καλησπερα σε ολλους!!!!ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα ηχοσυστημα στο αυτοκηνητο μου ειναι ενα κορσα c .σε προηγουμενο αυτοκηνητο ειχα δοκιμασει τη λυση μπροστα ενα διαιρουμενο 6,5''στις πορτες..εναν τετρακαναλλο και ενα κτοιστο μπασσο με πολυεστερα στο πορτπαγκαζ..μου αρεσε το αποτελεσμα αν και ελοιπαν οι εντασεις...στο κορσακι που μολις πηρα απο τη γυναικα μου..δεν θελω να βαλω μπασσο γιατι εχει μικρο πορτμπαγκαζ και το χρειαζομαι για τη δουλεια..ετσι σκεφτομαι για ενα 8'' σε καθε πορτα με τουιτερ..η απο δυο 8'' με κορνα...πιστευετε το ενα θα δουλεψει με ενα καλλο τουιτερ?και το αλλο θεμα μου ειναι στην επιλογη...σκεφτομαι για midbass..αν καταλαβαινω καλα ενα τετοιο ηχειο θα βγαζει καλυτερο μπασσο απο ενα midrange?λογο και του οτι δεν θα βαλω μπασσο στο πορτπαγκαζ...εχω δει αυτα σε ενα site-http://www.ixokinisi.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=knflypage.tpl&product_id=4187&category_id=79&option=com_virtuemart&Itemid=9
..τα εψαξα στο ιντερνετ για καλυτερη τιμη αλλα δεν τα βρισκω..τα βρισκω ως δυο επιλογες..ταsv200.1 και τα sv 200.l....ο παραπανω τα χαρακτηριζει ως midbass...αν καπιο παιδι ξερει κατι....προτασεις και λινκς ευπροσδεκτα......
..τα εψαξα στο ιντερνετ για καλυτερη τιμη αλλα δεν τα βρισκω..τα βρισκω ως δυο επιλογες..ταsv200.1 και τα sv 200.l....ο παραπανω τα χαρακτηριζει ως midbass...αν καπιο παιδι ξερει κατι....προτασεις και λινκς ευπροσδεκτα......