επιλογη βιντεοκαμερας μεχρι το πολυ πολυ 900 ευρω

nikos278

New member
29 April 2011
24
καλημερα
εχω πελαγωσει τελειως.
θελω να αγορασω μια καμερα για δημιουργια βιντεο κλιπ (κυριως σε εξωτερικους χωρους-και με σεβαστο αριθμο frames για σκηνες slow motion )και δεν ξερω τι να επιλεξω
εχω παει σε μαγαζια και εχω δει διαφορες.εχω δει βιντεο στο ιντερνετ με 1080 και μου φαινονται ολες τελειες

εσεις πειτε μου καμοια γνωμη
τι θα κανατε?

Μία από τις καλλίτερες, κατά την άποψή μου, εταιρείες που κατασκευάζουν σοβαρές βιντεοκάμερες HD είναι η Panasonic.
Ειδικότερα, η σειρά ΤΜ περιλαμβάνει μηχανές πολύ υψηλής τεχνολογίας για video HD.
Έχω την ΤΜ300 που την αγόρασα το καλοκαίρι του 2009 και ένας φίλος μου, με μεγάλο πάθος για το video, σε εντελώς προσωπικό επίπεδο, την αγόρασε την ίδια περίοδο και φέτος αγόρασε ΚΑΙ την ΤΜ900 που θεωρείται το top μοντέλο. Την αγόρασε από το μαγαζί αυτό με 1050 ευρώ και πριν από λίγες μέρες τη βρήκα στο ίδιο μαγαζί σε έκπτωση με 660 ευρώ και free delivery !!!

Έχει 2 κομμάτια, όπως λέει, και εάν είχα διαθέσιμα χρήματα, θα έπαιρνα και αυτή.

υπαρχει μηπως καποιο αντιστοιχο του snapsort αλλα για βιντεοκαμερες ουτως ωτσε να σου λεω σε ποιον τομεα ειναι καλυτερη η μια και σε ποιον η αλλη και μαζεμενα συγκριτικα ας πουμε?

Πήρα την φετινή TM900 απο Amazon προ καιρού (την έφερε φίλος Ελλάδα).
http://www.amazon.com/gp/product/B004I43MJU/ref=oh_o01_s00_i01_details
Πιστεύω οτι στη κατηγορία της δέν υπάρχει κάποια καλύτερη προς το παρών. Έχει τα κλασσικα manual controls της Panasonic, Shutter speed, IRIS, κλπ, timelapse απο 1" και αποδίδει σχετικά καλά σε χαμηλό φωτισμό.
Τη χρησιμοποιώ με αυτό το ασύρματο μικρόφωνο
http://www.amazon.com/gp/product/B00006JPD8/ref=oh_o01_s00_i02_details

Last edited:
Χαίρομαι για την επιβεβαίωση των όσων έγραψα για την κάμερα αυτή.
Πιστεύω ότι η τιμή του μαγαζιού που ανέφερα στο post #2 είναι πολύ χαμηλή για την εποχή αυτή και δεν έχεις ο αγοραστής τα όποια προβλήματα για εισαγωγή από τρίτες χώρες.

Σίγουραπολύ καλή ευκαιρία, άν υπήρχε ή το γνώριζα θα την είχα πάρει απο εκεί, αν και όταν τη πήρα η τιμή της Ελλάδα ήταν μόλις κάτω απο 1000 και εμένα μου κόστισε περίπου 590 ευρώ με τη μετατροπή Δολλαρίου..

Re: Απάντηση: επιλογη βιντεοκαμερας μεχρι το πολυ πολυ 900 ευρω

Από Αγγλία έρχεται, δεν υπάρχει τελωνείο.
Έρχεται με courier στο σπίτι σου.

Simply Electronics Ltd is a leading international retailer serving customers in the UK, Europe, US, and Australia from our headquarters in Hong Kong. We stock all your favourite and well-known electronic brands, covering a vast product base that ranges from small memory cards, to next generation tablets and high end photographic equipment.

Αν ομως στελνει οντως απο UK... πασο.

Αυτό ήταν το πρόβλημα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω στην πρώτη αγορά από το συγκεκριμένο μαγαζί.
Μάλιστα, οι φόβοι ήταν μεγαλύτεροι όταν διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια.
Τελικά, αγόρασα ένα αντικείμενο και φέτος ο φίλος μου την ΤΜ900 γύρω στα 1050 ευρώ, όπως έγραψα παραπάνω.
Και τα δύο πακέτα ήρθαν από Αγγλία, μέσω ΕΛΤΑ.

Τελικά κατέληξα στην sd900 και κοιτάω μαγαζιά που θα την πάρω.είδα και την cx 700 Sony από κοντά και ενθουσιάστηκα αλλά 300 που είναι η διαφορά τους είναι δύσκολο .

Δεν ξέρω πόσο την βρίσκεις εδώ, πάντως με 610 ευρώ με free μεταφορικά από εδώ:

http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=12995&setcurrency=eur

Επειδή το ψάχνω κι εγώ τελευταία, είναι από Αγγλία, εγγύηση έχεις 1 χρόνο (μπορείς να αγοράσεις επέκταση) και αν πάθει κάτι την στέλνεις για διόρθωση ή αλλαγή πίσω σ' αυτούς (πληρώνεις εσύ τα μεταφορικά να την στείλεις).

Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.

Φίλε μου αμα ρίξεις μια μάτια στο γκουκλη θα δεις ότι με την εταιρία αυτή γίνετε ένας κακός χαμός από παράπονα και ότι δεν έχει στείλει πράματα η δεν τα έχει αντικαταστισει.

Εγώ δε το ρισκάρω πάντως

Αν εξ αρχής δεν σου στείλει τίποτα ή σου στείλει πέτρες , έχεις κάλυψη από το paypal. Και επειδή μου έχει τύχει από άλλες αγορές το paypal δεν αστειεύεται. Σε καλύπτει και τα βρίσκει με τον πωλητή.

Στο θέμα του support αργότερα όντως είσαι ξεκρέμαστος.

Απάντηση: Re: επιλογη βιντεοκαμερας μεχρι το πολυ πολυ 900 ευρω

Φίλε μου αμα ρίξεις μια μάτια στο γκουκλη θα δεις ότι με την εταιρία αυτή γίνετε ένας κακός χαμός από παράπονα και ότι δεν έχει στείλει πράματα η δεν τα έχει αντικαταστισει.

Εγώ δε το ρισκάρω πάντως

Το έχω ήδη αναφέρει και το ξαναλέω.
Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου για το μαγαζί αυτό, έχοντας διαβάσει αρνητικά σχόλια, αλλά αγόρασα από αυτούς πριν μερικούς μήνες και ο κολλητός φίλος μου αγόρασε την Panasonic TM900 (1050 τότε, 660 σήμερα)) χωρίς κανένα πρόβλημα, με παράδοση από τα ΕΛΤΑ.

Εγώ διάβασα παράπονα και για την εγγυση που δίνει το μαγαζί ότι δηλαδή είναι παράεισαγωγες και τέτοια. Και από τη στιγμή που η πανασονικ σου δίνει επίσημη τιμή κάπου 900 ευρώ ,αυτό από μόνο του είναι ύποπτο