επιλογη βιντεοκαμερας panasonic hdc-sd900 η panasonic hdc-tm700?

aggelos29

AVClub Enthusiast
22 October 2011
761
καλησπερα παιδια κ καλως σας βρηκα!ειμαι σε αναζητηση καμερας κ ειχα καταληξει απο διαφορα reviews στην tm700 στα οποια σαρωνει,αλλα πηγα μια βολτα απο τον παπαδακη κ μου ειπε οτι εχουνε προβληματα οι συγκεκριμενες που φερουν εσωτερικη μνημη και μου αντιπροτεινε την sd900!ειμαι ψιλοασχετος θα ειναι η πρωτη μου καμερα,αλλα σκοπευω να ασχοληθω,περιμενω κ σε λιγους μηνες την γυναικα μου να γεννησει...οποτε θα εχω μπολικο υλικο να τραβαω κ να γυριζω ταινιακια!το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι εκει κοντα στα 900 ευρω!αξιζει να παρω την tm700 που ειναι κ καμερα 2ετιας εχει προβληματα?η να παω στην sd900?απλα σκεφτομαι οτι για να φτασω τη μνημη της tm με την sd θα μου κοστισει περισσοτερο!ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!αν εχετε να κ καποια αλλη προταση ευπροσδεκτη!

Έχω την ΤΜ300 και ένας φίλος μου, με περισσότερη τρέλα για βίντεο έχει την ίδια και αγόρασε πριν από λίγο καιρό την ΤΜ700.
Η μηχανή είναι πάρα πολύ καλή και αξίζει τα λεφτά της.
Προσωπικά, πιστεύω ότι τα προϊόντα της Panasonic ΚΑΙ στον τομέα αυτό είναι πρώτα.

εχει ακουσει κανεις τελικα για προβληματα σχετικα με την εσωτερικη μνημνη στην tm700?

εχει κανεις σας να αντιπροτεινει κοντα στα 1000 ευρω οχι παραπανω κατι αλλο?αν κ με βλεπω να καταληγω στην sd900!