Επιλογή ενισχυτή ~500 ευρώ για Dali Zensor 7

Απάντηση: Re: Επιλογή ενισχυτή ~500 ευρώ για Dali Zensor 7

αν κοντεύεις τα 1000 ευρο πας για http://www.skroutz.gr/s/318247/Yamaha-A-S1000.html
πολύ καλός !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για μετ/νο δε θα με χάλαγε ένας τέτοιος http://www.ebay.com/itm/AUDIOLAB-8000A-RITIRO-IN-ZONA-289-EURO-PRE-FINALE-AMPLIFICATORE-INTEGRATO-/401073782903?hash=item5d61dc4077:g:OkUAAOSwx-9Wxd9i
και εδώ βρίσκεται με λιγότερα χρήματα

Σε μεταχειρισμένο, μπορούν να βρεθούν καλύτεροι ενισχυτές από τον Audiolab ακόμα και στο 500άρικο. Νομίζω ότι ο 1000άρης ο Yamaha, όπως και ο XTZ, είναι μία κλάση πάνω από τον 8000Α.

Για τον yamaha a-s1000 διαβάζω καλές κριτικές. Αλλά δεν έχει dac οπότε ξεφεύγω πάνω από 1200 για το συνολικό σύστημα. :(
Ο xtz a100d3 έχει σταματήσει να παράγεται. Μίλησα με τους Σουηδούς και μου είπαν ότι σχεδιάζουν νέο ενισχυτή που θα τον αντικαταστήσει αλλά θα πάρει αρκετό καιρό. Μεταχειρισμένο διστάζω γιατί δεν μπορώ να κρίνω την κατάστασή του.
Έβλεπα και αυτόν CAMBRIDGE AUDIO CX-A60 στα 900 ευρώ με ενσωματωμένο dac. Η γνώμη σας για το ταίριασμα με τα συγκεκριμένα ηχεία;

Είμαι κάτοχος του yamaha A-S1000 και σου τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
Δεν θα μπω στις γνωστές υποκειμενικές παρατηρήσεις όσο αφορά τον ήχο όμως θα σου πω
αντικειμενικά για την ποιότητα κατασκευής απλά στα 1000 δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο όλα τα άλλα μπροστά του
είναι λαμαρίνες.
Κάνε και μια βόλτα στον Νάκα να πάρεις και από εκεί τιμή.

Ευχαριστώ δεν ήξερα ότι οι συγκεκριμένες τιμές στα Pioneer ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επίσης ο Yamaha A-S1000 έχει καταργηθεί :( Έχει αντικατασταθεί από τον Yamaha A-S1100 ο οποίος ξεφεύγει στα 1500.

Για τον CAMBRIDGE AUDIO CX-A60 καμία γνώμη;

O A-S1000 υπάρχει ακόμα σε στοκ σε αρκετά καταστήματα και στον Νάκα και πιστεύω κοντά στο χιλιάρικο είναι καλή τιμή.

Ευχαριστώ δεν ήξερα ότι οι συγκεκριμένες τιμές στα Pioneer ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επίσης ο Yamaha A-S1000 έχει καταργηθεί :( Έχει αντικατασταθεί από τον Yamaha A-S1100 ο οποίος ξεφεύγει στα 1500.

Για τον CAMBRIDGE AUDIO CX-A60 καμία γνώμη;

Υπάρχει συμφορουμίτης (vkslav) με τον 80άρη που είναι ενθουσιασμένος. Ρώτα τον μήπως τυχόν άκουσε και τον "μικρό".

Καλησπερα και απο δω stefanost. Εχω οντως τον cambridge cxa 80 με monitor audio rx8 ηχεια και ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημενος. Δυστυχως ομως δεν εχω ακουσει τον μικροτερο, τον cxa 60 για να ξερω οπως και δυστυχως δεν εχω ακουσει και τα ηχεια σου με αυτον τον ενισχυτη.

Θα σου ελεγα ομως να πας να τον ακουσεις στην avart και να παρεις μια γευση απο τον ηχο του.

Φίλε μου έχει τύχει να ακούσω και τα 5και τα 7.Τα άκουσα με yamaha denon marantz και h. Kardon όλα εισαγωγικα μοντέλα. Παρατηρήσεις. Γλυκοηχαηχεια με αρκετή λεπτομέρεια. Τα μεγαλύτερα είναι πιο "συγκτεκριμενα" στον ήχο τους με περισσοτερη λεπτομέρεια και πιο σφιχτό μπάσο. Προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα 5.Ως προς τον ενισχυτή τώρα σε σχέση με τα συγκεκριμένα ηχεία. Ο yammaha διαθέτει ταχύτητα και ανάλυση ένα κλικ παραπάνω απτους άλλους. Marantz και Herman kardon παχύς ήχος, και denon πριμαριστος. Άπαντες στην επιλογη direct ανευροι και απαραδεκτοι. Θα πήγαινα ανεπιφύλακτα για τα 5 συν yamaha και σε καμία περίπτωση τον 1000.Να φανταστείς αυτός που άκουσα εγώ ήταν ραδιοενισχυτης. Ο 500 νομίζω θα ήταν ιδανικός