Επιλογή δορυφορικού πακέτου για ποδόσφαιρο

lion009

Established Member
6 April 2012
158
Καλησπέρα..επειδή άρχισα να ξενερωνω αυτές τις μέρες που έψαχνα ποιο από τα δυο σούπερ συνδρομητικά ελληνικά κανάλια που έχουμε θα μπορούσα να δώσει το αγγλικό λιγκ καπ κ το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων (όπως σωστά μαντευετε δεν τα είχε κανένα)θα ήθελα από κάποιον που ασχολείται να μου πει ποιο δορυφορικό πακέτο έχει τα μεγάλα πρωταθλήματα -κύπελλα κ Τσάμπιονς λιγκ(με ενδιαφέρουσες τα 5 μεγάλα πρωταθλήματος της Ευρώπης μαζί φυσικά με τα κύπελλα κ λιγκ καπ κ Τσάμπιονς λιγκ , Γιουρόπα λιγκ).επισης τι κόστος έχει κ στις πόσες μοίρες εκπέμπει (το τελευταίο ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί με το αλ τζατζιρα

μακρια απο aljazzera sports τελικα αποδοιχτηκαν μεγαλοι απατεωνες και απαραδεκτοι κλεινουν τα καναλια στους ευκολους δορυφορους και αντε ψαξε να τα δεις.

Ωραία ,έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο πάροχο;μιλάω για νόμιμη συνδρομή..δεν με πειράζει να πληρώσω παραπάνω από ότι δίνω στον ΟΤΕ τώρα ,αρκεί να είναι πιο πλήρη το πακέτο από τον ΟΤΕ ..

Digital+ το ισπανικο στις 19,2 ανατολικα και επισης το sky italia στις 13 μοιρες ανατολικα.
Υπαρχουν καποια μαγαζια που τα προσφερουν αλλα με καπελο στις τιμες.

Δεν θα πρότεινα digital+, διότι πολλά αθλητικά κανάλια (ειδικότερα αυτά που δείχνουν champions league) ειναι στον 2C που δεν πιάνει στην Ελλάδα, ενω δεν εχει και Europa league. Πιστεύω οτι το sky Italia ειναι καλύτερη επιλογή.

Το sky Italia έχει αγγλικό κύπελλο,λίγκ κάπ,Τσάμπιονς λιγκ κ τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.;με ενδιαφέρει κ η Γαλλία που την ..έχουνε σνομπαρει ΟΤΕ κ νοβα..κ τι τιμή παίζει περίπου;κ κάτι ακόμα.υπαρχει περίπτωση στο μέλλον να κάνει γυριστή σαν το αλ τζατζιρα κ να το ψάχνουμε στους δορυφόρους;

Λιγκ καπ δεν έχει σίγουρα.
Για τα υπόλοιπα δεν είμαι 100% σίγουρος.

Να πάει σε άλλο δορυφόρο απίθανο το βλέπω.

Δεν έχω κάποιον δεκτή.κανονικη συνδρομή του ΟΤΕ έχω..απλώς έχω ξενερώσει που δεν έχει αγγλικό κύπελλο ,γαλλικό πρωτάθλημα κ Τσάμπιονς λιγκ

Al Jazeera IPTV? και δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε εξοπλισμό, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο προς το τέλος της σαιζόν.

Ας παρουνε επιτελους Κυπελο-Λιγκ Καπ Αγγλιας....Τουλαχιστον απο Αγγλια να εχουμε ολοκληρωμενο πακετο....Θελουμε να δουμε αυτα τα παιχνιδια και αναγκαζομαστε να κανουμε και αλλες συνδρομες εκτος Ελλαδος...Το τσαμπιονς λιγκ τουλαχιστον εχω τη δυνατοτητα να το δω σε αλλο καναλι στην ελλαδα...
Δεν μπορω να καταλαβω μερικες φορες την λογικη του Οτε...
Πηρε (κ καλα εκανε) το Κυπελο Γαλλιας,προφανως θεωρει καλο προιον το Γαλλικο ποδοσφαιρο γενικα (κ συμφωνω μαζι του) ,ειναι δυνατον να σνομπαρει το γαλλικο πρωταθλημα...?Ποια ειναι η λογικη?Τοσο ακριβο ειναι?Αν το θεωρει πως δεν ενδιαφερει πολλους,γιατι πηρε τοτε το κυπελλο?...
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω...

Last edited by a moderator:
Έχει γίνει αυτή η κουβέντα και δεν έχει νόημα η επανάληψή της. Έχοντας τα δύο ελληνικά πακέτα κάποιος είναι καλυμμένος αναφορικά με το ποδόσφαιρο.

Last edited:
Το πρωτάθλημα δεν θα είναι *σημαντικά* ακριβότερο από το κύπελο;

Μ αυτην την λογικη πρεπει ο οτε να παρει το κυπελο αγγλιας και οχι το πρωταθλημα αφου ειναι πιο φτηνο...Για να μην το κουραζουμε ...εγω απλα λεω πως δεν γινεται ενα καναλι να εχει σημαια οτι με ενδιαφερει το ξενο ποδοσφαιρο και οτι καλυτερο υπαρχει σ αυτο και να μην εχει τον αρχαιοτερο θεσμο στην ευρωπη(κυπελο αγγλιας) κ ενα πρωταθλημα που αυτη τη στιγμη εχει δυο απο τις πιο πλουσιες ομαδες στον κοσμο με τα καλυτερα αστερια(παρι-μονακο)...Επισης να μην ανανεωνει το παγκοσμιο κυπελο συλλογων...
Απο εκει κ περα..ο καθενας εχει τα γουστα του κ τις επιλογες του....Απλως να μην μας περνανε συνεχεια για προβατα...

Επειδή ο ΟΤΕ και η Νόβα (περισσότερο ΟΤΕ) δεν αποκτούν τηλεοπτικά δικαιώματα διοργανώσεων που θες εσύ, έχεις από το καλοκαίρι και κράζεις τους πάντες και μάλιστα εφευρίσκεις την κορυφαία δικαιολογία περί συνδρομής και αλλού για να τα βλέπεις ενώ θες να τα πάρει ο ΟΤΕ για να μην πληρώνεις την 2η συνδρομή!

Μα τυχαίο είναι που ούτε ο ΟΤΕ, ούτε η Νόβα θέλουν να εντάξουν αυτά τα 2;Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε, στο θέμα "πρόγραμμα otetv", είπες το αμίμητο, πως ο οτε έκανε γαργάρα τον τελικό λίγκ καπ.Λες και έχει τα δικαιώματα και δεν τον δείχνει!

Πραγματικά, μου φαίνεται πως κράζεις μόνο και μόνο για να κράζεις.Οι φίλαθλοι άλλων σπορ(Πόλο, χάντμπολ, βόλεϋ) που hd δε βλέπουν ούτε μέσω κλειδαρότρυπας και τα δικαιώματα πέφτουν με το "σταγονόμετρο", είναι αυτοί που πρέπει να γκρινιάξουν.Και είμαι σίγουρος, πως είναι περισσότεροι και λιγότερο απαιτητικοί από τους θιασώτες του Γαλλικού Πρωταθλήματος, Κυπέλλου Αγγλίας κ.ο.κ.

Μ αυτην την λογικη πρεπει ο οτε να παρει το κυπελο αγγλιας και οχι το πρωταθλημα αφου ειναι πιο φτηνο...Για να μην το κουραζουμε ...εγω απλα λεω πως δεν γινεται ενα καναλι να εχει σημαια οτι με ενδιαφερει το ξενο ποδοσφαιρο και οτι καλυτερο υπαρχει σ αυτο και να μην εχει τον αρχαιοτερο θεσμο στην ευρωπη(κυπελο αγγλιας) κ ενα πρωταθλημα που αυτη τη στιγμη εχει δυο απο τις πιο πλουσιες ομαδες στον κοσμο με τα καλυτερα αστερια(παρι-μονακο)...Επισης να μην ανανεωνει το παγκοσμιο κυπελο συλλογων...
Απο εκει κ περα..ο καθενας εχει τα γουστα του κ τις επιλογες του....Απλως να μην μας περνανε συνεχεια για προβατα...

Γιατί να πάρει το κύπελλο; Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι κράχτης, καλά κάνει και το πήρε.
Το γαλλικό όχι τόσο, αρκεί και το κύπελο για να βάλεις την χώρα στις χώρες που δείχνεις.
Μην ζητάμε τα πάντα, τα χρήματα δεν είναι ατελείωτα...