Παίδες καλημέρα.
Έχω έναν υπολογιστή και σκέφτομαι να τον βάλω σε δωμάτιο ώστε να λειτουργήσει σαν HTPC.
Εκτός λοιπόν από ένα case που θα αγοράσω (λίγο πιο όμορφο) για να τα μεταφέρω όλα εκεί μέσα πρέπει να πάρω και επεξεργαστή. Ο λόγος είναι ότι θα είναι συνδεδεμένος στο ιντερνετ οπότε θα ήθελα να παίζει και αρχεία mkv. Έχω τώρα τον P4 3,0Ghz
Από τα υπόλοιπα είμαστε εντάξει πιστεύω.
PSU Tagan 580W
GPU nVidia 9600
Ram 2GB 1066 (αυτά δε παίζουν ρόλο)?
Η mobo δέχεται 2-4πύρινους οπότε είμαστε οκ. Δε θέλω να χαλάσω πολλά χρήματα.
Είπα επίσης να αποφύγω 2C και να πάω σε C2D ή Quad. Τι λέτε? Ή δε θα υπάρχει διαφορά?
Είμαι λοιπόν μεταξύ Ε7600 και Ε8400, ή Q8400. Παραπάνω δεν πάω.
Τι λέτε λοιπόν? Θα παίζει το σύστημα μου απρόσκοπτα τα mkv (γενικά HD υλικό) ή θα έχω πρόβλημα με το παραπάνω configuration?
Ποιόν επεξεργαστή να πάρω?
Έχω έναν υπολογιστή και σκέφτομαι να τον βάλω σε δωμάτιο ώστε να λειτουργήσει σαν HTPC.
Εκτός λοιπόν από ένα case που θα αγοράσω (λίγο πιο όμορφο) για να τα μεταφέρω όλα εκεί μέσα πρέπει να πάρω και επεξεργαστή. Ο λόγος είναι ότι θα είναι συνδεδεμένος στο ιντερνετ οπότε θα ήθελα να παίζει και αρχεία mkv. Έχω τώρα τον P4 3,0Ghz
Από τα υπόλοιπα είμαστε εντάξει πιστεύω.
PSU Tagan 580W
GPU nVidia 9600
Ram 2GB 1066 (αυτά δε παίζουν ρόλο)?
Η mobo δέχεται 2-4πύρινους οπότε είμαστε οκ. Δε θέλω να χαλάσω πολλά χρήματα.
Είπα επίσης να αποφύγω 2C και να πάω σε C2D ή Quad. Τι λέτε? Ή δε θα υπάρχει διαφορά?
Είμαι λοιπόν μεταξύ Ε7600 και Ε8400, ή Q8400. Παραπάνω δεν πάω.
Τι λέτε λοιπόν? Θα παίζει το σύστημα μου απρόσκοπτα τα mkv (γενικά HD υλικό) ή θα έχω πρόβλημα με το παραπάνω configuration?
Ποιόν επεξεργαστή να πάρω?