Επιλογη ενισχυτη

ivres

Established Member
7 October 2009
287
Καλησπερα σε ολους.εχω καταληξει στα ηχεια q-acoustics 2050 (τα ακουσα προσφατα).θα ηθελα να μου προτεινετε καποιους ενισχυτες με το ανωτατο οριο των 550 ευρω για να χω καποιους υποψιν και να παω για ακροασεις τελος της εβδομαδας.ο χωρος μου ειναι 15-20 τ.μ περιπου.(τωρα εχω τον harman kardon 3390 νομιζω οτι πρεπει να αναβαθμισω) ευχαριστω

Θα ξέρεις ότι βασικά τα ηχεία που επέλεξες προορίζονται για home cinema;Γιατί χρήση τα θές;

Ο χώρος σου είναι μάλλον μικρός γι' αυτά...

Last edited:
οχι δεν το ηξερα.παντως μου αρεσαν.ηλεκτρονικη μουσικη ακουω κατα κυριο λογο, με πολλα vocals και μουσικοτητα (πχ οτι παιζει ο best fm αν γνωριζεις ειναι το στοιχειο μου) απο κει και περα ακουω και jazz και sinatra θα βαλω αν μου τη δωσει και οτιδηποτε αναλογα τη διαθεση.ο χωρος ειναι 4 χ 4,5 αν θυμαμαι καλα με ελαχιστα επιπλα αν σε βοηθαει αυτο.

επισης γιατι προοριζονται για home cinema,ψαχνω για specs και οverviews στο net αλλα δεν συμπεραινω κατι τετοιο.πιο παλια στον ιδιο χωρο ειχα heco victa 500 και tangent clarity 8 χωρις να με ενοχλουν στα δικα μου αυτια παντα(αν εννοεις προβλημα με τα χαμηλα, ειδικα με το heco victa).τωρα δεν ξερω αν τα 2050 παιζουν ακομα με πιο πολυ ογκο δε μπορω να συγκρινω

Last edited:
Αυτός είναι τελικός...Ναί είναι καλός για τα λεφτά του,όπως κι όλη αυτή η σειρά.

Last edited:
ακουσα σημερα συνδυασμο yamaha a s-2000 με jbl es30 το αποτελεσμα μου αρσεσε πολυ.η εκταση στα χαμηλα ηταν πολυ καλη για ηχειο βασης και σε κομματια με vocals μ αρεσε πολυ(βεβαια ο ενισχυτης εχει 1500 ευρα).επισης και τα q acoustics 1030 μ εναν cambridge azure 650 επαιζαν πολυ καλα.νομιζω τα 2050 ειναι υπερβολη για το χωρο μου οντως.

ακουσα τον harman 3490 και τον denon 710 με το dali concept 6..παιδια ξεβρακομα σε τζαζ κλασσικη μουσικη..

για μενα δες τον denon 710 βγαζει ποιοτητα και κοντα στα χρηματα που ζητας.

καποια αποψη για τα wharfedale 10.5?θα προσπαθησω να τ ακουσω κ αυτα

τελικα αγορασα τα q acoustics 2050.ξεκινησα το στρωσιμο.πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.μενει τωρα η αναβαθμιση ενισχυτη.Σκεφτομαι τους yamaha a s700 η τον ολοκαινουριο yamaha a s500 που εχει αριστες κριτικες.κ αλλες γνωμες δεκτες.