Επιλογή βιντεοκάμερας hdd

venetinho

New member
8 October 2007
53
καλησπέρα παιδιά!!

αυτη τη βδομαδα αγοραζω βιντεοκαμερα...και εχω καταληξει σε 2-3 μοντελα...απλα θελω καποιος πιο εμπειρος να συμβουλεψει για να επιλεξω...

γενικα θελω κατι φθηνο...το πολυ 350e...να εχει σκληρο δισκο..και καλο ζουμ...

1)sony -dcr-sr37e
http://www.skroutz.gr/s/71296/Sony-DCR-SR37E.html

2)sony -dcr-sr57
http://www.skroutz.gr/s/71294/Sony-DCR-SR57.html

3)panasonic -sdr-H80
http://www.skroutz.gr/s/71599/Panasonic-SDR-H80.html

αποτι εχω καταλαβει..η διαφορα της πρωτης και της δευτερης ειναι στον σκληρο..

πιο πολυ με ''καιει'' η διαφορα μεταξυ sony και panasonic...αααν καποιος εχει πειρα πανω σε αυτο το θεμα...θα με βοηθησει πολυ...

ευχαριστω εκ των πρωτερων

μετα και απο λιγο ακομα ψαξιμο..βρηκα :

η panasonic δεν εχει touchscreen(αν καταλαβα σωστα)

και επισης σε φορουμ γενικα...οτι η panasonic se 0 οπτικο zoom χανει ποιοτητα σχετικα με την sony...

με λιγα λογια...ψαχνω καποιον με εμπειρια πανω σε βιντεοκαμερες sony και panasonic...στα χαρτια με καλυπτουν και οι 2...στην πραξη θελω να μου πει καποιος αν ξερει ποια εταιρια βγαζει καλυτερο αποτελεσμα...

Last edited:
πιο πολυ για γλεντια που κανουμε...τιποτα ερασιτεχνικα βιντεο...και διαφορα μερη που επισκεπτομαι...εχεις κατι υποψην σου?

Πάρε την πρώτη. αλλά θα έπρεπε να σκεφθείς ότι αν την κάμερα θα την πετάς από χέρι σε χέρι, τότε ο δίσκος caput. καλύτερη λύση με κάρτα μνήμης.

δες σχετικά τις CANON FS10/FS20/FS200.

ευχαριστω παρα πολυ φιλε για την βοηθεια...!

αλλα,μουβαλες σκεψεις!!!

γλυκοκοιταζω πολυ πλεον την fs200/20 μιας και διαβασα και καλη κριτικη για αυτη..και ειδα και βιντεο-αποτελεσμα ικανοποιητικο..και γενικα..ειναι πιο ευχρηστη και gadget σε σχεση με την hdd που σκεφτομουν...

σορρυ αν σε κουραζω...αλλα μια ερωτηση ακομα αν ξερεις...

-διαβασα οτι και με μια καρτα μνημης 8gb extra..συνολικα εχεις 10 ωρες βιντεο..αυτο ισχυει σε καλη αναλυση??και κατι αλλο..υπαρχει πιθανοτητα να μην εχει εξοδο για να συνδεθει με την τηλεοραση???και κατι ακομα...(1 ερωτηση ειπα..3 εκανα) διαβασα οτι με 20' φορτισης..εχεις 1 ωρα αυτονομια...αυτο σημαινει πως ειναι και η μεγιστη αυτονομια???

αν μου λυθουν και αυτες οι αποριες εφυγα για αγορα!

πάντως διαβάζοντας σε φορουμ, τον καλύτερο αισθητήρα από πλευράς λιγότερου θορύβου έχει η σονυ... με την 520

ευχαριστω παρα πολυ φιλε για την βοηθεια...!

αλλα,μουβαλες σκεψεις!!!

γλυκοκοιταζω πολυ πλεον την fs200/20 μιας και διαβασα και καλη κριτικη για αυτη..και ειδα και βιντεο-αποτελεσμα ικανοποιητικο..και γενικα..ειναι πιο ευχρηστη και gadget σε σχεση με την hdd που σκεφτομουν...

σορρυ αν σε κουραζω...αλλα μια ερωτηση ακομα αν ξερεις...

-διαβασα οτι και με μια καρτα μνημης 8gb extra..συνολικα εχεις 10 ωρες βιντεο..αυτο ισχυει σε καλη αναλυση??και κατι αλλο..υπαρχει πιθανοτητα να μην εχει εξοδο για να συνδεθει με την τηλεοραση???και κατι ακομα...(1 ερωτηση ειπα..3 εκανα) διαβασα οτι με 20' φορτισης..εχεις 1 ωρα αυτονομια...αυτο σημαινει πως ειναι και η μεγιστη αυτονομια???

αν μου λυθουν και αυτες οι αποριες εφυγα για αγορα!

1. Θα πάρεις κάρτα sdhc κι όχι απλή sd.
2. Αν επιθυμείς να τραβήξεις στη βέλτιστη ποιότητα που μπορεί να τραβήξει η μηχανή, τα δεδομένα (data) αυξάνονται, άρα μειώνεται και ο διαθέσιμος όγκος στην κάρτα.
3. Ναι, με την υπάρχουσα μπαταρία. Μπορείς να πάρεις όμως άλλη μπαταρία (No name) με μεγαλύτερη χωρητικότητα, άρα και μεγαλύτερη αυτονομία.
4. Να χρησιμοποιείς αποκλειστικά τον δικό της φορτιστή. Οι ταχυφορτιστές μπορεί να φορτίζουν γρήγορα τις μπαταρίες, αλλά τις ξεσκίζουν και μειώνουν τη διάρκεια ζωής τους.

ευχαριστω πολυ για τις info...

μια ελπιζω τελευταια ερωτηση...εχω βρει την fs 20 με 20e παραπανω απο την fs 200 και αποσο εψαξα,η μονη διαφορα ειναι οτι η fs20 ειναι στο 1mpixel και η fs200 0.8

λεει κατι αυτη η διαφορα?θα την καταλαβω διαφορα στην ποιοτητα??γιατι αν οχι...με 20e της διαφορας περνω μια καρτα μνημης 8gb 6 class!!

ευχαριστω πολυ για τις info...

μια ελπιζω τελευταια ερωτηση...εχω βρει την fs 20 με 20e παραπανω απο την fs 200 και αποσο εψαξα,η μονη διαφορα ειναι οτι η fs20 ειναι στο 1mpixel και η fs200 0.8

λεει κατι αυτη η διαφορα?θα την καταλαβω διαφορα στην ποιοτητα??γιατι αν οχι...με 20e της διαφορας περνω μια καρτα μνημης 8gb 6 class!!

ακυρο...πηγα και τις κοιταξα απο κοντα και τις 2...και σας γραφω διαφορες..μηπως τυχον καποιος βρεθει σε αναλογο δυλιμα..

fs20 : καλυτερη αναλυση στον φακο(1 mpixel-η fs200 0.8)
εχει 8gb εσωτερικη μνημη (η fs200 δεν εχει καθολου)
στη συσκευασιαπεριλαμβανεται και μια θηκη μεταφορας(fs200 οχι)

και η διαφορα τους ειναι λιγα ευρω

Panasonic SDR-H 90 Black 80g hd Optical Zoom: 70x
Panasonic SDR-H 80 Silver 60g hd Optical Zoom: 70x

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=27_267&products_id=7632
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=27_267&products_id=7637

Για ριξε μια ματια

Αυτά είναι πολύ μεγάλα ζουμ. Ουσιαστικά δεν μπορείς να κρατάς μια τέτοια μηχανή στο χέρι και να τραβάς... όλα θα βγουν κουνημένα. καλό το υπερβολικό ζουμ, αλλά θέλει τρίποδο, απαραίτητα.