Επιλογή ηχείων και ενισχυτή!(για rock-metal music)

megadeth

New member
16 October 2010
15
Καλησπέρα!
Θέλω να με βοηθήσετε σε Επιλογή ηχείων και ενισχυτή(για rock-metal music)
έχω δει τα ηχεία Jbl Northridge E80.Για ενισχυτή δεν ξέρω.
τι λέτε εσείs?
To budget gyrw 1000euro

MegadetH Καλωσόρισες

Τα ηχεία τα έχεις δει μόνο ή τα έχεις ακούσει?
Όχι τίποτε άλλο αλλά το πρώτα πράγμα που θα σε συμβούλευε ο οποιοσδήποτε είναι να αρχίσεις τις γύρες για ακροάσεις.
Και λογικά ακρόαση σε σετ ενισχυτή-ηχείου.
Εντωμεταξύ όλο και κάποια πηγή θα χρειαστείς.

Τα JBL είναι μανάρια για την δουλειά που τα θές.Προχώρα άφοβα.

Παράλληλα δεν είναι και δύσκολα σε οδήγηση,ενώ αντέχουν και σε υπερβολές και ταλαιπωρίες...

Last edited:
Re: Απάντηση: Επιλογή ηχείων και ενισχυτή!(για rock-metal music)

Τα JBL είναι μανάρια για την δουλειά που τα θές.Προχώρα άφοβα.

Παράλληλα δεν είναι και δύσκολα σε οδήγηση,ενώ αντέχουν και σε υπερβολές και ταλαιπωρίες...
Mε έναν ενισχυτΗ marantz 7003 θα κάνουμε δουλειά?
τι προτείνειs?

Στα λεφτά του ο ΡΜ 7003 είναι επίσης μια χαρά.

Βρές ένα μαγαζί να στα βάλει μαζί να τ' ακούσεις.Νομίζω θα σε καλύψουν άψογα γι' αυτό που θέλεις.

συγκεκριμενα jbl μαλλον θα πρεπει να τα ξεχασεις ... εκτος αν ακους πολυ ηπια ....παραπολυ ηπια ....

Εκτος οτι τα μεσαια και τα πριμα ειναι γενικα πολυ φτωχα οι μοναδες που εχουν μεσα δεν κανουν για "σπασιματα " θελεις κατι πιο στιβαρα φτιαγμενο .

Η παραπανω αποψη και συμβουλη ειναι τεχνικης φυσεως ...με την μουσικη σου δεν εχω καμμια σχεση για να σε βοηθησω παραπανω

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

συγκεκριμενα jbl μαλλον θα πρεπει να τα ξεχασεις ... εκτος αν ακους πολυ ηπια ....παραπολυ ηπια ....

Εκτος οτι τα μεσαια και τα πριμα ειναι γενικα πολυ φτωχα οι μοναδες που εχουν μεσα δεν κανουν για "σπασιματα " θελεις κατι πιο στιβαρα φτιαγμενο .

Η παραπανω αποψη και συμβουλη ειναι τεχνικης φυσεως ...με την μουσικη σου δεν εχω καμμια σχεση για να σε βοηθησω παραπανω

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Δεκτή η αποψή σου αν και είσαι ο πρώτοs που μου το λέει αυτό.
Μήπωs έχειs εσύ να προτείνειs τίποτα?

Δες σε Marantz ,Yamaha, Nad αλλά μην κοιτάξεις ποιός έχει τα περισσότερα Watt αλλά ποιός έχει το μεγαλύτερο τροφοδοτικό.

Σε λιγότερα χρήματα,μόνο σε επαγγελματικό ηχείο θα μπορούσες να πάς και τα επαγγελματικά δεν έχουν σχεδιαστεί για οικιακή χρήση,πέρα απο τους άλλους ποιοτικούς περιορισμούς τους σε σχέση με τα hi fi ηχεία.

Νομίζω ότι αυτά που επέλεξες σε σχέση με το πόσο κάνουν γι' ότι κάνουν είναι μια χαρά.

Παιδιά εκτοσ απο τα 4
έχω και δύο κολόνεσ wharfedale 8.4 diamond.
Μάλλον τελικά θα πάω σε έναν κάλο ενισχύτη που να τα σηκώνει όλα.
Ακούω προτάσεισ

Αν πάρεις δικάναλο και του κοτσάρεις επάνω 4 δαπέδου,θα τα κάψεις όλα κάποια στιγμή...Μόνο με πολυκάναλο αυτά,αλλά ο πολυκάναλοι είναι μάπα για μουσική...

Αν πάρεις δικάναλο και του κοτσάρεις επάνω 4 δαπέδου,θα τα κάψεις όλα κάποια στιγμή...Μόνο με πολυκάναλο αυτά,αλλά ο πολυκάναλοι είναι μάπα για μουσική...
Αν συνδέσουμε τιs δύο κολόνεs στο ένα κανάλι
και το δεύτερο κανάλι του ενισχυτή το συνδέσουμε στο ενεργό sub
και απο εκεί στα electrovoice?

Το sub είναι ενεργό, αυτό σημαίνει ότι έχει ενισχυτή. Πρέπει να τροφοδοτηθεί με σήμα line.
Μάλλον πρέπει να πας σε επαγγελματική λύση αν θέλεις να τα δουλέψεις όλα αυτά μαζί...

Αυτη την περιοδο υπαρχουν απιστευτα μηχανηματα σε πολυ χαμηλες τιμες στο χωρο των αγγελιων του φορουμ...

Υπαρχει ενας μπερυ, ντενσεν, αντβανς και αντιολαμπ κλπ κλπ...

Σε ηχεια τωρα σπεκτρουμ αρτεμις και αθηνα, κλιπς, κεφ κλπ κλπ...

Χαμος γινεται και μπορεις με αυτο το χιλιαριακο να κανεις συστημα που αξιζει 2 ή 3 φορες επανω προ κρισης...

Στη θεση σου τετοιες αγορες θα κοιταζα και οχι καινουριο μηχανακια