Καλημέρα,
μετά από αρκετό καιρό αποχής από τα δορυφορικά ετοιμάζομαι για αγορά δέκτη.
Οι ανάγκες μου είναι να αντικαταστήσω και το HTPC που έχω για αναπαραγωγή ταινιών.
Παρακάτω βάζω με σειρά προτεραιότητας τις ανάγκες μου.
1) Υποστήριξη emulation χωρίς προβλήματα
2) Δυνατότητες media player για αναπαραγωγή mvk απο Lan File server
3) HD δέκτης
4) DVB-T για digea (λύση μέσω usb stick είναι αποδεκτή)
Από την έρευνα που έκανα στις ανάγκες μου ταιριάζει ο azbox elite.
Εχω όμως τις παρακάτω απορίες, σαν media player ειναι ισάξιος με ενα κοινό Media player με Lan ?
Με ενδιαφέρει να παίζει κυρίως από LAN mkv 1080p με υψηλό bitrate και να περνάει 5.1 DTS, DD από την οπτική. Με προβληματίζει όμως η υποστήριξη του από το λογισμικό. Ξέρω ότι υπάρχει enigma2 αλλά είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Το επίσημο λογισμικό του δέκτη θα με καλύψει στην παρούσα φάση ?
Δεύτερη λύση είναι ένας κλώνος DM800 που έχει την καλύτερη υποστήριξη από software αλλά δεν γνωρίζω πως πάει σαν Media player, κάπου πήρε το μάτι το valerie project σε τι βαθμό είναι ώριμο αυτό ?
Τρίτη λύση ξεθάβω την skystar 2 την συνδέω στο HTPC και μπλέκω με yaVDR
Ακούω τις προτάσεις σας
P.S. 250 ευρώ ---- Max budget
μετά από αρκετό καιρό αποχής από τα δορυφορικά ετοιμάζομαι για αγορά δέκτη.
Οι ανάγκες μου είναι να αντικαταστήσω και το HTPC που έχω για αναπαραγωγή ταινιών.
Παρακάτω βάζω με σειρά προτεραιότητας τις ανάγκες μου.
1) Υποστήριξη emulation χωρίς προβλήματα
2) Δυνατότητες media player για αναπαραγωγή mvk απο Lan File server
3) HD δέκτης
4) DVB-T για digea (λύση μέσω usb stick είναι αποδεκτή)
Από την έρευνα που έκανα στις ανάγκες μου ταιριάζει ο azbox elite.
Εχω όμως τις παρακάτω απορίες, σαν media player ειναι ισάξιος με ενα κοινό Media player με Lan ?
Με ενδιαφέρει να παίζει κυρίως από LAN mkv 1080p με υψηλό bitrate και να περνάει 5.1 DTS, DD από την οπτική. Με προβληματίζει όμως η υποστήριξη του από το λογισμικό. Ξέρω ότι υπάρχει enigma2 αλλά είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Το επίσημο λογισμικό του δέκτη θα με καλύψει στην παρούσα φάση ?
Δεύτερη λύση είναι ένας κλώνος DM800 που έχει την καλύτερη υποστήριξη από software αλλά δεν γνωρίζω πως πάει σαν Media player, κάπου πήρε το μάτι το valerie project σε τι βαθμό είναι ώριμο αυτό ?
Τρίτη λύση ξεθάβω την skystar 2 την συνδέω στο HTPC και μπλέκω με yaVDR

Ακούω τις προτάσεις σας
P.S. 250 ευρώ ---- Max budget