ΕΠΙΛΟΓΗ ΑV / συγκρίσεις-απόψεις

Οι συγκρίσεις είναι δύο και σε διαφορετικα επίπεδα.

Τα δύο πρώτα μηχανήματα (DENON και ONKYO) τα βρίσκουμε Ελλάδα 580-700 και 800 euro αντιστοιχα.

τα άλλα δύο (SONY και PIONEER) τα βρίσκουμε Ελλάδα τα βρίσκουμε Ελλάδα 370-470 και 390-500 αντίστοιχα.

Είναι δύο διαφορετικές συγκρίσεις,το καταλαβαίνουμε και από τις τιμές εξάλλου.

Εγώ πάντως που θέλω ένα μηχάνημα για οικιακό κινιματογράφο έχω καταλήξει σε αυτά λόγω τιμής.Και από όσα διάβασα εδώ από το forum κάνουν για το σαλόνι μου(30τ.μ.).

Βέβαια θα αναρωτιέσαι τί σχέση μπορεί να έχουν οι τιμές αυτών των δύο κατηγοριών.Η απάντηση ειναι ότι εάν αγοράσω τον DENON ή τον ONKYO η αγορά θα γίνει από το net.Οπότε ερχόμαστε στα ίδια επίπεδα.

Ο λόγος λοιπόν ύπαρξης αυτού του θέματος είναι

DENON ή ONKYO (τα συγκεκριμένα μοντέλα)? και
SONY ή PIONEER(πάλι για τα συγκεκριμένα μονέλα)?

Επίσης όποιος άλλος έχει ανάλογα διλλήματα μπορεί να αποτανθεί εδώ.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

καλησπερα
με 750 γιουρο καθαριζεις τον avr 2308 που ειναι πολυ καλο μηχανημα, καλυτερο νομιζω απο τον 605
ενα μειονεκτημα του ομως , αν δεν κανω λαθος,
ειναι οτι δεν διαβαζει τα νεα format ηχου

καλησπερα
με 750 γιουρο καθαριζεις τον avr 2308 που ειναι πολυ καλο μηχανημα, καλυτερο νομιζω απο τον 605
ενα μειονεκτημα του ομως , αν δεν κανω λαθος,
ειναι οτι δεν διαβαζει τα νεα format ηχου

Tο ξέρω stauros αλλά δεν μπορώ να φτάσω με τίποτα σε αυτά τα επίπεδα τιμών.Στην αρχή αυτόν κοιτούσα.Εξάλλου για να επιλεχθεί ο tx-sr605 ή ο avr-1908 θα πρέπει να πείσω τον αδερφό μου να τον φέρει από Αγγλία(πράγμα λίγο δύσκολο).Εάν αγοράσω από εδώ τα κομμάτια που πιστεύω ότι μου κάνουν(γιατί είμαι καινούριος στον τομέα) είναι ο str-dg910 ή ο vsx-917v μέχρι δηλαδή 400 euro.400 euro πηγαίνουν στην Αγγλία και ο avr-1908 και tx-sr605

Το θέμα είναι μου κάνουν αυτά τα μηχανήματα?(sony και pioneer)

Υ.Γ. Τα νέα format ήχου τα έχω ξεχάσει δυστυχώς εδώ και καιρό

Last edited: