Επιλογή δίσκων Taiyo Yuden. Ceramic VS Shiny White

dimxr

Established Member
3 January 2014
177
Γεια σας παίδες...
Έχω μια κρίσιμη ερώτηση να θέσω. Χρειάζομαι να πάρω πολύ καλά CD για εγγραφή διαφόρων πραγμάτων.
Η προφανής επιλογή είναι τα δοκιμασμένα και πολυαγαπημένα Taiyo Yuden.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα κατασκευής μεταξύ αυτών που βρήκα...
Δηλαδή Ceramic και Shiny White. Έχω και βρει και Silver, αλλά κάπου διάβασα ότι έχουν ελάχιστη μόνωση από πάνω και δεν προτείνονται...
Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία διαφορά από θέμα ποιότητας κατασκευής CD;

Ευχαριστώ πολύ!
Καλό μεσημέρι!

Είχε κάνει ο Ήχος ένα συγκριτικό. Παρότι το Ceramic βγήκε ελαφρά χειρότερο ηχητικά από το βαμμένο χρυσό, το προτιμώ γιατί έχει την πιο ασφαλή και γερή επίστρωση. Επίσης γράφεται πολύ ωραία με τον μαρκαδόρο, χωρίς κενά και μουτζούρες.

Είχε κάνει ο Ήχος ένα συγκριτικό. Παρότι το Ceramic βγήκε ελαφρά χειρότερο ηχητικά από το βαμμένο χρυσό, το προτιμώ γιατί έχει την πιο ασφαλή και γερή επίστρωση. Επίσης γράφεται πολύ ωραία με τον μαρκαδόρο, χωρίς κενά και μουτζούρες.

Κι εγώ άσπρα κεραμικά χρησιμοποιώ χρόνια τώρα. Σταθερή αξία.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Τι γίνεται αν δεν μπορώ να βρω αλλού εκτός από Disc Impex; Απλά χρειάζομαι περισσότερα από όσα έχει αυτή τη στιγμή και θα τους πάρει 2 μήνες για να φέρουν άλλα... Οπότε...
Πού αλλού θα μπορούσα να βρω έχετε υπόψιν;
Είμαι Θεσσαλονίκη, οπότε δεν μπορώ να πάω ο ίδιος σε καταστήματα εκτός Θεσσαλονίκης, αλλά δεν έχω πρόβλημα με αποστολές παταγγελιών...