Επιλογή HD Combo Δέκτη

gusmin

Senior Member
4 January 2008
376
Επειδή η DIgea μας τα έκανε μπάχαλο με το MPEG4 κι επειδή δεν έχω χώρο για άλλο κουτί θα δώσω τον Octagon 318 που έχω για να πάρω Combo δέκτη. Και μιας και βλέπω ότι στο άμεσο μέλλον πάμε για HD σκέφτομαι μεταξύ του Venex 3602 και του Argus Mini 2 in 1. Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει στο να επιλέξω? Και αν ξέρει κανείς εάν εκτός από HD δορυφορικό , υποστηρίζουν HD και στον επίγειο δέκτη? Ευχαριστώ

Συγνωμη αλλα οι δορυφορικοι δεκτες οι hd combo που τοσοι κυκλοφορουνε, δε θα υποστηριζουν hd στα επιγεια??

Κάτσε να δούμε πρώτα HD στα επίγεια.......σε 5-6 χρονάκια και βλέπουμε.....

Απάντηση: Re: Επιλογή HD Combo Δέκτη

Συγνωμη αλλα οι δορυφορικοι δεκτες οι hd combo που τοσοι κυκλοφορουνε, δε θα υποστηριζουν hd στα επιγεια??

Υποστηρίζουν HD στα επίγεια. Άλλωστε είναι combo (δορυφορικοί + ψηφιακοί), που σημαίνει ότι λαμβάνει επίγεια ότι και δορυφορικά από πλευράς ανάλυσης.

Απάντηση: Re: Επιλογή HD Combo Δέκτη

Ο Argus mini της EDISION υποστηρίζει HD και στα επίγεια κανάλια.
Επειδη και εγω θελω να συνδυασω επιγεια mpeg4 αλλα και δορυφορικα (π.χ Nova) εκτος απο αυτον που προτεινετε , υπαρχουν και αλλες επιλογες?

Αυτον τον Argus Mini τον εχει καποιος να μας πει εντυπωσεις ως κατοχος?

Πάντως ακόμη δεν είναι πλέον τίποτα σίγουρο - μιά και το ξανασκέφτονται για το θέμα της συμβατότητας των ψηφιακών καναλιών της ΕΤ - οσο αφορά τους δέκτες mpeg-4 ή κάτι αλλο, από ότι διαβάζω στις τελευταίες ειδήσεις...:damnyou:
Γι' αυτό μάλλον δεν πρέπει να πολυβιαζόμαστε.

Πάντως ακόμη δεν είναι πλέον τίποτα σίγουρο - μιά και το ξανασκέφτονται για το θέμα της συμβατότητας των ψηφιακών καναλιών της ΕΤ - οσο αφορά τους δέκτες mpeg-4 ή κάτι αλλο, από ότι διαβάζω στις τελευταίες ειδήσεις...:damnyou:
Γι' αυτό μάλλον δεν πρέπει να πολυβιαζόμαστε.

Μπορείς να γίνεις πιο κατατοπιστικός γιατί δεν έχω ακούσει εγώ κάτι ? Τι έχεις ακούσει εσύ? και αν θυμάσαι που?

Δεν ξέρω , πάντως εγώ βλέπω ότι το σύστημα MPEG4 είναι το πιο καινούριο και πιο διαδεδομένο στην ευρώπη οπότε αποτελεί μονόδρομο και δεν βλέπω πως κάποιος μπορεί να την πατήσει επιλέγοντας δέκτη με την υποστύριξη του συγκεκριμένου πρώτυπου.