικόνας που φοράνε, το οποίο πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά!!!! Κατά τα άλλα, εκτός των περισσότερων WATTS που προσφέρει ο 875, νομίζω ότι το THX δεν θα το χρησιμοποιήσεις και πολύ, για να μην σου πω σχεδόν καθόλου. Ομως επειδή λόγω των καινούριων formats αναγκαστικά θα περάσεις και την εικόνα μέσα από τον ενισχυτή σου, τότε ίσως καλύτερα να σκεφτόσουνα και τον 875 σαν μια καλύτερη επιλογή (future proof :antlers:). -bye-
χριστος ανεστη φιλε.επειδη ειναι κατι ακομα που θελω να μαθω.για πες μου το συγκεκριμενο μηχανημη ο 875 παιρνει αναβαθμιση απο θυρα και αν οντως μελοντικα αυτο αλαζει κατι για να συμβαδισει με αλλα μηχανηματα στο μελλον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω μπορει να κανω λαθος.παρεπιπτοντως τον βρηκα για την ωρα ιδι τιμη στην γερμανια και ιδια σε ελλαδα στα 960 με 980

Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος εάν ο YAMAHA RX-563 έχει HDMI 2/1 (input/outpout) v1.3 ???

Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος εάν ο YAMAHA RX-563 έχει HDMI 2/1 (input/outpout) v1.3 ???
δεν μπορω να σε βοηθησω φιλε αν και το ψαξα το μονο που βρηκα ειναι 2/1 [input/outpout] δεν βρηκα ομως το version

Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΛΟΓΗ ΑV ΕΝΙΣΧΥΤΗ

δεν μπορω να σε βοηθησω φιλε αν και το ψαξα το μονο που βρηκα ειναι 2/1 [input/outpout] δεν βρηκα ομως το version

Εδω παντως παιδες λεει για 1.3 , για τον 863 βεβαια, αλλα πιστευω οτι 8α ισχυει για ολη την σειρα.

The RX-V863 supports native decoding of all the latest audio formats with 3 in/1 out HDMI 1.3 ports. On top of that it also

Επι τη ευκαιρια, χρονια πολλα σε ολους :P

Last edited: