Επιλογή BD PLAYER???????

nvnp2000

New member
26 October 2007
61
Κυριοι καλημερα, εχω το εξης διλλημα. Για θεαση blue - ray τιτλων τι να επιλεξω ps3 ή bd player?????????????
Παρακαλω μια βοηθεια.

Ευχαριστω.:ears::ears::ears:

Το PS3 έχει προτιμηθεί περισσότερο λόγο των συχνών αναβαθμίσεων, και φυσικά γιατί το έχεις και σαν παιχνιδομηχανή.
Προσωπικά θα επέλεγα ένα BD Player περισσότερο για αισθητικούς λόγους στο σαλόνι.

ΠΑΡΕ το πσ3 και θα το χρησιμοποιεις και για αλλους λογους που ισως προκυψουν

Αποψη μου: Μεχρι πριν λιγο καιρο το PS3 ηταν μονοδρομος (Ειδικα αν σου αρεσουν και τα παιχνιδια). Απο την νεα σεζον που βγαινουν νεα και αξιολογα BR player, η ζυγαρια γερνει προς τα BR (Panasonic DMP-BD30, Sony BDP-S350). Και οσο περναει ο καιρος, τοσο πιο αξιολογα BR-Player θα βγαινουν (Ηδη η Panasonic εβγαλε νεο που αντικαθιστα το παλιο- 2 μηνων- μηχανακι)

Αποψη μου: Μεχρι πριν λιγο καιρο το PS3 ηταν μονοδρομος (Ειδικα αν σου αρεσουν και τα παιχνιδια). Απο την νεα σεζον που βγαινουν νεα και αξιολογα BR player, η ζυγαρια γερνει προς τα BR (Panasonic DMP-BD30, Sony BDP-S350). Και οσο περναει ο καιρος, τοσο πιο αξιολογα BR-Player θα βγαινουν (Ηδη η Panasonic εβγαλε νεο που αντικαθιστα το παλιο- 2 μηνων- μηχανακι)

+1

Εγώ έχω ένα κόλλημα με τις 7.1 αναλογικές εξόδους γιατί πολοί γνωστοί μου δεν έχουν A/V με HDMI.

Νομίζω ότι το 550 της Sony πρέπει να είναι το φθηνότερο με 7.1 αναλογικές.

εγω εχω ps3 και δεν ντρεπομαι να το πω
το panasonic 30 εχει σαφως καλητερη ποιοτητα εικονας απο το ps3
πολυ θα ηθελα να ειχε και το ps3 ρυθμισεις εικονας ομοιες αλλα....
<ελπιζω να μας διαβαζει η sony>