Επιλογή δικάναλου ενισχυτή!! (με ηχεία electrovoice 4.2)

labrina

New member
12 October 2010
51
Καλησπέρα!
Θέλω να συνδυάσω ένα δικάναλο ενισχυτή από 400-600ευρώ
(με ηχεία electrovoice 4.2)
Ποιον να προτιμήσω?

Καλωσόρισες!

Πού θα χρησιμοποιήσεις τα ηχεία σου;Τα έχεις ήδη ή σκέφτεσαι να τα πάρεις;

τα ηχεία τα έχω, αλλά με ενισχυτή πολυκάναλο.
Και εγώ είμαι φαν τηs μουσικήs και με τον πολυκαναλο δεν γίνεται δουλειά!

Nαι αλλα και τα ηχεια σου δεν ειναι και οτι καλυτερο για μουσικη,μαλλον για ηχεια καφετεριας μου φερνουν.Θελω να πω ακομα και αν παρεις καποιον καλο δικαναλο ενισχυτη μπορει να παρεις καλυτερο ηχο αλλα δεν θα αξιοποιησεις τις δυνατοτητες του ενισχυτη,θελει ηχειο με χαιφιντελικο προσανατολισμο.

Κινήσου σε κανέναν Marantz(ΡΜ 7003).Στα χρήματα που διαθέτεις είναι πολύ καλή επιλογή.

Nαι αλλα και τα ηχεια σου δεν ειναι και οτι καλυτερο για μουσικη,μαλλον για ηχεια καφετεριας μου φερνουν.Θελω να πω ακομα και αν παρεις καποιον καλο δικαναλο ενισχυτη μπορει να παρεις καλυτερο ηχο αλλα δεν θα αξιοποιησεις τις δυνατοτητες του ενισχυτη,θελει ηχειο με χαιφιντελικο προσανατολισμο.

Έχεισ δίκιο τα ηχεία τα είχα πάρει λόγο ότι είναι μουράτα.
Tι μου προτείνειs εσύ για 4 ηχεία τοίχου σαν αυτά με λ'ιγο
καλή εμφάνιση με τον ενισχυτή

Γιατι δεν αλλαζεις πρωτα ηχεια, μετα ενισχυτη - αν χρειαστει τελικα...

Μουρατα σιγουρα ειναι και ειναι επισης και σιγουρα καλα για τις εφαρμογες για τις οποιες προοριζονται,προφανως καλυψη χωρων ψυχαγωγιας,η electrovoice ειναι παλια εταιρεια στο χωρο.
Γιατι ομως θελεις 4 ηχεια? και γιατι οπωσδηποτε με εμφανιση? Θελεις να καλυψεις καποιον χωρο ψυχαγωγιας? Τοτε τα ηχεια που ηδη εχεις ειναι μια χαρα,οσο για ενισχυτη προτιμησε καποιον με μεγαλη ισχυ που να μπορει να οδηγησει και τα 4 μαζι χωρις να ζοριζεται.Αν ομως θελεις καθαρα ενισχυτη hi-fi και οχι καποιον επαγγελματικο ενισχυτη με αυτες τις δυνατοτητες πρεπει να δωσεις αρκετα χρηματα