Επιλογή δοφυφορικού δέκτη

Απάντηση: Re: Επιλογή δοφυφορικού δέκτη

Αν πάντως θελει την καλύτερη δυνατη εικόνα (HD-SD) τοτε μην του προτείνετε τον 800αρη.
Κάτι ξέρεις εσύ.
Ποιος έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα;

Την καλύτερη προφανώς και δεν ξέρω, μόνο αν γινόταν συγκριτικό τυπου blind με όλους τους πιθανούς δεκτες γι αυτό θα μπορούσαμε να πούμε (προσπαθεί να μαζεψει ο Αλεξ).
Μπορω παντως να σου πω οτι πολύ καλή εικόνα έχει ο Homecast 501 (που τον ειδαμε και σε συγκριση με αλλους, υπάρχει νεότερο μοντελο τωρα ή έρχεται), ο Lyngbox (που δεν τον ειδα σε συγκριση, αλλά όσοι τον ειδαν μεμονωμένα σαν κι εμενα ειπαν επίσης ότι έχει πολύ καλή εικόνα) και ο Humax iCord (που εγω προσωπικά δεν τον ειδα, αλλά μου ειπαν αλλοι που εμπιστεύομαι). Πιθανόν πάντως να ανήκουν κι αλλοι στην ίδια κατηγορία, δεν θελω να αδικήσω καποιον, κυκλοφορούν πολλοί HD δεκτες και εγω έχω δει 10-11 μόνο.

Εννοείς μάλλον Homecast 5101 ?
Το μενού του πως είναι;
Είναι στα Ελληνικά;
Και πόσο εύκολο είναι για κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά; (Θα το χρησιμοποιούν οι γονείς μου αρκετά)
Όντως διάβασα και εγώ οτι έχει καλή εικόνα και είναι μέσα στις επιλογές μου.
Τον Lyngbox μάλλον τον αποκλείω λόγο τιμής. Γενικά είμαι διατεθιμένος να δώσω σχετικά άνετα μέχρι 450 αλλά δεν θα ήθελα να ξεφύγω και πολύ πάνω από αυτό.

Μετά από περισσότερο σερφάρισμα μερικές ερωτήσεις στους ειδικούς.
1. Τι παραπάνω μας προσφέρει ένας δέκτης με Linux?
2. Για να χρησιμοποιήσουμε περίεργες κάρτες (if you know what I mean) ο δέκτης μας πρέπει να τρέχει Linux ή υπάρχει κάποια άλλη προϋπόθεση για να πάιζουν αυτού του είδους οι κάρτες?

Βρήκα και αυτόν εδώ http://www.techmarket.gr/eshop/product_info.php?cPath=25_31_35&products_id=85 αλλά όλα αυτά τα ucas...conax...έχω χάσει την μπάλα ρε γαμώτο.

Last edited: