Γεια σας παιδια,καλως σας βρηκα
.μπαινω στο θεμα.εχω 2 dvdr ενα liteon το εχω 1 χρονο σχεδον και 1 pioneer το 545 hx-s που εχει και ψηφιακο δεκτη,αυτο το εχω 2 μηνες περιπου.το liteon εχει επιλογες επεξεργασιας π.χ να ενωσει ανεξαρτητα κομματια,και οταν τα παιζει το τελικο αποτελεσμα ειναι σαν να ειναι ενιαιο κομματι,δηλ.χωρις κολληματα στα σημεια που ενωνεις τον ενα τιτλο με τον αλλον.παμε στο pioneer τωρα που αν και πιο ακριβο 620 ευρο,δεν εχει αυτες τις επιλογες,πρωτον δεν εχει την δηνατοτητα να ενωσει ανεξαρτητους τιτλους,μονο σε μια εγγραφη συνεχομενη π.χ 1-3 ωρες ενωνει, αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι ολλο κολληματα του 1-2 sec,και αυτο ειναι σπαστικο,οταν το βλεπεις.και να φανταστειτε οτι το liteon ειναι κινεζικο και εχει και τα μισα λεφτα απο το pioneer.κατα την γνωμη μου ειναι απαραδεκτο το pioneer.θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο ποιοτικο dvdr που να πληρει αυτες τις προυποθεσεις?δηλ.με λιγα λογια να εχει επιλογες επεξεργασιας?θελω να το αλλαξω το liteon που εχω γιατι δεν εχει hdmi,και να παρω κατι που να εχει αυτα που εγραψα παραπανω.υπαρχει αραγε?