Επιλογη ενισχυτη μεταξυ denon 1910 onlyo 607 harman 255

Re: Απάντηση: Επιλογη ενισχυτη μεταξυ denon 1910 onlyo 607 harman 255

Πλάκα κάνει φίλε μου,τον denon 1909 έχει ο Budda,και δουλεύει μια χαρά με τα klipsch(πουέχω),άλλωστε τον έφερε σπίτι μου και τα δοκιμάσαμε.-bye-

Και συμπληρωνω ,οτι παιζοντας σε αρκετα υψηλες εντασεις ο 1909 ουτε χλιαρος δεν ηταν ενω με τα δικα μου τα AudioSpectrum τον νοιωθεις πιο ζεστουλη -bye-
Το εγραψα για τον Αντωνη (Cantona) γιατι ενω εχει σχετικα ευκολοοδηγητα ηχεια ψαχνει για μεγαλυτερο/ακριβοτερο ενισχυτη για να εχει ρευματα καλυτερα
Τωρα φιλε Πετρο αν κατι γνωριζεις πες μας ,μπορει κατι να μη προσεξαμε στην διαρκεια του τεστ που καναμε με 1909 και Klipsch

δεν γνωρειζω τιποτα απλα ειμαι σε διλημα και απο τους αναποφασιστους.
να παω για τον denon με ελληνικη εγγυηση η για τον onkio 707--807
με γερμανικη εγγυηση ,ισως εχουν καλητερη ποιοτητα
(το μονο που σκεφτομαι σε περιπτωση βλαβης ποσο
θα κοστισουν τα μεταφορικα για επισκευη ,θα συμφερει,τωρα γιανα πουλυσουν τον στελνουν με φτηνα μεταφορικα)
αυτη τη στυγμη εχω yamaha v-363 o ο οποιος δεν εισοδους εικονας
ειμαι απο τους δυσκολους απο ηχο γιατην ωρα καπως τα βολευω
και επιδη σημερα τα χρηματα δεν βγαινουν ευκολα δεν θελω να την πατησω
ο ενυσχητης θα ελενχει τηλεωραση LE46A956 ,βλεπω ταινιες απο το διαδικτιο
συγνωμη που σας κουραζω

Και συμπληρωνω ,οτι παιζοντας σε αρκετα υψηλες εντασεις ο 1909 ουτε χλιαρος δεν ηταν ενω με τα δικα μου τα AudioSpectrum τον νοιωθεις πιο ζεστουλη
Το εγραψα για τον Αντωνη (Cantona) γιατι ενω εχει σχετικα ευκολοοδηγητα ηχεια ψαχνει για μεγαλυτερο/ακριβοτερο ενισχυτη για να εχει ρευματα καλυτερα
Τωρα φιλε Πετρο αν κατι γνωριζεις πες μας ,μπορει κατι να μη προσεξαμε στην διαρκεια του τεστ που καναμε με 1909 και Klipsc

δηλαδη οπως γραφεις στο ποιο πανω νημα,ταιριαζει και ο onkyo 607
ειναι σπαταλη για μεγαλητερο ενυσχητη ,αναβαθμηση λειτουργηκου
γυνεται μεσο θηρας με τον υπολογυστη ,αφου δεν εχει θηρα δικτιου,
η κανω λαθος

για ναμην ψαχνωμε για μεγαλητερο η ακριβοτερο ενυσχητη ρωταω