Επιλογη Bluray dvd

sakis42

New member
31 October 2009
14
εχοντας κατασταλαξει στην επιλογη του onkyo 807 σαν ενισχυτη θα ηθελα την γνωμη σας για το dvd.Το οικονομικο περιθωριο ειναι μεχρι 500 ευρω και το μηχανημα θα ειναι κατα 80%για ταινιες.Κοιταω προς onkyo ή pioneer αν και καθε προταση για αλλη επιλογη ειναι φυσικα δεκτη.

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά!
Για να μην ανοίγω νέο Topic θα κάνω την ερώτηση εδώ.
Ψάχνω ένα Blu ray Player το οποίο θα το συνδέσω με την Samsung 46M86 που έχω στο σαλόνι.
Θέλω να δώσω όσο λιγότερα χρήματα μπορώ.
Έχω βρει αυτό. Είναι πολύ παλιό μοντέλο?
Προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα?
Ευχαριστώ.

Θα το αγοράσω σήμερα το απόγευμα. Θα πάω από το κατάστημα Κωτσόβολου στην Αγία Παρασκευή.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη γρήγορη απάντηση.

Τελικά αγόρασα το BDP1500 Samsung που ανέφερα και πιο πάνω στα 99Ευρώ από το κατάστημα του Κωτσόβολου στην Αγία Παρασκευή. Ήταν τελευταίο κομμάτι εκθεσιακό χωρίς συσκευασία, αλλά δεν με χάλασε καθόλου.
Στα 150Ευρώ μου άφηνε το 1580. Είχα κάπου 180Ευρώ, αλλά από μόνος του μου είπε ο υπάλληλος αν το πάρω μετρητά μπορεί να μου κόψει.

Μία blu ray ταινία που έβαλα μια χαρά μου φάνηκε.
Ξέρει κάποιος να μου πει η επιλογή που λέει 24p στο menu του Blu ray player, πρέπει να είναι ενεργοποιημένη?

Τελικά αγόρασα το BDP1500 Samsung που ανέφερα και πιο πάνω στα 99Ευρώ από το κατάστημα του Κωτσόβολου στην Αγία Παρασκευή. Ήταν τελευταίο κομμάτι εκθεσιακό χωρίς συσκευασία, αλλά δεν με χάλασε καθόλου.
Στα 150Ευρώ μου άφηνε το 1580. Είχα κάπου 180Ευρώ, αλλά από μόνος του μου είπε ο υπάλληλος αν το πάρω μετρητά μπορεί να μου κόψει.
Μία blu ray ταινία που έβαλα μια χαρά μου φάνηκε.

Καλορίζικο λοιπόν.....

Ξέρει κάποιος να μου πει η επιλογή που λέει 24p στο menu του Blu ray player, πρέπει να είναι ενεργοποιημένη?

Ναι (αρκεί να το υποστηρίζει και η tv).

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ αν και θα το χαρεί η μητέρα μου περισσότερο, εγώ είμαι με Ps3 κοντά 2 χρόνια.

Το 24p το υποστηρίζει η TV, αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι.
Μήπως ας πούμε ρίχνει τα FPS στα 24 ώστε να μην φαίνεται η εικόνα γρήγορη σαν να είναι τραβηγμένη με camera χειρός?